Şimdi Ara

Samsung Note 3 Şebeke Yok Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
101.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesım Fazla Soze Gerek Yok Garantısı Varsa O Cıhazı Degıstır . Cıhazın Modem Yazılımı Hatalı Sebeke Gelıp Gıder Ugrasma Yanı ( Samsung Teknık Servıs )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekilsiz

Kardesım Fazla Soze Gerek Yok Garantısı Varsa O Cıhazı Degıstır . Cıhazın Modem Yazılımı Hatalı Sebeke Gelıp Gıder Ugrasma Yanı ( Samsung Teknık Servıs )

Bir ay dolmadı daha cihazı alalı hemen değişim yapıcaklar mı peki telefonu verince kullancak bi telefon yok elimde kaç gün beklemem gerekcek telefonsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sweetie123 S kullanıcısına yanıt
    1 Ay Dolmadıysa Hemne Samsung Servısıne Gırısını Yap Degıstır Telefonu Yoksa Sorun Yaşarsın Cubuklarda YuvarlakOrtasında Cızgımı Oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekilsiz

1 Ay Dolmadıysa Hemne Samsung Servısıne Gırısını Yap Degıstır Telefonu Yoksa Sorun Yaşarsın Cubuklarda YuvarlakOrtasında Cızgımı Oluyor ?

evet yuvarlak ortasında çizgi oluşuyo arama kapanıyo
  • Bende aldım telefonu 2 ay oldu hattandir diyerek hattimi mikro yaptım gene care yok. Bugün ise başka bi note 3 ile hatları değiştirdik sıkıntı sadece benim telde oldu yarın ilk iş sabah gidicem samsunga

• Ayni sorunu bende yasadim.diger telefonim iphone5s ve onun full cektigi kapali ortamlarda note3 um sinyal sorunu yasiyordu. Cozumu sebeke modu ayarina girip sadece gsm kismini secmek ve problem cozuldu. Saygilar

• Arkadaşlar epey zaman geçmiş acaba sorunlarınız çôzüldümü, trend plus aldım aldığımdan bir kaç saat sonra sorunlar başladı, şebeke var arama yapıyorum ama arama sesi yok aranıyor yazmasını rağmen, zaten aradığım tel yanımda ama telefonu aramıyor,ağda kayıtlı değil gibi, 10 günde ancak 2,5 gün sağlam çalıştı, 3 gün önce servise gönderdim bu gün işlemlerin bittiğini bildiren mesaj aldım. Yazılım yüklemişler yeni telefona yazılım neden yüklenir anlamadım satmadan yapın ne gerekiyosa, şimdi sizin konuyu gördüm gözüm korktu. Îşallah sizin sorunlarınızda benimkide çözülmüştür. Yakında gelir telefonum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 3 Temmuz 2014; 18:11:58 >
  • kargo sorununu aşıp bu gün zorla telefonuma sahip oldum işallah sorun çıkarmaz çıkarırsa ipler kopar bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 16 Temmuz 2014; 17:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Arkadaşlar sorunum yine çözülmemiş servisten döndüğü gün bir kaç saat içinde sorun yeniden başladı telefonu yine kullanamıyorum ancak açıp kapatıp yeniden servis seçtirmem gerkiyordu, durumu yeniden anamerkeze ve servise bildirdim yeniden servise gitti, ısrarla bazı samsunglarda böyle sorun olduğunu benimde başıma geldiğini belirttim serviste yazılım atılıp düzelmediğini telefonun değişmesi gerektiğini söyledim, ana merkezde görevli bayan her telefonun değişim olmayacağını söyledi yani yeni telefon al telefon fiziksel yada yazılımsal zorlama yapma ama telefon kusurluysa bile servisin keyfini bekle, ya bir defa yazılım attınız düzelmedi nesine uğraşıyoruz. Sanırım bu sorunların konuşulduğu tüm forum sitelerinin linklerini samsunga mail atacam en sonunda. Herkes ya değişim ya anakartla sorunu çözebilmiş yeni telefon bir ayı doldurmadı ama gide gele dolduracak galiba sonrada değişim yok demezler işallah .

Yukarida da yazdigim gibi. Ayni sorun bende de vardi servise goturdum. Format atip verdiler. Sorunum cozulmedi. Gittim tartistim hakkimi aradim ve ram 'n degismesini istedim. Sonunda ram degisti ve sorun toptan cozuldu.

• kargo sorunu hallolursa telefona kavuşacaz zorlada olsa çok soğudum telden çoook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 16 Temmuz 2014; 17:07:43 >
  • quote:

Hemşerim sen galiba samsug müşteri hixmetlerindensin ben benim sorunuma en yakın diye o örneği verdim dikkatli, okursan aynı linkteki bir mesajda Türkcell hattada olduğunu yazmışlar,biraz araştırma yapsan vodafonelerdede olduğunu görürdün. Sen madem bu kadar anlıyon bu işlerden milyon samsung milyon avea satılıyor hepsinde arıza olmadığını bilmen lazım, bana denk geldi işte sen ısrarla hatta sorun buluyon yeni hat aldım yine aynı yanımda başkası samsung ve avea ile aynı yerde çekiyor diyom sen hala masal anlatıoyon kardeşim.Bir sürü insanın başına gelen bir olayı sen yok sayamazsın. Ben kadıköye gittiğimde değişim talebinde bulundum oda kutu olmadığından değişim talebi yapamazsın dedi. ben uzaktan gelmişim bulunduğum yerde servis yok talebimi alıp kutuve parçaları göndermemi bekleyebilirlerdi. ben başıma gelen olayı yazıyorum sen nasıl samsungu savunurum diye takla atıyon kardeşim. Benim garantim 2 gün kaldı değişim için işallah bidaha tekrarlamaz sorun tekrarlarsa artık telefonun içi açılabilecek. Ama üye olduğum forumlarda her daim yalansız bu forumdaki ve diğer üye olduğum forumlardaki linkleri vererek yaşadığım tecrübelerimi aktaracağım.

Kimden bahsediyorsun hocam ?

• SAMSUNG GALAKSY TREND PLUS telefon 15 günde 2. defa servisten geldi.Tabi kargo sorunundan sonra elime geçti ne yazıkki 3 gün sonra yine aynı sorun çıktı servis yok seçili ağ mevcut değil diyor . Şimdi sanırım servid ve müşteri hizmetlerini arıcam yeniden. Salak yerine koyuyorlar insanı yazılım yükleyip dayanıyorlar ya kardeşim yeni telefon yazılımsızmı geliyor bize, ayıplı malı allayıp pullayıp düzeltecez diye uğraşıyorlar. Biz bedavamı alıyoz telefonu ikide bir servise gidiyor, birde madur oluyoz. bakalım ne olacak.
  • quote:

SAMSUNG GALAKSY TREND PLUS telefon 15 günde 2. defa servisten geldi.Tabi kargo sorunundan sonra elime geçti ne yazıkki 3 gün sonra yine aynı sorun çıktı servis yok seçili ağ mevcut değil diyor . Şimdi sanırım servid ve müşteri hizmetlerini arıcam yeniden. Salak yerine koyuyorlar insanı yazılım yükleyip dayanıyorlar ya kardeşim yeni telefon yazılımsızmı geliyor bize, ayıplı malı allayıp pullayıp düzeltecez diye uğraşıyorlar. Biz bedavamı alıyoz telefonu ikide bir servise gidiyor, birde madur oluyoz. bakalım ne olacak.

Servise gittiginizde biraz bagirin cagirin ordaki elemanlara kacinciya getiriyorum biktim artik tuketici haklari mahkemesine basvuru yapicam ya telefonun ram 'i degissin yada sikayette bulunucam diye bi olay cikartin. Direk isyeginiz kabul olur..

• Merhaba arkadaşlar,

Benim note 3 de de aynı sorun başladı ama aşamaları farklı biraz:)

Ben telefonu alalı 1 yılı geçti ve telefon kendiliğinden kapanmaya başladı. Bataryayı çıkartıp takmadan ve ya şarja takmadan tekrar açılmıyor. Önce oyun oynarsam günde 1 kere kapanıyodu daha sonra sıklaşarak ne zaman oyun açsam kapanmaya başladı. Bir arkadaşım bilgisayardan yazılım inidirerek bir program yardımıyla format attı sorun ortadan kalktı fakat bu sefer de sim kartı görmüyor. yuvarlak ve ortasında çizgi olan bi işaret çıktı. Telefon artık ne arıyor ne de internete başlanıyor, bağlanmaya çalıştığımda mobil ağa erişemiyor diye hata veriyor.

Telefon bu sorun başlamadan aylar önce bi kere düşmüştü ve kasasında alt tarafta ufak bir çarpma izi var

Şimdi bu telefonu garantiye versem, 15 günlük taze telefonlarda böyle sorun çıkartan servis, benim telefon için garanti kapsamı dışı der mi. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha önce.

• benimde imei uçtu.null/null hatası verdi.
    garanti kapsamında servise götürdüm.anakartı değiştirmişler.şimdi almaya gidiyorum.bakalım nasıl olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

bende dün note 3 sm9005 aldım istanbuldan 2 el. meğer telefonun içi komple kurcalanmış. 3g ye aldığımda hiç çekmiyor ve sürekli gidip geliyor. dün teknik servisde 3g modül değişimi yapıldı H yazısı çıkıyor ama bir türlü internete giremiyorum. Sıra yazılım denemelerine geldi. 64 bit kart vardı 128 ile değişimi yaptım sonuç gene 0.... fikri olan varmı arkadaşlar, ürün fransa dan aldındı ve yolcu ıile beraber kayıt işlemliymiş...
    Tek sorun kaldı aklımda imei sorgulamada acaba atılan imei farklı bir cihaza ait olabilir düşüncesi..

E devletten imei sorgulayıp ordan kontrol edebilirsiniz
  • Yeni konu açmak yerine buradan devam edelim. Benim sorunum, aynı. Ama nedeni farklı. Anakart ile alakalı değil tahminimce. Telefonumda kurulu olan Android uyumlu Ccleaner ile hafızayı silerken bana iki adet boş klasörü silmek isteyip istemediğimi sordu ve ben bunun nasıl bir şeye mal olacağını bilemediğimden "Sil"i tıkladım. Muhtemelen iki adet boş sistem klasörü silindi.

Az önce Kies ile telefonun full yedeğini aldım ve Ayarlar'dan fabrika ayarlarına döndürdüm. Sonuç, başarısız.

Bu iki adet sistem klasörünü geri almanın yolu olmalı?
  • ClavicuLa NoX C kullanıcısına yanıt
    Birde bu şekilde telefonu sıfırlamayı deneyin;

1. Telefonunuzu kapatınız.
    2. Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma tuşuna basınız.
    3. Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakın.
    4. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda sol taraftaki Sesi Azalt ve Yükselt tuşları yardımı ile Wipe Data/Factory Reset'i seçip Açma tuşuna basınız.
    5. Yes'i seçip Açma tuşuna basınız.
    6. Açılan ekranda reboot system now 'ı seçip Açma tuşuna basınız.
    7. Formatlama işleminiz başlamıştır. Birazdan cihaz fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

Videosu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayYılmaz -- 1 Mart 2015; 1:53:57 >

• @BerkayYılmaz

Denedim, aynı. Diğer sim kartımı denedim ve telefon yine çalışmadı. Sanıyorum anakartla ilgili bir sonuç çıkacak. (:
  • ClavicuLa NoX C kullanıcısına yanıt
    Telefonu 0 aldıysanız direk gidip değişim isteyin. Ram değişirse telefonu satma gibi bir durum olduğunda karşı tarafla problem yaşamanız yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.