Şimdi Ara

Samsung Note 5 Batarya Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 5 aldığımdan beri pilin hızlı tükendiğini düşünüyorum. Bazı yerlerde bir hafta kullanın daha iyi olur gibi yorumlar okudum ama 2 hafta oldu, hala hızlı tükeniyor gibi. Örneğin bugün şarjdan aldım, yoğun bir kullanım olmadan 27dkda 98% oldu. Şuan 86% 3 saat 40dk geçmiş yine yoğun bi kullanım olmadan hatta 1,5 saat dokunmadım bile telefona.

Sizce normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bir sorun değil hatta telefon iyi bile dayanmış. Maalesef tüm amiral gemileri böyledir. Yüksek RAM olduğu için TouchWiz çok fazla animasyon koyuyor. Üstüne bir de 2K SUPER AMOLED ekran olunca. Ben de kullanıyorum,orta kullanımda 1.5 gunu rahat çıkarıyorum. Surekli oyun ve internet yaparsam yarim gunu zor cikarir. Merak etmeyin bir sorun degil. Telefonla daha az ugrasirsaniz emin olun o sarj suresi kendi kendine uzayacak.

• 27 dk da %98 mi

öp başına koy

Telefonu açıyorum direk %99 oluyor biraz müzik dinle 20 dk %95

gelmiş 27 dk da %98 diyor

• :) teşekkürler yanıtlar için :)
  • Bence bi problem var, yoğun kullanmıyorum, 1 gün çıkmıyor. İnstagram WhatsApp ama 13 saatte %70 harcıyor, gece kapıyorum sabah acıyorum 4dkda %2 azalıyor...video izlesem 2 saatte bitecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btermeli -- 30 Kasım 2015; 13:47:03 >

• Mobil veriyi kapatınca pil kullanımın belirgin şekilde azaldığını göreceksiniz.

Bunu kapatın diye tavsiye olarak algılamayın, sorunun kaynağı genel olarak bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btermeli

Merhaba,

Note 5 aldığımdan beri pilin hızlı tükendiğini düşünüyorum. Bazı yerlerde bir hafta kullanın daha iyi olur gibi yorumlar okudum ama 2 hafta oldu, hala hızlı tükeniyor gibi. Örneğin bugün şarjdan aldım, yoğun bir kullanım olmadan 27dkda 98% oldu. Şuan 86% 3 saat 40dk geçmiş yine yoğun bi kullanım olmadan hatta 1,5 saat dokunmadım bile telefona.

Sizce normal mi?

Note 5 ana konusunda giriş sayfasındaki tavsiyeleri ve Berkan hocamın package disapler pro videosunu izleyiniz.

Piyasının en iyi pil ömrü veren cihazlarından biri ben ve birçok arkadaş rahat rahat gerçek anlamda 1 günü dolduruyoruz. Sorun sizin arka plandaki çalışan uygulamaları yönetememenizde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Orada anlatılanları yaptım zaten.

Pil konusunda 3. adımda ne yapmam gerekiyor anlamadım.
    Bilmediğim birçok uygulama var sisteme ait, onlara dokunmuyorum.
    Diğer uygulamaya girince neyi seçmem gerekiyor? Durdurmam mı, kaldırmam mı gerekiyor?

Onun dışında sizce pilde problem olabilir mi?
  • bende 4 ay kadardır note 5 kullanıyorum,

açıkçası htc one m7 di vardı batarya süresi azalmıştı , o yüzden note 5 aldım.

açıkçası o söylenen şeylerden sadece bir kaçını yaptım.Telefon da orta kullanımda bir günü zor çıkartıyor.Bu bir günden kastım da sabah altı akşam sekiz en geç.

yani sizde bir sorun yokta bence note 5 in kendisi bu şekilde sanki
  • serkan737 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kullanımı 3,5 saati geçmiyor.
    %20lerde parlaklık ve otomatik ayarda kullanıyorum. Bu aletin pilinden nefret ettim.
  • Arkadaşlar bu telefon yüzünden amiral gemilerine veda ediyorum.
    Bir de madem telefonu istediğim rahatlıkta kullanamıyprum ne kadar akıllı da olsa boş.
    Korkudan interneti açıp kapatıyorum
    5000 mah kapasiteli asus zenmax alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedce

Arkadaşlar bu telefon yüzünden amiral gemilerine veda ediyorum.
    Bir de madem telefonu istediğim rahatlıkta kullanamıyprum ne kadar akıllı da olsa boş.
    Korkudan interneti açıp kapatıyorum
    5000 mah kapasiteli asus zenmax alacağım

kardeşim sen bence android kullanma mümkünse.
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Full hd ve üstü ekranlı telefonlar pili çok sömürüyor note 2 ile otomatik ekran ışığı, wifi açık 9 saat ekran süresi görebiliyorsunuz. Yalnız cpu ve gpu ayarları da biraz modifiyeli örneğin 1ghz ile sınırlı hız fakat hiçbir kasma vs yok oyunlarda dahi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • btermeli B kullanıcısına yanıt
    15 tl'lik yan sanayi pil ile 4,5 saat ekran süresini en yüksek ışık seviyesinde görüyorum note 2'de

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Full hd ve üstü ekranlı telefonlar pili çok sömürüyor note 2 ile otomatik ekran ışığı, wifi açık 9 saat ekran süresi görebiliyorsunuz. Yalnız cpu ve gpu ayarları da biraz modifiyeli örneğin 1ghz ile sınırlı hız fakat hiçbir kasma vs yok oyunlarda dahi.

iyide 720p ekranda kabak gibi sırıtıyor hocam.
    En azından hayat belirtisi var, sırıtıyor diyorsun. Pili sömüren 4k, 2k, 1080 ekranlar onu yapabiliyor mu birkaç saat sonra ?

Film izlerken kitap okurken bu çözünürlüklerin neredeyse hiçbir farkı olmaz, fark menülerde, duran görüntülerde ve internette gezinirken hissedilir dolayısıyla tercih meselesi.

Ben 720 ekranı daha yüksek çözünürlükte ve daha net ekranlara tercih ederim.

• quote:

En azından hayat belirtisi var, sırıtıyor diyorsun. Pili sömüren 4k, 2k, 1080 ekranlar onu yapabiliyor mu birkaç saat sonra ?

Film izlerken kitap okurken bu çözünürlüklerin neredeyse hiçbir farkı olmaz, fark menülerde, duran görüntülerde ve internette gezinirken hissedilir dolayısıyla tercih meselesi.

ben farkı her anlamda hissediyorum film resim ekran görüntüsü olarak bence bayağı fark oluyor apple kullanıcılarının kafa yapısında cevaplar veriyosunuz.
    "apple kullanıcısı kafa yapısı"

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Kimse FHD ekran varken 720 p kullanmaz. QHD tamam gereksiz denebilir( ki farklı FHDden) ama FHD kesinlikle şart

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

ben farkı her anlamda hissediyorum film resim ekran görüntüsü olarak bence bayağı fark oluyor apple kullanıcılarının kafa yapısında cevaplar veriyosunuz.

Apple kullanıcılarının kafa yapısı :D :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.