Şimdi Ara

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
29.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imza işinden anlayan arkadaşlar ativ book 8 imzası yapabilirlerse çok sevinirim.
    yakın zamanda yeni videolar ekleyeceğim cihaz hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

imza işinden anlayan arkadaşlar ativ book 8 imzası yapabilirlerse çok sevinirim.

İmza ile ilgili PM gönderdim. srknbyz seninki gibi oldu helal et :) güzelmiş çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 7 Haziran 2013; 10:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harflour

quote:

imza işinden anlayan arkadaşlar ativ book 8 imzası yapabilirlerse çok sevinirim.

İmza ile ilgili PM gönderdim. srknbyz seninki gibi oldu helal et :) güzelmiş çünkü :)

ne demek,önemli değil.sendeki daha güzel olmuş
  • bu ativ book nedir ?
  • Ativ book samsung un notebooklardaki yeni isimlendirmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazla n56vz arasında kaldım kafam çok karışık hangisini almalıyım sizce ve neden? Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve en az 4 yıl götürecek bir cihaz istiyorum.
  • Donanım olarak asus'tan daha iyi alüminyum kasa daha hafif,ince daha derli toplu taşınması da öğrenci için kaba olmaz,rahat olur
  • dediklerinde sıkıntım yok zaten tek sorun samsung'a güvenilir mi? s3 kullanıyorum telefon sektöründe bence en iyisi samsung'ta bilgisayar konusunda kararsızım herşeyi üreten bir firma mı yoksa sadece bilgisayar sektöründeki bir firma mı? cihazları inceleme fırsatı buldum geçen gün dediğin gibi samsung her açıdan 10 numara aklımdada o var ama servisi falan iyi mi? Ben yazılımsal sıkıntıdan çok donanımsal sıkıntıdan korkuyorum tek çekincem o yoksa gözüm kapalı alıcam samsung'u
  • Birde ses performansı nasıl arkadaşlar onu merak ediyorum teknosa çok gürültülüydü ancak sesi asustan daha net ver berrak olarak aldım. Gürültüsüz ortamda ses seviyesi yüksek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkaraca

dediklerinde sıkıntım yok zaten tek sorun samsung'a güvenilir mi? s3 kullanıyorum telefon sektöründe bence en iyisi samsung'ta bilgisayar konusunda kararsızım herşeyi üreten bir firma mı yoksa sadece bilgisayar sektöründeki bir firma mı? cihazları inceleme fırsatı buldum geçen gün dediğin gibi samsung her açıdan 10 numara aklımdada o var ama servisi falan iyi mi? Ben yazılımsal sıkıntıdan çok donanımsal sıkıntıdan korkuyorum tek çekincem o yoksa gözüm kapalı alıcam samsung'u

sıkıntı yaşamazsın. sonuçta donanım dediğimiz şeyler hepsi başka markalar. tabi bu noktada bilgisayar markasına düşen görev donanımı kasaya en iyi şekilde yerleştirmek. ben kendi cihazımı açmıştım. np700z5c s01tr konusunda resimleri de var. bence çok başarılı olmuş. ısınma problemi diye bir şey yok. hatta benim için çook muhteşem bir güzelliktir şu olay; elinle alt taraftan tutmadan tek elinle ekranı açabiliyorsun. bu beni hep cezbetmiştir. Servis konusunda yorum yapmayacağım. Çünkü bu bulunduğun bölgeye, o servisteki insana göre çok değişiyor. Yani aslında servis kötüyse bu markanın değil, çalışanın suçu biraz da. ben hep bunun sıkıntısını çektim. böyle durumlarda markayı bilgilendirmek gerekiyor hatta.

• quote:

Birde ses performansı nasıl arkadaşlar onu merak ediyorum teknosa çok gürültülüydü ancak sesi asustan daha net ver berrak olarak aldım. Gürültüsüz ortamda ses seviyesi yüksek mi?

ben bimekste incelemiştim. dediğin gibi gürültülü ortamdı ama gayet başarılı geldi. son ses açtığımda hemen kısma gereği duydum yani :) tok, kafa tırmalamayan güzel bi sesi var. öncekine göre epey başarılı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan0421

Çözünürlüğe bu kadar takma laptoplarda her zaman Nvida ekran kartları daha iyidir ati geçişlerde sıkıntı yaratabiliyor

bu şey tamamen nvidia fanboylarının uydurması.kalıp olmuş laf artık,kalkıp bir amd laptop kullanmamış nvidia fanboyu bile rahatça söyleyebilir oldu bunu

hatta aynı sorun senin imzandaki üründe de var. manuel olarak ekran kartını seçemiyorsun. gta4 veya 4'ün versiyonlarını yükle göreyim seni. sorun oluyor mu olmuyor mu.

buyur,üstüne ben birde soğutucuyu basıp hız aşırttım karta kendi çapında uçuyor şuan

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)

Dostum nvida fan boyu değilim samsung notebookları konusunda şuana kadar piyasaya çıkan bütün samsung notebookları kullandım ve atideki durum sadece samsung içinde geçerli değil çift ekran kartı kullanımında atıde sürekli aynı sorunlar yaşanmakta özellikle geçişlerde bu durumu çözmek için farklı farklı yazılımlar denemek zorunda kalıyorsun nvida optimuslarda bu sıkıntı hiç yaşamadım geçişlerde hiç sıkıntı yaşamıyorum atının son dönemde özellikle 7670M kartında çok sıkıntılar yaşadım

• Şuan bimekste 2615 tl kdv dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazı aldım çokta memnunum herkese tavsiye ederim benim bir sorum var oyunlarda ekran kartı devreye giriyor mu çözemedim catalsy'de sadece 1.intel hd graphics 4000 yazıyor oyunlarda aktif oluyor mu bunun bir ayarı var mı yazarsanız sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar cihazı aldım çokta memnunum herkese tavsiye ederim benim bir sorum var oyunlarda ekran kartı devreye giriyor mu çözemedim catalsy'de sadece 1.intel hd graphics 4000 yazıyor oyunlarda aktif oluyor mu bunun bir ayarı var mı yazarsanız sevinirim.

geçiş intel driverı üzerinden oluyor temelde pc zorlanmadığı sürece daima işlemci grafik biriminden beslendiği için öyle gösteriyor hatalı birşey yok yani
  • quote:

quote:

İmza ile ilgili ben de pm alabiilir miyim?
  • Cihazı 2 gün önce aldım ve yavaş yavaş yorumlar ortaya çıkmaya başlıyor.
    İlk olarak 5400 rpm disk hızı gerçekten düşük.
    Dvd-Blu Ray sürücüsü oladığını 2 gün sonra fark ettim Biraz aceleye geldi cihazı almam.
    Çünkü asus 56VZ ve Ativ book 8 arasında kalmıştım. direk mağazaya gidip bunu alıyorum deyip aldım.
    Benim anlamadığım durum şu? Ben 256 bir 2 Gb HD8870 Gddr5 kullanacağım ve Euro Truck s. 2 de tam çözünürlükte oynayamayacağım.
    Sizce de bu saçmalık değil mi? Bu ekran kartı da oynatamayacaksa hangsi full çözünürlükte oynatacak bu oyunu?
    Cihaz tasarım ve kullanım olarak çok hoş fakat win8 güzel değil yaa Bu arada ses kalitesi mükemmel.
    Almak isteyenlere öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasemrearslan

Cihazı 2 gün önce aldım ve yavaş yavaş yorumlar ortaya çıkmaya başlıyor.
    Dvd-Blu Ray sürücüsü oladığını 2 gün sonra fark ettim Biraz aceleye geldi cihazı almam.
    Çünkü asus 56VZ ve Ativ book 8 arasında kalmıştım. direk mağazaya gidip bunu alıyorum deyip aldım.
    Benim anlamadığım durum şu? Ben 256 bir 2 Gb HD8870 Gddr5 kullanacağım ve Euro Truck s. 2 de tam çözünürlükte oynayamayacağım.
    Sizce de bu saçmalık değil mi? Bu ekran kartı da oynatamayacaksa hangsi full çözünürlükte oynatacak bu oyunu?
    Cihaz tasarım ve kullanım olarak çok hoş fakat win8 güzel değil yaa Bu arada ses kalitesi mükemmel.

cihazın kendi grafik driverını hem denetim masasından kaldırın hemde driver fusion ile intel-amd driverlarını taratıp temizletin son leshcat driverını kurun.samsungun yazılım tarafı berbat işliyor her zamanki gibi bu bilgisayardada öyledir muhtemelen

http://leshcatlabs.net/2013/06/11/leshcats-catalyst-13-6-beta-2-uniflfor-amdintel-powered-laptops/

• samsung chronos np700 serisi alacaktım fakat np870 teknosa da kampanyalı 2650 TL ye var. çok iyi bir fırsay gibi geldi. neredeyse np700 fiyatına düşmüş durumda.

bu NP870Z5E-X01TR kullanıcıları notebook için eksi özellikleri yazabilirlermi? sistem donanıma bakınca çok iyi fakat ısınması, batarya durumu ya da ilginç yazılımsal ve çözülemeyen hatalar var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulasemrearslan

Cihazı 2 gün önce aldım ve yavaş yavaş yorumlar ortaya çıkmaya başlıyor.

cihazın kendi grafik driverını hem denetim masasından kaldırın hemde driver fusion ile intel-amd driverlarını taratıp temizletin son leshcat driverını kurun.samsungun yazılım tarafı berbat işliyor her zamanki gibi bu bilgisayardada öyledir muhtemelen

http://leshcatlabs.net/2013/06/11/leshcats-catalyst-13-6-beta-2-uniflfor-amdintel-powered-laptops/

Bak aynı olaylar işte. Nvidia olsa böyle bir durum olmayacak. Bunun fan olmayla falan alakası yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.