Şimdi Ara

samsung NP300E5A ekran fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

leptop yere düştü. sehpada onun üstüne düştü. samsung NP300E5A ekran kırıldı. bilgisayar çalışıyor. ekran camında sorun yok ama görüntü ekranında siyah beyaz çatlaklar var.

tamir ücreti ne kadar tutar acaba fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isstanbul -- 28 Temmuz 2012; 19:44:06 >

• servisi arayıp sorun ekran komple değişecek ekranda çatlak yok diyorsun ama görüntü ekranında renkli çatlaklar var diyorsun lcd ekran olduğu için içten sıvı çatlaklar oluşur renk kaymalarına neden olur komple değiştirirler.
  • aradım servisi kimse fiyat veremiyor. görmemiz gerek diyorlar. sanırım servise gitmekten başka çare yok.
  • muhtemelen ekranı değişecekler,tabi görmelerinde yarar var.
  • profesyonellik isteyen bir işmidir bu ?

yoksa mahalledeki tamirci de yapabilir mi?
  • komple takmaya kaldıysa işin ehli yapması gerekir netbook tamirinden anlayan bilgisayarcıda yapabilir yakınında samsung servisi varsa göster fiyat öğren derim pahalı gelirse nette ekran satılıyor uygun fiyata alıp takılabilir araştırın nette sizin ekranlardan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

merhaba,

leptop yere düştü. sehpada onun üstüne düştü. samsung NP300E5A ekran kırıldı. bilgisayar çalışıyor. ekran camında sorun yok ama görüntü ekranında siyah beyaz çatlaklar var.

tamir ücreti ne kadar tutar acaba fikri olan var mı?

Benimde bu olay dün başıma geldi ekranın değişmesi lazım.Ne yaptırdın ekrana bilgi verebilirmisin.600 TL gibi bir fiyatı varmış doğrumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim mahallemde tanıdık bir bilgisayar tamircisi vardı. Ona söyledim o da bana ekranı getirtti ve kendi taktı. 190 tl tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

benim mahallemde tanıdık bir bilgisayar tamircisi vardı. Ona söyledim o da bana ekranı getirtti ve kendi taktı. 190 tl tuttu.

Benimde NP300E5A bilgisayarım var, bugün masadan düşürdüm tam ekranın köşesi denk geldi ve köşeden ekran gitti. LCD Led Paneli bulup taktırırım ve bilgisayar açılıyor sesi geliyor ama korkum disklere bir şey olması, sizde böyle bir sorun oldu mu veya böyle bir düşme sonucu hemen diske zarar gelir mi ?
  • alasefiye A kullanıcısına yanıt
    Her darbede disk zarar görecek diye bir kaide yok disk sağlığını öğrenmek için test edin.Hd tüne programını kullanabilirsiniz error scan bölümünden sektör taraması yapın kırmızı kare yoksa fiziksel olarak sıkıntı mevcut değildir sizde.
  • Tamam en kısa sürede yaptıracam, servisi düşünüyorum , umarım zarar görmez, hem fiziksel olarak darbeyi ekran gördü, bilgisayarın kasası darbe almadı, başka türlüde zarar görür mü harddisk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver arkadaşımızın dediği gibi, kolay kolay bişey olmaz dizüstü bilgisayarlarda. Benim ki 4-5 kez sehpadan düştü bişey olmadı. servislere de pek güvenmeyin kendiniz kullanıp görün bence.
  • Umarım, paneli yaptırmacam şimdilik, öncelik harddiski kurtarmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.