Bildirim
SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pc elime ulaştı fakat finaller ve tez projem için yoğun olduğumdan biraz gecikicem. hem foto hem video paylaşırım. -
-
hipnozz bence bulunduğun şehirdeki samsung servisine sor çünkü kafalarına göre standartlar belirleyebiliyorlar. -
Siyah model sanki griden daha guzel duruyor, daha canli gorme firsatim olmadi ama. -
Ürünü teknosada inceleme fırsatı buldum. Kasa tasarım çok güzel performansını söylemeye gerek yok. Ama siyah renk kasayı göstermiyor benim fikrim gri renk daha güzel duruyor. İnşallah denkleştirirsem bende almayı düşünüyorum. Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar siyah model diyoruz ama model lacivert degil mi yoksa bir de lacivert rengi mi var. Bugun mediamarkt'da buldum. Uzun uzun baktim bilgisayar gercekten cok kaliteli ve bence lacivert renk de cok hos durmus.(Ozellikle de lacivert rengin desenli olmasi falan cok hos)Hem grilerde klavye okunma sorunu da oluyormus en mantiklisi bunu almak. Alan arkadaslar fn+f11 yapip bilgisayari silence modundan cikarip kullansinlar. Silence modunda amd'yi kapatiyormus. Alanlara hayirli olsun ben de yakin zamanda almayi planliyorum.
(OYUN PERFORMANSI HAKKINDA LUTFEN BILGI VERELIM hepimiz 8870'den iyi bir performans bekliyoruz..)
Alan arkadaslarin son yorumlarini bekliyoruz. Gerci ben samsung almaktan vazgectim macbook pro aldim. Yine de almak isteyenlere yorumlarinizla destek olabilirsuniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Macbook pro retina m aldınız yoksa normalden mi -
quote:
Orijinalden alıntı: =IDoNotKnow=
Macbook pro retina m aldınız yoksa normalden mi
Normalini aldim. Retina cok pahali geldi gozume ve dvd rom yoktu. Ben ssd + hdd yapmak istedigim icin normalini aldim. Bos bi zamani olunca windowsta kurucam makineye. Windows program arsivi bakiminda cok genis arada programlar office lazim olunca wind kullanicam normalde mac os. Paranoz varsa oyun pek oynamayacaksaniz macbook alin cok guzel bir alet...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazı birkaç gündür kullanıyorum. Hala windows 8 ile ciddi sorunlarım var keşke win7 li versiyonu olsaydı onu alırdım.
crysis3 oynadım dün fullhd medium ayarlarda gayet akıcıydı. cihazın hoparlörleri beklediğimden daha iyi. kasasını çok beğendim. samsung telefon kullanıyorsanız allshare play ve slidesync çok hoş.
kasa çok sessiz.ekran her açıdan çok kaliteli.
Bilgisayar kapalıyken fişi takıp çıkarınca ekranda pil göstergesi çıkıyor.
Kameranın yanında birkaç sensör var. sensör ekran parlaklığını ayarlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 29 Mayıs 2013; 12:40:15 >
-
windows derecelendirme grafik oyun puanı biraz düşük kalmamışmı? yanlış hatırlamıyorsam gt650 bile 7.2 alıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: emin616
quote:
Orijinalden alıntı: =IDoNotKnow=
Macbook pro retina m aldınız yoksa normalden mi
Normalini aldim. Retina cok pahali geldi gozume ve dvd rom yoktu. Ben ssd + hdd yapmak istedigim icin normalini aldim. Bos bi zamani olunca windowsta kurucam makineye. Windows program arsivi bakiminda cok genis arada programlar office lazim olunca wind kullanicam normalde mac os. Paranoz varsa oyun pek oynamayacaksaniz macbook alin cok guzel bir alet...
Office için windows kurmaya-kullanmaya gerek var mı ? Oyun için deseniz neyse... Ben de Samsung'u bekledim,gelmeyince indirimden macbook aldım 15'' olanından.Çok şükür pişman değilim.
-
cihazı kullananlar güncel driverlerdan aldığı sistem skorlarını,test skorlarını ve oynadığı oyunlardan aldığı fps değerlerini ss ile paylaşırsa konuyu editleriz arkadaşlar,alacak olanlar daha iyi fikir edinmiş olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 25 Mayıs 2013; 13:23:39 > -
şimdilik bu var yakında bol bol foto ve inceleme videosu çekeceğim.
cihazın hardiski diğer bileşenlere göre çok yavaş kalıyor. fiyatlar biraz daha düşünce 512 gb ssd takmayı düşünüyorum.
@srknbyz bu videoyu da ilk sayfaya ekle istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 25 Mayıs 2013; 16:02:14 >
-
Makineyi frenleyen tek bileşen Hard Disk + 5400 Rpm olmasıda cabası. SSD bu makineyi uçurur hocam düşünmeden al derim. Hayırlı olsun.
@erci501 -
cihazı alan sustu bakıyorum. tabi ya.. -
Sıkıntı bu zaten alan vakit ayırıp detaylı inceleme yapabilse sıkıntı olmaz herkes bilgi sahibi olur. -
kasa kalitesi olarak önceki seriden daha düşük gibi geldi bana. özellikle klavye. rengi çok hoş, inceliği güzel. lakin derecelendirmeye bakıyorum da önceki seriden pek farkı yok. full hd olması kimine göre artı bir durum. sesi gerçekten güzel olmuş. dolgun bir sesi var. ama hala karar veremedim önce ki seri mi bu mu diye :) -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X