Şimdi Ara

SAMSUNG NP350E7C ne dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı dusundugum fiyat aralıgındaki laptop

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-NP350E7C-17-3-in%C3%A7-Core-i5-3230-2.6-GHz-8-GB-500-GB-Radeon-7670-W8,103452,465625,831577.html?langId=-14

Ne dersiniz ? Tavsiyeleriniz ?

Piyasadaki aynı fiyattaki laptoplara göre benim dikkatimi çeken + yönleri

gt720,740m vs.
    ekran kartlarına göre daha üstün bir ekran kartı olması..

Çözünürlüğünün daha yüksek olması...

İşlemcisi de bana iyi gibi geldi..

• grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    740m den daha yüksek bi kart değil 7670

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de satilan tum 740m ler 64 bit. diye okudum ama. 7670 128 sanirim.. Diger yorumlari bekliyorum arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmvsn -- 11 Ocak 2014; 14:39:55 >
  • birincisi makine 17'' biliyorsundur umarım. eski bir kasa. samsunglar hakkında ısınıyor yorumlarını okuyorum cokca.

ikincisi sitede verilen bilgiler yanlıs 6mb önbellek yok 3mb.

7670 in 720 ve 740 dan üstün bir ekran kartı oldugunu size kim söylemişse ufak bir şaka yapmış.

hdd si 5400 rmp

turbo boost la 2.5-3.1 oluyor 3230m işlemci ile karıştırılmasın.

bunlara göre düşünün kararınızı siz verin
  • 720m den iyidir o kart ama 740m her türlü ezer 7670m'i

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

birincisi makine 17'' biliyorsundur umarım. eski bir kasa. samsunglar hakkında ısınıyor yorumlarını okuyorum cokca.

ikincisi sitede verilen bilgiler yanlıs 6mb önbellek yok 3mb.

7670 in 720 ve 740 dan üstün bir ekran kartı oldugunu size kim söylemişse ufak bir şaka yapmış.

hdd si 5400 rmp

turbo boost la 2.5-3.1 oluyor 3230m işlemci ile karıştırılmasın.

bunlara göre düşünün kararınızı siz verin

sitede işlemcinin kodunu yanlış yazmışlar ürün 3230m dur..ilanın başlığındada 3230 m yazıyor zaten..hdd değişken olabiliyr bu modellerde.kimisi 500 gb kimisi 320 gb..benim kullandığım 320 gb lık.. kasa eski falanda değil 17 inçlik boyuta göre narin ince sayılacak bir yapısı var ..artı üründe ısınma sorunu falanda yok ..tek sorun bu ürünün yazılımsal sıkıntıları..ayarı tutturursanız parasına göre alınabilecek çok iyi bir üründür..

• ardagul A kullanıcısına yanıt
    he gardaş he. 2 yıllık kasa. çok aşırı yeni zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abicim çok biliyosan bize niye soruyon adam yorum yapmış. Gt740m benchmark yaz googleye bide 7670m benchmar yaz fpsleri karsilastir bi arkadaş aldı aynısı bi sıkıntısı yok ama o pes ve Lol oynuyo o kadar

• Bu konudaki en yetkin site notebookcheck sitesidir ve oradan bakacak olursanız aşağıdaki neticeyi görürsünüz. Yani GT740M ciddi şekilde 7670M den iyidir. Ancak GT720M daha düşük bir karttır onu da ilave edelim:
    SIRA 101 NVIDIA GeForce GT 740M
    SIRA 193 AMD Radeon HD 7670M

İncelemeyi siz de yapabilirisiniz. kartlarınızı seçin ve "restrict" tuşuna basın...
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bu arada şu 64 bit 128bit konusu hala yanlış algılanıyor. Aşağıdaki sitede çok güzel bir karşılaştırma var mutlaka bakın derim...
    http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/biliyormusunuz/64-bit-128-bit-kavgasi

2-3 sene kadar önce Samsung gerçekten piyasaya ilk notebooklarını sürdüğünde tüm inceleme yapanları hayran bırakmıştı. Hatta bir tane de ben almıştım. Ancak ne olduysa son bir senedir özellikle ciddi anlamda kalite kaybı yaşadı ve bunu herkes söylemeye başladı nedense...Oturup ciddi bir inceleme yapmadım ama dış basında bir müddettir Samsung Electronics'in Notebook üretiminden çıkacağı ile ilgili haberler okuyorum. henüz doğruluğunu görmedik ama ateş olmayan yerden de genelde pek duman çıkmaz hani...!

Gelelim tavsiyelere:
    Şahsen ben bu fiyat aralığı için en iyi seçeneklerden olan ve herkesin fiyat performans konusunda mutabık kaldığı Lenovo Z500'ü tavsiye edeceğim.
    Bahsettiğim sitede bu ürünün geniş testleri de var bakmanızı tavsiye ederim. Size yol gösterecektir. Hangi Z500 diyorsanız da şu diyorum:
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565259-lenovo-z500-59-377485-i5-3230m-26ghz-8gb-1tb8gb-sshd-156-hd-led-2gb-vga-dos-cam-blt.html

Bu arada Samsung 17 inç bir monitör kullanmış doğru ve hakikaten o fiyata da bu büyüklükteki bir ekran oldukça iyi fiyat. Ancak her şeye rağmen fiyatın ucuz olmasını da ekran kartına bağlıyorum... Bir diğer konuda şu ki 17 inç bir notebook kesinlikle "taşınabilir" olmaktan çıkıyor, özellikle hatırlatırım.

Saygılarımla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.