Şimdi Ara

Samsung NP350E5C-S02TR kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350e5c-s02tr-intel-core-i5-3210m-25ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd302632&categoryId=98#Gorseller

Bu bilgisayarı kullanan varmı arkadaşlar. Ekranı yansımasız ledmiş grafiker olduğum için renklerde sorun çıkarmı? Parlak ekranlaramı yönelmeliyim? Fiyatıda uygunmuş bu arada.

• PArlak ekranlarda renkler biraz daha canlıdır.
    Fakat yansımasız ekranların da kullanımı daha kolya.Yani mesela film izlerken oyun oynarken ekranda kendi yansımanızı görmezsiniz.
    Gidip herhangi bir teknoloji mağazasında ikisini karşılaştırabilirsiniz.

Laptopun fiyatı da uygun,alabilirsiniz.
  • Geçen gün siparişi verdim hb den yarın gelir ürün bakalım nasılmış tam f/p ürününe benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Geçen gün siparişi verdim hb den yarın gelir ürün bakalım nasılmış tam f/p ürününe benziyor.

gelince mutlaka paylaş bilgileri hocam fotoğraf vs. bu pc vatanda varmış ama bu karda kim gidecek şimdi
  • bu ürunun aynısını teknosada az önce inceledim. Herşeyı iyı fakat ekranın mat olması pek hoşuma gitmedi mat sevenler rahatlıkla alınabilır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 27 Ocak 2013; 19:42:49 >
  • quote:

Geçen gün siparişi verdim hb den yarın gelir ürün bakalım nasılmış tam f/p ürününe benziyor.

Tam Bir Dandiklik Harikası İğrenç Bir Ürün Keşke Almasaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuĞrA

quote:

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

quote:

neden

Onu takma sen dalgasına yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkerman -- 27 Ocak 2013; 19:48:10 >
  • quote:

quote:

quote:

neden

senin için demedim hocam senin laptobun hayırlı olsun güzel günlerde kullan ben Fuckerman'a söyledim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden

senin için demedim hocam senin laptobun hayırlı olsun güzel günlerde kullan ben Fuckerman'a söyledim

aynı ürün zaten almadım ama listemde yazıyor.

• arkadaşlar, bu ürünü kullanan varsa kaç USB girişi olduğunu teyit edebilir mi?

netteki bilgilerde "2 x USB 2.0 2 x USB 3.0" yazıyor ama kesinlikle 4 adet diye bir açıklama yok, sonra aldığımda USB 2.0 ve 3.0 destekli sadece 2 adet USB girişi olduğu şokunu yaşamak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

arkadaşlar, bu ürünü kullanan varsa kaç USB girişi olduğunu teyit edebilir mi?

netteki bilgilerde "2 x USB 2.0 2 x USB 3.0" yazıyor ama kesinlikle 4 adet diye bir açıklama yok, sonra aldığımda USB 2.0 ve 3.0 destekli sadece 2 adet USB girişi olduğu şokunu yaşamak istemiyorum...

Sağ tarafında 2 adet usb3 sol tarafında 2 adet usb2 yer alır
  • Samsung NP350E5C-S02TR yi 2 hafta önce hepsiburada dan aldım laptop bnce süper fiyatıda uygun. mat ekran falan demişsiniz ama mat ekran sadece yansımayı önlüyo diğer laptoplarla görüntü aynı sorun yok. toplam 4 tane usb girişi var iki tanesi 2.0 diğer ikisi 3.0 . başka sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olmaya çalışırım
    0
  • Bir arkadaşım bana bu dizüstünü Win 8 alışamadığı için Win 7 kur diye getirdi ama sitesinde Win 7 sürücüleri yok, Sadece XP sürücülerini koymuşlar, Windows 7 sürücülerini nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?
  • Bu modellerin win7 olanları var onların sürücüleri uyum gösterir donanım olarak aynılar zaten sadece işletim sistemleri farklı win8 birçok sürücüyü tanıyor zaten eksik olanları kurarsınız.Win7 kurabilirsiniz.
  • Bu bilgisayarı kullanan var mı arkadaşlar ? Windows deneyim dizini puanını öğrenmek istiyorum. Sanki benim bilgisayarda proplem var gibi. Grafikler puanı 5.5, oyun grafikleri 6.5. Vatan bilgisayarda aynı bilgisayara baktığımda puanların her ikisininde aynı olduğunu gördüm. Kullanan varsa puanlarını paylaşabilir mi?
  • Dahili karta göre puan veriyor ayrıca boş verin windows puanını kafasına göre takılıyor test programlarını kullnın bunun için 3dmark gibi.
  • Mesele şu aynı bilgisayara vatan comp. den baktığımda 6.8 puan almıştı. Bendeki 5.5 puan alıyor. Acaba diğer bilgisayarda da durum nedir ? Birde şöyle bir durum var bu kart ile alakalı en çok proplem hp de olmuş ve hp bunun için hem bir bios güncellemesi yayınlamış hem de bir sürücü. Ancak o sürücü bende işe yaramadı. Hp diyor ki " bazı bilgisayarlarda opn GL müşterek kullanılıyor ve bu nedenle hd 4000 kart devre dışı bıraktığınızda ati 7670 te düzgün çalışmaz. Devre dışı bırakmadan kullandığınızda ise kartlar arası tam geçiş sağlanmadığınından kart olması gerekenden çok daha düşük performansta çalışır". Acaba samsungun bu modeldeki her bilgisayarının puanları bendeki gibimi yoksa bendekinde hp nin bahsettiği proplem mi var ?

Soruna bugün yanıt bulamazsam ürünü iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khramn -- 3 Mart 2013; 22:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

Mesele şu aynı bilgisayara vatan comp. den baktığımda 6.8 puan almıştı. Bendeki 5.5 puan alıyor. Acaba diğer bilgisayarda da durum nedir ? Birde şöyle bir durum var bu kart ile alakalı en çok proplem hp de olmuş ve hp bunun için hem bir bios güncellemesi yayınlamış hem de bir sürücü. Ancak o sürücü bende işe yaramadı. Hp diyor ki " bazı bilgisayarlarda opn GL müşterek kullanılıyor ve bu nedenle hd 4000 kart devre dışı bıraktığınızda ati 7670 te düzgün çalışmaz. Devre dışı bırakmadan kullandığınızda ise kartlar arası tam geçiş sağlanmadığınından kart olması gerekenden çok daha düşük performansta çalışır". Acaba samsungun bu modeldeki her bilgisayarının puanları bendeki gibimi yoksa bendekinde hp nin bahsettiği proplem mi var ?

Soruna bugün yanıt bulamazsam ürünü iade edeceğim.

Arkadaşım benim imzamdaki makinedede aynı kart var, Windows deneyiminde bendede 5,6 görüyo ama o Hd 4000 i tanıyor takılma ona oyunlarda hiç bir sorun
    yok.Masa üstünden Degiştirilebilir grafikleri yapılandırdan istediğin kartı atayabilirsin.
    Bence Battlefield 3 kurup dene kartı . Önemli olan işini görmesi dereceye takma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.