Şimdi Ara

<< Samsung NP Series Ultrabook Ana konu >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , malum Samsung ultrabook modellerinde NP serileri çok dağınık , ve düzgün bir konu yok . Bu konuda kullanan arkadaşlar yorumlarını tavsiyelerini eksileri artılarını yazarlar ise alacak olan arkadaşlara yardımcı olabilirler ( bana da ) .

Öncelikle Ultrabook olarak NP serilerinde 3317 ve 3337U İşlemci modeli var , aralarındaki farka baktım araştırdım pek bişi yok biri 1.7 diğeri 1.8 . ama çıkış tarihleri olarak 3337U yeni çıkmıl mart 2013 gibi , 3317 ise 2012 kasım aralık gibi çıkmış gözüküyor . Bunların yanında samsung sitesinde driver bölümünde 3337U işlemcili olan ultrabookun güncelleme tarihi daha yeni . Hepsi buradada 2 seri mevcut . 3317 seri olan sadece 8GB rame sahip . Ama 3337U serisine ram takılabilirmi buda bir soru işareti .

3317 İşlemcili 1,7 GHZ olan

3337U işlemcili 1,8 GHz olan

Diğer modelleri karşılaştırmadım bunların KG olarak yaklasık birbirlerine . Kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz .

Bu modeller 1500-1600 aralagında olup bence gayet uygun fiyata sahipler .

• Çıkmış ve çıkacak olan bütün NP serisi modelleri tek bir başlık altında toplamak doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü her yeni nesil işlemciyle beraber kasalarda da değişiklikler ve yenilikler yapılmakta ancak her yeni seri için kullanıcılar tarafından o seriye ait bir ana konu açılabilir. Ayrıca bazı serilerde kronik sorunlar bulunabilmekte ve bundan dolayı bu tür sorunlar tüm modellere mal edilip almayı düşünenler yorumlardan sonra o cihazı almaktan vazgeçebilir. Örnek vermek gerekirse Sandy Bridge işlemciye sahip NP530U4B serisinde kasa tasarımından dolayı cihazın iç yüzeyinde çizilmeler meydana geliyordu ancak bir sonraki Ivy Bridge işlemcili NP530U4C serisinde kasanın tasarımında düzeltmeye gidildi ve bu çizilme sorunu ortadan kaldırıldı.

Bu arada NP serileriyle ilgili düzgün bir konu yok demişsiniz ancak bunlar gözünüzden kaçtı sanırım...

http://forum.donanimhaber.com/m_58584082/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_62232381/tm.htm

• 3317 dediğiniz işlemci de U olanlardan. 3317U yani.
  • şöle bişi duydum , bu ultrabookları alırken windows istemiyorum derseniz çıkarıyormus fıyattan sanırım
  • arkadaşlar merhaba bugun electroworldden 3337U işlemcili olan np serisindne olan 500 gb hdd li ve 24gb ssdli modeli aldım . yanlız bi sorum war yine konusunu bulamadım windows hdd uzerınde ssdyi goremıyorum ssdyı format atmamız mı lazım
  • Samsung NP530U4E ultrabook sahibiyim. Özellikleri su sekilde

İ5 işlemci 1.8ghz 2.7ghz turboboost
    Atı rodeon 8750M ekran kartı
    500gmm hdd + 24gb ssd

SORUM ŞU: BU ULTRABOOKTA BACKLİT KLAVYE VARMİ.? Arkadan aydınlatmalı? Varsa nasil aktive edilebilir bileniniz varmi ?

http://www.samsung.com/...P530U4E-S01HK-techspecs cogu sitede var diyor ama ben burada bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 24 Mayıs 2013; 11:03:51 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydınlatma sadece np900 serisinde war sanırım . bızımkılerde yok kardeş . senınkınde ekrna kartı var bende paylasımlı 1gb ekran kartı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7HZ Salnotes Zero Kulaklık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewt arkadaşlar geçen gün NP530U3C-A0CTR modelini aldım sölemiştim zaten task manager görüntülerini paylaşmak istiyorum sizler ile . dikatinizi dim yuvaları cekebilir 1/4 yazıyor ama 4 slot oldugunu sanmam ve diğer yer ise ssd bolumunde formatlanmamıs 24 gb lık bı yer war onu nasıl formatlıycm acaba bılgısı olna varsa bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 24 Mayıs 2013; 21:59:13 >

• Bir ekran görüntüsü daha atıyım dedim .

Ürün hakkında açıklama : anakartta bi 4Gb lık ram gomulu bırde bır slot bosta 4 GB ram takabılıoz toplam max 8GB oluo . sarj suresı guzel 5-6 saat cıvarı yanı 1500 tl ye guzel fıyat f/p oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 12 Haziran 2013; 16:27:03 >
  • Samsung'dan alacaklar bi baksınlar istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_76323215/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.