Şimdi Ara

A8 İşlemcili Samsung laptop almayın (NP355V5C-S0ATR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
14.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde bu laptop'u aldım ;
    http://www.teknosa.com/urunler/125032448/samsung-np355v5c-s0atr-notebook
    A8 işlemcinin internette ki performans testleri ve beni cezbeden Samsung teknolojisine güvenerek aldım...

*

Ancak multi ve single oyun hayranı biri olarak performansından son derece "rahatsızım".
    Ana kart uyumsuzluğundanmıdır bilinmez oldukça yavaş kalan bir makine.

*

Samsung'un İntel uyumlu laptoplarında durumun kat kat daha iyi olduğunun duydum.
    Ancak AMD A8'e de güveniyordum. Öncelikle Windows 8 performans testine bir bakalım ;
    http://d1301.hizliresim.com/15/n/j4hhf.png

Bu teste güvenerek bu konuyu açmadığımı bildirmek isterim cihazı 4 gündür kah zorlayarak kah performans testlerine sokarak deniyorum.

Bütün güncellemeleri yani windows update tamdır eksik driverları ise driver scanner programı ile güncelledim.
    Ancak hala değişen bir şey yok hala benim gibi oyun sevdalısı biri için oldukça yavaş.

Yeri geliyor bilgisayarıma tıklarken bile belli bir süre bekletiyor. (İlk açıldığı anda olan önbellek yükleme işlemini kast etmiyorum)

Yeni bir ürün olduğu ve internette pekde konusu bulunmadığı için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Benim görüşüm Samsung'un AMD ile olan imtihanından kaldığıdır. Zira bu yazıyı yazarken bile cihazda kasmalar görüyorum
    Oyun'a önem veren ve yüksek performans isteyenler için tavsiye etmiyorum.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luckyluck23 -- 20 Ocak 2013; 13:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luckyluck23

Geçtiğimiz günlerde bu laptop'u aldım ;
    A8 işlemcinin internette ki performans testleri ve beni cezbeden Samsung teknolojisine güvenerek aldım...

*

Ancak multi ve single oyun hayranı biri olarak performansından son derece "rahatsızım".

*

Samsung'un İntel uyumlu laptoplarında durumun kat kat daha iyi olduğunun duydum.
    Ancak AMD A8'e de güveniyordum. Öncelikle Windows 8 performans testine bir bakalım ;

Bu teste güvenerek bu konuyu açmadığımı bildirmek isterim cihazı 4 gündür kah zorlayarak kah performans testlerine sokarak deniyorum.

Bütün güncellemeleri yani windows update tamdır eksik driverları ise driver scanner programı ile güncelledim.
    Ancak hala değişen bir şey yok hala benim gibi oyun sevdalısı biri için oldukça yavaş.

Yeri geliyor bilgisayarıma tıklarken bile belli bir süre bekletiyor. (İlk açıldığı anda olan önbellek yükleme işlemini kast etmiyorum)

Yeni bir ürün olduğu ve internette pekde konusu bulunmadığı için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Benim görüşüm Samsung'un AMD ile olan imtihanından kaldığıdır. Zira bu yazıyı yazarken bile cihazda kasmalar görüyorum
    Saygılar.
    quote:

1.9 ghz işlemci olduğunu biliyordun bilerek aldın üstelik oyun oynamak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 21 Ocak 2013; 11:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luckyluck23

Geçtiğimiz günlerde bu laptop'u aldım ;

*

*

Saygılar.

samsung alacaksan samsung r525 alacaksın almadıgı oyun yok AMD ultimate 3.54 ghz çok hızlı ben bunu kullanıyom 8Gb da ram var kaliteli ama vindows7 tek eksisi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki bu milyonuncu olacak ama yine diyeceğim. Amd ekran kartı ve işlemciden uzak durun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

belki bu milyonuncu olacak ama yine diyeceğim. Amd ekran kartı ve işlemciden uzak durun !

İnternette birkaç araştırma yaptım ve senin soruna benzer bir durumla henüz karşılaşmadım. Servise yolla halletsinler. Boş yere markayı karalamak hiç yakışık almıyor size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

belki bu milyonuncu olacak ama yine diyeceğim. Amd ekran kartı ve işlemciden uzak durun !

İnternette birkaç araştırma yaptım ve senin soruna benzer bir durumla henüz karşılaşmadım. Servise yolla halletsinler. Boş yere markayı karalamak hiç yakışık almıyor size.

hocam tecrübem varki böyle dedim. Kesinlikle amd kötüdür anlamında söylemek istemedim
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032448/samsung-np355v5c-s0atr-notebook
    bu yazıyı gordugum cok ıyı oldu bende askalsın bugun alıcaktım lakın kart cekmedı kasada kaldı leptop
    bu cıhaz yerıne bana onerebılcegınız baska varmıdır arkadaslar yarın almam lazım lutfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar selam,
    bu cihazı sadece internette gezinecek ödev yapmak için kullanacak insanlar için de mi önermezsiniz.

cihazı alacak kişi lise 2. sınıfta bayan bir öğrenci bir yakınım anlayacağınız ben de bu makine ucuz diye söylemeyi düşünüyordum.
    yani öyle online ya da offline çok oyun oynayacağını düşünmüyorum.

maddi durumları nedeniyle bu makineyi önerecektim. eğer bu tarz bir kullanım için de kötüyse bana cihaz önerir misiniz bu fiyatlarda?
  • güç yönetiminde tercihinizi yüksek performans seçin ve gelişmiş güç ayarları penceresinde grafik ayarlarını maksimum performans tercih edin.
    ayrıca işlemci ayarlarında soğutma ilkesini etkin seçin ve maksimum işlemci seçeneklerini %100 yapın. bunlar için hem pilde hem şarja takılı seçenekleri için tercihlerde bulunun. düzelme olacağını düşünüyorum... ayrıca easy setttings de ayarlara bakılsa iyi olur...
  • güç yönetiminde tercihinizi yüksek performans seçin ve gelişmiş güç ayarları penceresinde grafik ayarlarını maksimum performans tercih edin.
    ayrıca işlemci ayarlarında soğutma ilkesini etkin seçin ve maksimum işlemci seçeneklerini %100 yapın. bunlar için hem pilde hem şarja takılı seçenekleri için tercihlerde bulunun. düzelme olacağını düşünüyorum... ayrıca easy setttings de ayarlara bakılsa iyi olur...
  • En azından teknoloji magazalarına gidip aynı bilgisayarı hem deneyin hem punlarını kontrol edin. Acaba sorun sizin bilgisayarda mı yoksa hepsimi aynı. Sonrasında sonuca göre hareket eder gerekirse servisle görüşürsünüz. Düşüncem odu ki değil A8 işlemci eski athlon işlemciler dahi windows 8 den 5.0 den daha düşük puan almaz.
  • Yok öyle birşey!
    Bendeki makina 3 yıllık (Phenom II X4@2Ghz | HD5650 VGA var) Saçma windows testi altta! A10 ve A8 makinaları kullandım. Sistem driver yüzünden sürekli downclock ve overclock yapıyor . (işlemci çarpanı 4 ila 10 arasında, VGA da aynı şekilde uygulamaya göre artıp azalıyor.)
    Performans moduna getirirsen ve biosunu güncel tutarsan hiçbirşey olmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zercx -- 27 Nisan 2013; 23:17:54 >

• makineyi alalı 2 hafta oldu ve değiştirilebilir grafikleri yüksek performansa getirdim hiç bir sorun yok. tüm oyunları rahatlıkla oynuyor. işlemci ise amd ve gerçek 4 çekirdek. hızı tabiki 3. nesil i5 kadar olmaya bilir ancak fiyat ve performansa baktığımızda (ben kliksadan 1189 lira iken axees'e 150 tl puan iade etti makine bana 1039 tl'ye geldi) gayet başarılı ve alınabilecek bir cihaz.
  • BENDE AYNI CİHAZI BU CUMARTESİ GÜNÜ ANNELER GÜNÜ KAMPANYASINDAN YARARLANARAK 1099 TL YE ALDIM
    DÜN BU YAZINI OKUDUM AKŞAM EVE GEÇİNCE BENDE PERFORMANS ÖZELLİKLERİNİ TEST ETTİM BENİMKİNDE EN DÜŞÜK 5,9 VERDİ İŞLEMCİ YE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 6,6 VERDİ
    EVE İNTERNET HENÜZ BAĞLANMADIĞI İÇİN RESİM KOYAMADIM AMA İLK FIRSATTA RESİM EKLİCEM
    SEN CİHAZI BENCE SERVİSE GÖSTERMELİSİN.
  •  A8 İşlemcili Samsung laptop almayın (NP355V5C-S0ATR )

biraz önce teknosadan bu bilgisayardan aldım , açtım elektriğe bağlayıp herhangi birşey yüklemeden sizin söylediğiniz skorları aldım ,
    aynı bilgisayardan kardeşime de aldım , o da akşam evde aynı işlemi yapıp resimleyecek ,

bir hafta sonra da unutmazsam genel kullanım ile ilgili bilgileri buradan paylaşırım.

• birde arkadaşlar ben bilgisayarı almadan önce samsung.com.tr sitesinden ürün kodunu girdiğim zaman win7 ve winxp driverlarını gördüm , gayet te memnun oldum , hala winxp kullanan biri olarak bu benim için bir avantaj tabi ama en basitinden 6gb ram olan bi makinede xp kullanmak da dezavantaj biliyorum.
    bu bilgide dipnot olarak burda bulunsun.
  •  A8 İşlemcili Samsung laptop almayın (NP355V5C-S0ATR )

imzamdaki pc kullanamadınız alet hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin i5 bilgisayar aldıklarımın makineleri sıcaktan kapanıyo ben crysis 3 orta ayarlarda oynuyorum istediğim kadar siz hangi yavaşlıktan bahsediyosunuz...
  • Konuyu acan arkadas ya markayı kötülemeye calısıyor ya da pc sinde bir problem vr cünkü benzer donanım arkadasımda var son cıkan oyunları oynuyor cok rahat fanboyluk yapmayalım lütfen bende nvidia taraftarıyım ama amd hic de fena değil özellikle fiyat performans olarak amd önde
  • Samsung NP355v5c S0ATR hangi işletim sistemi var söylermisiniz Windows 8 , Single Language , Pro , Enterprise , VL mi RTM mi hangisi size zahmet yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 11 Ekim 2013; 4:47:35 >
  • intelin core 2 duo işlemcisi amd'nin a8ine 5 basar benim görüşüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.