Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolf389

quote:

Orijinalden alıntı: umityilmaz55

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

kardeşim sorularım var ben de aldım bu laptopu elime ulasmadı daha
    1.teknosadan mı aldın 1450 liralık kampanyadan
    2.laptop kapagını kapama mandalı var mı resimlerde görünmüyordu
    3.klavye dili ingilizce görünüyordu. gerçekte nasıl? öçğüşi falan var mı
    4.turbo boost teknolojisi denmiş ama turbo boost ile kaç oluyor o yazılmamıs. turbo var mı varsa kaç oluyor
    5.kuruluma para verdim ama pişma gibiyim. kurulumdan kasıt nedir. driverlar ve windows mu

1-)Evet teknosada 1449 tl ye aldım.
    2-)kapak mandalsız.ancak acabilmek için cok ince bi oyun var.
    3-)İlk mesajdaki fotoda cevap
    4-)Henüz onları denemedim
    5-)Kurulumda sadece dil sectim ileri ve saat secip ileri tıkladım.Sonra masaüstü geldi

peki bilgisayar sıfır mı geldi size de. tamamen kapalı bir şekilde? bana dediler ki kurulumu biz yapalım falan filan. 80lira yani az değil. iade atmeyi düşünüyorum inşallah edebilirim. benimkisi hiçbişey kurulmamıs bi şekilde gelcek. benim iş de mi 4-5 dk sürecek?

hocam kurulumdan para almamaları lazım.80 lira az para değil.ben vatan bilgisayardan 5 gün önce lenovo z580 aldım.orda bana sordular.kurulumu biz mi yapalım siz mi yaparsınız.ben de siz yapın dedim.eksta bir ücret talep etmediler.tabi teknosada durum nasıl bilemem ama. 80 lira az para değil.

ne kadar sonra aldın bilgisayarı kurulum için çok beklettiler mi

kardeşim kurulum 5-10 dkkalık iş 80 lirada çok yani sanki yazılımmı yazıyo tövbe tövbe basacağın 2 tane ileri tuşu

win 8 sorun oluyor mu oyunlarda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

kardeşim sorularım var ben de aldım bu laptopu elime ulasmadı daha
    1.teknosadan mı aldın 1450 liralık kampanyadan
    2.laptop kapagını kapama mandalı var mı resimlerde görünmüyordu
    3.klavye dili ingilizce görünüyordu. gerçekte nasıl? öçğüşi falan var mı
    4.turbo boost teknolojisi denmiş ama turbo boost ile kaç oluyor o yazılmamıs. turbo var mı varsa kaç oluyor
    5.kuruluma para verdim ama pişma gibiyim. kurulumdan kasıt nedir. driverlar ve windows mu

1-)Evet teknosada 1449 tl ye aldım.
    2-)kapak mandalsız.ancak acabilmek için cok ince bi oyun var.
    3-)İlk mesajdaki fotoda cevap
    4-)Henüz onları denemedim
    5-)Kurulumda sadece dil sectim ileri ve saat secip ileri tıkladım.Sonra masaüstü geldi

peki bilgisayar sıfır mı geldi size de. tamamen kapalı bir şekilde? bana dediler ki kurulumu biz yapalım falan filan. 80lira yani az değil. iade atmeyi düşünüyorum inşallah edebilirim. benimkisi hiçbişey kurulmamıs bi şekilde gelcek. benim iş de mi 4-5 dk sürecek?

hocam kurulumdan para almamaları lazım.80 lira az para değil.ben vatan bilgisayardan 5 gün önce lenovo z580 aldım.orda bana sordular.kurulumu biz mi yapalım siz mi yaparsınız.ben de siz yapın dedim.eksta bir ücret talep etmediler.tabi teknosada durum nasıl bilemem ama. 80 lira az para değil.

ne kadar sonra aldın bilgisayarı kurulum için çok beklettiler mi

kardeşim kurulum 5-10 dkkalık iş 80 lirada çok yani sanki yazılımmı yazıyo tövbe tövbe basacağın 2 tane ileri tuşu

win 8 sorun oluyor mu oyunlarda

bana kalırsa biraz daha bekle win 8 sanırım bütün oyunlarla anlaşması daha yok diye biliyorum bana kalırsa bekle

• windows 8 yükleyen arkadaşlar driver,diğer yazılımlar fln bi sıkıntı oldumu ?
  • windows 8 yükseltme teklifinde fiyat 29 tl diyor. kaça geliyor en son ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

windows 8 yükleyen arkadaşlar driver,diğer yazılımlar fln bi sıkıntı oldumu ?

hayır olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba teknosadan fatura kestirdik laptop için o laptopu kesin getirirler dimi
  • Arkdaşlar ,

Öncelikle cihazlarınızı güle güle kullanın,

Benim sormak istediğim şu :

Bu modellerde iki tip ekran kartı var
    1- ati 7670 ekran kartıyla satılan
    2-ati 7730 ekran kartı ile satılan

ati 7730 ekran kartıyla satılan sanmsung tam model numarası nedir ve NEREDE satılmaktadır.Bilgisini verirseniz bende aranıza katılacağım inşallah.
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Arkdaşlar ,

Öncelikle cihazlarınızı güle güle kullanın,

Benim sormak istediğim şu :

Bu modellerde iki tip ekran kartı var
    1- ati 7670 ekran kartıyla satılan
    2-ati 7730 ekran kartı ile satılan

ati 7730 ekran kartıyla satılan sanmsung tam model numarası nedir ve NEREDE satılmaktadır.Bilgisini verirseniz bende aranıza katılacağım inşallah.
    saygılarımla.

SAMSUNG NP350V5C-T01TR
    bu 7730 teknosada satılıyor.vatanda yok bazı diğer şirketlerde de olabilir internetten bakmak lazım.
  • alıcaksanız bile artık çok geç her yerde sadece teşhir ürün kaldı
  • 2-3 güne gelir merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsilein

2-3 güne gelir merak etme.

kardeşim teknosaya gittim artık bu laptopun stok'unun bittiğini kalan bir kaç yerdede teşhir ürün kaldığını bana sölediler bundan sonra zor bence
  • quote:

quote:

kardeşim teknosaya gittim artık bu laptopun stok'unun bittiğini kalan bir kaç yerdede teşhir ürün kaldığını bana sölediler bundan sonra zor bence

stoğunun bitmesi normal,sonuçta sınırsız değil,ürünler yurtdışından ithal ediliyor.yenileri geldikçe stoklar dolar merak etme.
  • Bios guncellemesi yapmamis yani P04AAL surumunu kullanan hem 7730 un hemde hd4000 driver surumu 8.951.9.3000 surumunu kullanan var mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

stoğunun bitmesi normal,sonuçta sınırsız değil,ürünler yurtdışından ithal ediliyor.yenileri geldikçe stoklar dolar merak etme.

bende dolmasını çok isterim yani bu özelliklere 1500 lük bir fiyat çok iyi herkez olur çok güzel stok olursa eğer

• Bu bilgisayardaki HDD 5400 rpm'mi 7200 rpm'mi ?

Birde Teknosa hangi periyodlarda turuncu indirim yapıyor? Turuncu indirim sadece belirli ürünleremi yoksa her ürünemi geliyor ? Bu bilgisayar 1500 civarlarında satılırmı bir daha ?

Çok soru sordum, teşekkürler
  • 5400 rpm
    haftada yada 2 haftada bir. belirli ürünlere. satılabilir. rica ederim :D
  • bende bu ürünü 1279 tl ye alanlardanım. şuana kadar bir sıkıntısını görmedim çok memnunum. sadece wilressi iyi çekmiyor bunu kuvvetlendirmenin bir yolu varmıdır yoksa illa wireles adaptör almalıımıyım. suan bulundugum yerden tek dıs zor alıyor yada kopuyor durmadan ,aynı baglantıyı bı arkadasın xp kurulu siemens fujistu marka bayagı eski bir laptobu var 3diş cekıyor catır catırda sıtelerı acıyor. bu wireless için guncel driver nedir link bilen varsa paylasırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bende bu ürünü 1279 tl ye alanlardanım. şuana kadar bir sıkıntısını görmedim çok memnunum. sadece wilressi iyi çekmiyor bunu kuvvetlendirmenin bir yolu varmıdır yoksa illa wireles adaptör almalıımıyım. suan bulundugum yerden tek dıs zor alıyor yada kopuyor durmadan ,aynı baglantıyı bı arkadasın xp kurulu siemens fujistu marka bayagı eski bir laptobu var 3diş cekıyor catır catırda sıtelerı acıyor. bu wireless için guncel driver nedir link bilen varsa paylasırsa sevinirim.

http://depositfiles.com/files/p00p74982

En günceli budur hocam

• Sıfırdan farksız laptopumu askere gideceğim için satmaktayım.
    İletişim için PM kullanabilirsiniz.Satış linkim aşağıdadır.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=67648566

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bende bu ürünü 1279 tl ye alanlardanım. şuana kadar bir sıkıntısını görmedim çok memnunum. sadece wilressi iyi çekmiyor bunu kuvvetlendirmenin bir yolu varmıdır yoksa illa wireles adaptör almalıımıyım. suan bulundugum yerden tek dıs zor alıyor yada kopuyor durmadan ,aynı baglantıyı bı arkadasın xp kurulu siemens fujistu marka bayagı eski bir laptobu var 3diş cekıyor catır catırda sıtelerı acıyor. bu wireless için guncel driver nedir link bilen varsa paylasırsa sevinirim.

http://depositfiles.com/files/p00p74982

En günceli budur hocam

çok teşekkürler hemen indirip deniyim bi bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.