Şimdi Ara

SAMSUNG NP-NC110-A03TR KRM NETBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu netbook'u almak istiyorum acaba itunes,visual studio vb programlar kurulabiliyor mu nasıl bir netbook ???

• Özellikleri
    1.5 çift çekirdek atom işlemci
    2 gb ram
    10.1" ekran
    320 gb harddisk
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enriqo

Özellikleri
    1.5 çift çekirdek atom işlemci
    2 gb ram
    10.1" ekran
    320 gb harddisk
    ...
    Evet beyler teknosa da 580 tl olmuş, yok mu bi fikri olan aydınlatan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Evet beyler teknosa da 580 tl olmuş, yok mu bi fikri olan aydınlatan?

Alıntıları Göster
    Söylediğiniz programları kurabilirsiniz herhangi bir sorun çıkarmaz.
    Zaten o söylediğiniz programlar atom n450 de bile sorunsuz çalışıyor.
    Ayrıca 1080p ye kadar HD filmleride oynatabilirsiniz ama 1080p de sorun çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

Söylediğiniz programları kurabilirsiniz herhangi bir sorun çıkarmaz.
    Zaten o söylediğiniz programlar atom n450 de bile sorunsuz çalışıyor.
    Ayrıca 1080p ye kadar HD filmleride oynatabilirsiniz ama 1080p de sorun çıkarabilir.

Alıntıları Göster
    Benim de ilgimi çekti bu netbook, özellikleri güzel ve oldukça şık bir tasarımı var. Yine de bu fiyatı hak ediyor mu veya alternatif başka önerisi olan var mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Benim de ilgimi çekti bu netbook, özellikleri güzel ve oldukça şık bir tasarımı var. Yine de bu fiyatı hak ediyor mu veya alternatif başka önerisi olan var mı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Yok mu bi bilgisi olan f/p hakkında yorum yapabilen veya tecrübeli eleman :) Kafama yattı gibi benim ama 1-2 gün beklemem lazım. Kampanya biterse o zaman s.çtığımın resmidir.

• quote:

Yok mu bi bilgisi olan f/p hakkında yorum yapabilen veya tecrübeli eleman :) Kafama yattı gibi benim ama 1-2 gün beklemem lazım. Kampanya biterse o zaman s.çtığımın resmidir.

Alıntıları Göster
    Ben bugün aldım arkadaşım, çok teknik bilgim yok, detay özellikler de ilanda ve nette var zaten, ama şık, sağlam ve kullanışlı bir cihaz. Şuan balkonda ilk denemesini yapıyorum, ilk izlenim: Bana göre mükemmel....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben bugün aldım arkadaşım, çok teknik bilgim yok, detay özellikler de ilanda ve nette var zaten, ama şık, sağlam ve kullanışlı bir cihaz. Şuan balkonda ilk denemesini yapıyorum, ilk izlenim: Bana göre mükemmel....

Eyvallah üstad. Alma amacım aslında daha taşınılabilr olması zaten laptopum var ama, bir yere giderken toplaması (pil, şarj, çanta vs.) insanı bi süre sonra zıvanadan çıkarıyor tabii pil ömrü de cabası. Bu netbook un özellikleri de gayet güzel gibi görünüyor, aynı zamanda şık da. Makineyi almış biri olarak siz de öyle düşünüyorsanız karar verdim sayılır :) Şu kredi yatsaydı bi ama...

Bu arada hayırlı olsun hocam.

Bir de hangi renk aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 5 Haziran 2011; 20:38:27 >

• quote:

quote:

Eyvallah üstad. Alma amacım aslında daha taşınılabilr olması zaten laptopum var ama, bir yere giderken toplaması (pil, şarj, çanta vs.) insanı bi süre sonra zıvanadan çıkarıyor tabii pil ömrü de cabası. Bu netbook un özellikleri de gayet güzel gibi görünüyor, aynı zamanda şık da. Makineyi almış biri olarak siz de öyle düşünüyorsanız karar verdim sayılır :) Şu kredi yatsaydı bi ama...

Bu arada hayırlı olsun hocam.

Bir de hangi renk aldınız acaba?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim,
    Bana da bu cihazı aldıran neden tamamen seninkiyle aynı. Acer laptop var benim de, üst model ve daha yeni olmasına rağmen 3-5 ayda pil ömrünü bitirdi ne hikmetse, izmir'de servisi yokmuş, alırken sormak hiç aklıma gelmemişti. Ama dediğin gibi taşınabilirliği, hafifliği, şıklığı ve en önemlisi pil ömrü çok cezbedici oldu benim için. Özellik bakımından fiyat da uygun geldi ve karar verip aldım. Renk olarak siyah olanı seçtim (bu seçim yaşımdan kaynaklanıyor). Genç biri için diğer renkler'i de çok hoş aslında. Ben alırken 2 genç kız da pembe renkli olanından aldılar...

• quote:

Teşekkür ederim,
    Bana da bu cihazı aldıran neden tamamen seninkiyle aynı. Acer laptop var benim de, üst model ve daha yeni olmasına rağmen 3-5 ayda pil ömrünü bitirdi ne hikmetse, izmir'de servisi yokmuş, alırken sormak hiç aklıma gelmemişti. Ama dediğin gibi taşınabilirliği, hafifliği, şıklığı ve en önemlisi pil ömrü çok cezbedici oldu benim için. Özellik bakımından fiyat da uygun geldi ve karar verip aldım. Renk olarak siyah olanı seçtim (bu seçim yaşımdan kaynaklanıyor). Genç biri için diğer renkler'i de çok hoş aslında. Ben alırken 2 genç kız da pembe renkli olanından aldılar...

Alıntıları Göster
    Ben beyazı düşünüyorum. Tabii kampanya bitmezse ve kalırsa. Teşekkür ederim hocam bilgiler için, iyi günlerde kullanın.

• quote:

Ben beyazı düşünüyorum. Tabii kampanya bitmezse ve kalırsa. Teşekkür ederim hocam bilgiler için, iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    Sağolasın, umarım senin de gönlüne göre olur....
  • quote:

Sağolasın, umarım senin de gönlüne göre olur....

Alıntıları Göster
    Sabah almaya gittim, özene bezene kutusunu aradım beyaz olanından, aldım kasaya yürüdüm mutlu mutlu. Eleman bir de ne desin, kampanya bitti! Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Olur mu bu ya, yapılır mı bana hemde tam karar vermişken :S Efkarlıyım çok. Ah teknosa ah yaktın beni...
  • Evet şimdi gördüm ben de sitesinde, bitirmişler kampanyayı, üzüldüm senin adına.....:(

quote:

Sabah almaya gittim, özene bezene kutusunu aradım beyaz olanından, aldım kasaya yürüdüm mutlu mutlu. Eleman bir de ne desin, kampanya bitti! Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Olur mu bu ya, yapılır mı bana hemde tam karar vermişken :S Efkarlıyım çok. Ah teknosa ah yaktın beni...
  • quote:

Evet şimdi gördüm ben de sitesinde, bitirmişler kampanyayı, üzüldüm senin adına.....:(

quote:

Alıntıları Göster
    Kampanya iptal olunca bayan eleman bu ay içinde tekrarlanır dedi ama ben dayanamadım gold u gezerken asus seashell 1015px i gördüm n570 işlemcili kampanyası varmış 640 tl ye aldım hemen :)

• Güle güle kullan...
  • quote:

Güle güle kullan...

Sağolasın hocam.
  • quote:

quote:

Güle güle kullan...

Sağolasın hocam.

Alıntıları Göster
    ürününü şu anda ki fiyatı 554 tl 1080p ne durumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

ürününü şu anda ki fiyatı 554 tl 1080p ne durumda :)

Alıntıları Göster
    Hepsinde intel gma 3150 ekran kartı bulunduğu için 1080p de takılıyor, acı gerçek!
  • quote:

Hepsinde intel gma 3150 ekran kartı bulunduğu için 1080p de takılıyor, acı gerçek!

Alıntıları Göster
    Eyvallah Firzen ayrıca Teknosa bayisinde tüm netbookları test etme fırsatım da oldu. Evet hepsi yavaş ve 1080p lerde takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Eyvallah Firzen ayrıca Teknosa bayisinde tüm netbookları test etme fırsatım da oldu. Evet hepsi yavaş ve 1080p lerde takılıyor.

Alıntıları Göster
    Öyle hocam, netbook sonuçta 500-600 TL veriyoruz karşılığı da buymuş napalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.