Şimdi Ara

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
3
Favori
29.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelikle wireless sorunu yasayan arkadaslar kesinlikle windows surucusunu kullansinlar kendi surucusunu kaldirin, windows surucusunde zerre kadar sorun yasamazssiniz 6 aylik tecrube :) Crysis 3 u bitirdim super bir cihaz bir defa teklemedi oyunda benim cihaz biraz farkli gelisinde zaten vardi bunlar Kisaca: 1tb normalhdd degil 256mb SSD 8770 degil 2gb lik 8870 bir ust model ekran karti yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redcodx

    Arkadaslar oncelikle wireless sorunu yasayan arkadaslar kesinlikle windows surucusunu kullansinlar kendi surucusunu kaldirin, windows surucusunde zerre kadar sorun yasamazssiniz 6 aylik tecrube :) Crysis 3 u bitirdim super bir cihaz bir defa teklemedi oyunda benim cihaz biraz farkli gelisinde zaten vardi bunlar Kisaca: 1tb normalhdd degil 256mb SSD 8770 degil 2gb lik 8870 bir ust model ekran karti yani.


    Reis oyun oynarken felan sıcaklık ne oluyor çok ısınıyor mu?
    Bi de baska bir sorun ile karşılaştın mı donanımsal olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isinma oyunu ben full hd ve aa lar acik oynadim ve oynuyorum sorun yok cihaz uzerinde ozel ayarlarla fan hizini dusurmek mumkun. Isinma olayina gelince her cihaz isinir hele birde 8870 gibi bir ekran karti harekete geciyorsa tabiiki isinmasi normaldir Macbook Pro 2013 sahibiyim ayni zamanda macbook daha gurultulu bundaki gurultu eger oyunun sesi aciksa asla anlasilmiyor o derece sessiz kalabiliyor sesleri kaparsaniz o zaman firtinayi duyarsiniz ekranin altinda havalandirma oldugu icin ekrana dogru muhtesem bir sicak hava dalgasi geliyor ama rahatsiz etmiyor! Cihazin malzeme kalitesi guzel ama yekpare govde olmadigindan macbook gibi veya bendeki urunden kaynakli sanirim cihazi tek elimle tasirken sanki klavyenin oldugu ust bolumle alt bolum ayrilacak gibi gicir gicir ses ve oynama geliyor hissediliyor bu ama oynatmaya calistigimda oynamiyor. Cihazdaki daha dogrusu benim cihazdaki sorun tasarim yaparken photoshopta ortaya cikti parlaklik cok yuksek oldugundan siyah ekranli photoshopta sag tarafta ekranin kenarindan isiklar geliyor parlakligi 2 kademe dusurunce gidiyor ama bu benim isimde tasarim isinde kabul edilir birsey degil! Bu yuzden urunu degisime gonderecegim pil suresinden diger tum ozelliklerine urun muhtesem! Yurtdisinda ikamet ettigim icin ve urunun haswell li yeni modelleri gelmedigi icin henuz degisimi bekletiyorum yakin zamanda yeni cihaz geldiginde sorun olursa yine paylasirim. Herkese iyi forumlar ha Kurban bayraminiz kutlu olsun bu arada :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: redcodx

    Isinma oyunu ben full hd ve aa lar acik oynadim ve oynuyorum sorun yok cihaz uzerinde ozel ayarlarla fan hizini dusurmek mumkun. Isinma olayina gelince her cihaz isinir hele birde 8870 gibi bir ekran karti harekete geciyorsa tabiiki isinmasi normaldir Macbook Pro 2013 sahibiyim ayni zamanda macbook daha gurultulu bundaki gurultu eger oyunun sesi aciksa asla anlasilmiyor o derece sessiz kalabiliyor sesleri kaparsaniz o zaman firtinayi duyarsiniz ekranin altinda havalandirma oldugu icin ekrana dogru muhtesem bir sicak hava dalgasi geliyor ama rahatsiz etmiyor! Cihazin malzeme kalitesi guzel ama yekpare govde olmadigindan macbook gibi veya bendeki urunden kaynakli sanirim cihazi tek elimle tasirken sanki klavyenin oldugu ust bolumle alt bolum ayrilacak gibi gicir gicir ses ve oynama geliyor hissediliyor bu ama oynatmaya calistigimda oynamiyor. Cihazdaki daha dogrusu benim cihazdaki sorun tasarim yaparken photoshopta ortaya cikti parlaklik cok yuksek oldugundan siyah ekranli photoshopta sag tarafta ekranin kenarindan isiklar geliyor parlakligi 2 kademe dusurunce gidiyor ama bu benim isimde tasarim isinde kabul edilir birsey degil! Bu yuzden urunu degisime gonderecegim pil suresinden diger tum ozelliklerine urun muhtesem! Yurtdisinda ikamet ettigim icin ve urunun haswell li yeni modelleri gelmedigi icin henuz degisimi bekletiyorum yakin zamanda yeni cihaz geldiginde sorun olursa yine paylasirim. Herkese iyi forumlar ha Kurban bayraminiz kutlu olsun bu arada :)

    Bu geniş açıklama için teşekkürler. Ben de asus n550 ile bunun arasında gidip geliyordum. Senin de bayramın mübarek olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • istanbul da bu cihazi nereden bulabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RecycleBin

    istanbul da bu cihazi nereden bulabiliriz ?

    +1
  • arkadaslar Rome Total war 2 adlı oyunu oynuyorm ve amd ekran kartına geçiş yapmak istiyorm fakat yapmıyor mlsf bu sorunu nasıl cozebilirim bilen var mı acaba? Ekran kartı aygıtlardan intel 4000 ile amd 8800 diye gozukuyor birde acaba amd surucusu mu yuklu degildir bilen yardım edebilecek var mıdır??
  • diuffi D kullanıcısına yanıt
    Masaüstü değiştirilebilir grafiklerden oyunu yüksek performanslı gpu olarak ayarladınız mı?Ekran sürücüsünün kurulu olduğunu aygıt yöneticisinden öğrenebilirsiniz yüklü değilse ekran kartını görmez.Sistem gereksinimi düşük olduğu için oyun ekran kartı geçişinde sıkıntı oluşabiliyor.
  • Cihazı sürekli prize takılı kullanımda bataryayı (daha doğrusu batarya ömrünü) korumak adına yapılabilecek bişey var mıdır?
    Sanki bir yerlerde NP870'in prize takılı kullanımda batarya %80 doluluğa ulaştığında şarj etmeyi durdurduğu gibi bişeyler okumuştum ama hatırlayamadım.
    Bir fikri olan var mıdır?
  • tufanuyaroglu kullanıcısına yanıt
    Samsungların batarya tasarruf modudur sadece bu modele özgü değil %80'e ayarladığınızda onu yukarı geçmez diğer türlü %100 dolar dediğiniz odur.Ben şahsen tasarruf modunda kullnmadım 3 sene dolmak üzere halen %70 kısmı duruyor idare ediyor.Doğru kullanmak önemli
  • Merhaba arkadaslar

    np880 touch screen modeliyle araniza katildim.

    1920 cozunurlukle alakali sorunlarim var. tum yazilar cok kucuk, okumakta ciddi zorluk cekiyorum,

    herhangi bir web sayfasi acinca ortada ufak bir kisimda gosteriyor, kenarlar beyaz bosluk, bu isin cozumu var midir ??

     SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecycleBin -- 1 Kasım 2013; 6:37:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RecycleBin

    Merhaba arkadaslar

    np880 touch screen modeliyle araniza katildim.

    1920 cozunurlukle alakali sorunlarim var. tum yazilar cok kucuk, okumakta ciddi zorluk cekiyorum,

    herhangi bir web sayfasi acinca ortada ufak bir kisimda gosteriyor, kenarlar beyaz bosluk, bu isin cozumu var midir ??

     SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)

    İNTERNET EXPLORER açıkken sağ üst kısımda kapama sekmesinin hemen altında ayarlar kısmından üsten üçüncü sekmeden, yani yakınlaştır bölümünden sorununuzu halledebilirsiniz. ideal kullanım yakınlaştırması %125 dir. ayrıca bilgisayarı nerden aldınız?




  • Gas guzzlers diye bir oyun yükledim. Oyun full ayarlarda akıcı şekilde oynanıyor ama belli aralıklarda 1-2 sn donup sonra devam ediyor.
    Problemi aşmak adına şu leshcat driverı'nı kurdum. Belli sorun yok olur diye ama durum aynıydı. Ara donmalar devam ediyordu. 1-2 kapat aç olayından sonra yeni catalyst control centerda geçişli grafik ayarlama özelliğini göremedim. Sonra bu driver'ı da kaldırıp eski orjinal grafik driver sürümünü kurmak istedim. Sonra ekran garip garip gidip gelmeye başladı windows 8 ya başlamıyor ya da başladığını ben görmüyordum. :)

    Sonra W8 ilk ekranda refresh yapıp bilgisayarı eski ayarlara getirmek zorunda kaldım. Kişisel veriler, indirilen dosyalar silinmemiş ama ne kadar uygulama kurduysam hepsi uninstall edilmiş. Acayip canım sıkıldı. Neyse ekran kartı driver'ını kaldırıp başka bişey yüklerken karşılaşabileceğiniz büyük bir problemden haberdar olmanızı istedim.




  • alet neden piyasadan buhar oldu ya bir mediamarkt ta var sanırm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye sınırlı sayıda gelmişti ondan çabuk tükendi,dünya çapındada az üretilmişti.
  • Bir şey sormak istiyorum bu cihaza MAC OS X kurabilir miyim?
  • Yok mu şu cihazı satmak isteyen arkadaşlar ?
  • Samsung EVO 840 250 GB SSD upgrade yaptım. Cihaz resmen kendine geldi. Yalnız arka kapağını açmak tam bir işkence haberiniz olsun. rahat 1 saatten fazla sürdü. Her tarafı tırnaklarla dolu. Kendi tırnaklarımı perişan ettim :) Bir tane de eski kredi kartını paramparça ettim. Kapağın tırnaklarını kırmadan itina ile açıp değiştirdim.
    Öncesinde Samsung'un sitesnden Data Migration uygulaması ile mevcut C sürücüsünü SSD'ye klonlamıştım. HDD'yi çıkarıp SSD'yi taktım. Tüm kurulu uygulamalar ayarlar sürücüler vs. ler de SSD'ye klonlandığı için sorunsuz başladı cihaz.

    Garanti dışı kalma riski falan varmış ama sırf bunun için HDD çilesi çekmeye değmez. Herkese tavsiye ederim. Ama 180 GB ve üzeri modellere bakın 120 yetersiz kalabilir malum W8 çok müsrif alan konusunda.

    Bir de marka olarak Samsung, Model olarak da EVO veya PRO tercih edin. Hem daha sağlıklı olur hem de Data Migration zannedersem Samsung diskleri destekliyor.




  • Merhabalar benim küçük küçük ama bir sürü sorunum var. Bilgisayarı alalı bir sene olmadı ve aşırı hassas kullanmama rağman şu sorunlarım var,yardımcı olursanız sevinirim:
    1.Bilgisayarın pili herşeyi kapatıp tüm tasarruf elemanlarını(eco mode,ekran ışığı kısma,bt wifi kapama,tasarruf modu intel amd tasarruf zorla ayarları vs) aktif hale getirsem de oyun oynamadan normal kullanımı 4 saati geçmiyor. Pili 2 filmi arda da rahat rahat izleyecek kadar yeten var mı aranızda?

    2. O tek parmağınla macbooklardaki gibi kolayca ekranı kaldırma bende olmuyor. Kasa takla atabiliyor. Hepinizinkinin hiç zorlanmadan altı yerden kesilmeden ekranı kolayca açılıyor mu?

    3.SSD takacağım garantinin bitmesini bekliyorum. Bilgisayarda fan sesi yok hdd sesi var. Baya sürter gibi değil ama arkama yaslanıp boş bilgisayarı seyrederken bile birşeyler yazıp okuduğunu duyabiliyorum. Eco mode vs de kapatmıyor o sesi. Bunu da yaşayanınız var mı?

    4.Bir kere küçük çaplı bir partide vlc proğramı ile %400 seste biraz müzik açmıştım(baya yüksek çıkarttı şaşırtıcı derecede) sonrasında sol hoparlörün yüksek seste çok nadir ama sorunlu olduğunu belli edecek derecede cızrıtı yapıyor. Örn: skypedan konuşurken karşıdaki üfleyince sol hopörlerden poşet sesi geliyor. Patlamıştır değil mi?

    5.Ekran görüntüsün altından başlayan bir dalgalanma oluyor. genelde koyu sahnelerde. Daima değil ama her 3 kullanışımdan birinde yapıyor. Böyle birşeye rastlaanınız var ı?

    Garantisi var. Bimeksten almıştım. Servise vermeyi düşünüyorum ama güvenemiyorum. Bilgisayarın bir yerinden tornavida izi oturmayan ekran kenarı çözülmemiş sorunlar gereksiz yere format atmalarla karşılaşırsam içime oturur. Bimeks üzerinden gönderilen samsung servisine güvenilebilir mi? Sizce göndermeli miyim? Samsung servis hizmeti ne kadar titiz?

    şimdiden ilginiz için teşekkürler




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.