Şimdi Ara

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
29.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meego

içini açmışlar
    https://www.youtube.com/watch?v=w_RYG6Izcdw

Hayellerim yıkıldı 2.hdd koyacak yer yok, ben asusu beklerim millet bu kadar para verdikten sonra ssd+hdd çözümlü bir laptop alırım.

2. disk için yer olsa müthiş olurdu ama kasa neredeyse ultrabook inceliğinde ve içinde üst seviye işlemci ile ekran kartı olduğunu düşünürsek çokta bir şey diyemiyorum. Ayrıca içinde oldukça büyük bir pil var 8-11 saat süre bu seviyede bir nb için çok iyi.
    Belki 8 gb issd yerine msata koysalarmış msata upgrade edilebilir olduğu için 128 veya 256 msata ile değiştirebilirdik.

diğer taraftan bu cihazı 5400 rpm diskle kullanmak gerçekten haksızlık olur. Eğer gelirse samsung 840 pro 256 gb takıp öyle kullanacağım içinde çıkanda artık external olarak veya başka bir yerde değerlendiririm :)

Asusta cift ssd var diyeceksin ama asus'un da abd deki fiyatı bile uçuktu buraya gelirse herhalde 5 ten aşağı satmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

millet teknosaya da gelmiş NP870Z5E modeli. internet mağazada stok yok diyor ama cevahir teknosada 4 adet var.
    http://www.teknosa.com/urunler/125032546/samsung-np870z5e-x01tr-notebook?term=np870

Turuncu indirimde fiyatı ne olmuş bilginiz var mı?
  • hipnozz fiyat 3385 tl idi. normalde siteden alınca 300 tl hediye çeki veriyordu fakat internet stoğu bittiğinden sadece 3 mağazada kalmıştı. mağazalarda da indirim yoktu. yani kdv dahil 3385
  • quote:

hipnozz fiyat 3385 tl idi. normalde siteden alınca 300 tl hediye çeki veriyordu fakat internet stoğu bittiğinden sadece 3 mağazada kalmıştı. mağazalarda da indirim yoktu. yani kdv dahil 3385

Yaygınlaşsa indirimlerle 3000 altına iner iyi bir seçenek olabilir performans,fiyat ve hafiflik açısından bu teknosa'da indirimsiz hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

quote:

hipnozz fiyat 3385 tl idi. normalde siteden alınca 300 tl hediye çeki veriyordu fakat internet stoğu bittiğinden sadece 3 mağazada kalmıştı. mağazalarda da indirim yoktu. yani kdv dahil 3385

Yaygınlaşsa indirimlerle 3000 altına iner iyi bir seçenek olabilir performans,fiyat ve hafiflik açısından bu teknosa'da indirimsiz hali.

bu hafta sonu turuncu indirim görünüyor sitede buna da %25 yapmışlardır diye ümitlenmiştim.
  • ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane36 -- 12 Aralık 2013; 13:04:46 >
  • win8 ramni sömürmez senin sıkıntın samsung bazı programlar kuruyor intelli memory gbi birşeydi ram ayarını yapar ama rami tüketiyor kaldırmanız yerinde olurdu win8 kaldırmadan bunları yazsydınızca canına okumuşsunuz makinenin.Win puanlamasına gelince o hikaye sistem harici kartı görmeyebilir bazende görüyor ne olduğu belli değil önemli olan sizin 3dmark puanlarıyla tets etmeniz daha iyi olurdu puanlmayı dikkate almayın bir kaç ayarla sistem düzeltilirdi siz recover bölümünüde yedeklmediniz eski win8 işletim sistemini nasıl yükleyeceksiniz,yanında cd gelmemesinin nedeni bu recovery'dir işletim sistemi ve sürücüler orada.Çok hatalar yapmışsınız .Win8'in 30gb den fazla alan kaplaması sürücü ve perogramları beraberinde kurması açıldığında kapasite artar bütün makinlerde böyle siz sadece win7 kurdunuz programları ve sürücüleri sonradan indiridniz az yer kapladığını zannediyorsunuz.Bazı gereksiz programlar silinebilrdi.Neyse yaptınız birkere oyunlarda performans vermeyebilir aksaklıklar olabilir win8 güç sarfiyatı olarak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: redcodx

Merhaba arkadaslar cihazi gecen hafta aldim NP770Z5E-S02SEhttp://www.samsung.com/se/consumer/computer-peripherals/notebook/ultra-portable/NP770Z5E-S02SE modeli ssd li model isvecte oturdugum icin cihazda ssd standart fiyati biraz tuzlu 3670tl ye tekabul etti 1500tl daha verip galaxy s4 te aldim beraberinde. Galaxy s4 super birsey eski s2 ve iphone modellerinin hepsinide kullanmis birisi olarak oncelikle android derim ardindanda galaxy serisi s4 le adamlar asmislar pil ustunde gelen 2650mah olmasina ragmen tum gun yetiyor bitmiyor bitiremiyorum 4g devamli acik 80mbps doysa cekiyorum banamisin demiyor sak upload ta 50mbps yapiyor bu konuda okeyiz. Ama Chronos makinami aldim hic gormedim yani temas seviyesindeve geldikten sonra anladimki macbook halt etmis macbookta olmayan harika bir touchpad var sensorler var sanacaksiniz galaxy telefon kacmis icine makinanin ortam isigina gore herseyini ayarlamalardan daha bircok seye yariyor. birkac video cektim ilk acar acmaz su anda yine chronos tan yaziyorum buz gibi makina bilekler vs rahat photoshop actim fisekkk neyse gecelim bunlari acar acmaz karsima bir windows 8 kurulumu geldi dedik ok yaninda cd midi gelmiyor bu arada cd surucu yok bir sd verirler essek degillerdir dedim ama oda cikmadi. Neyse onlarin essekligine birazdan sahit olucaz zaten windows 8 size ozgu ayarlar icin bekliyor ya tikladim kur a iskandinav dilleri var ingilizce var dedim aha o ne neyse kurariz snra turkce dedim acildi ciaz vs herseyi isvecce yaptim tabii pasa pasa. 'ardindan kurayim dedim guzel Turkce mizi yok dil eklenmiyor neden windows 8 stok surum pro degil 3700tl para ver gel stok windows al benim sarteller atti tabii! birkac seye baktim benim hdd 160 170 gb ve tek parca dedim ne ayak ya biz bunu 250gb ssd aldik windows 8 i full oyun arsiviyle mi verdiniz birsey yok icinde neyse dedim windows 8 sen bi git ve 8 i tutmadim salladim 7 yi kurdum usb ile kuruncaya kadar 7 tane bolum sildim megersem sunun yedegi bunun saci onun tuyu derken benim hdd bolunmus bisey kalmamis bana sildim heryerini ama siz siz olun boyle birsey yaparsaniz hizli yapmayin benim gibi cunku ne kadar update edilmis windows 7 kursamda ne lan i tanidi nede wlan i nete telefonu usb den bagalayarak girdim netten guncel suruculerle beraber guncel windows 7 ultimate 64 bit imi kurdum hersey guzel ama: Makinada birkac power director xilisoft gibi prolarla ceviriler yapmaya calistim saatler aldi!!! HD4000 i goruyor ama amd yi gormuyor buna bagli olarak windows test sayfasindada 7.9 hdd ye veriyor 6.9 da aero vs ye veriyor sanirim yine goremiyor bakiyorum ayarlarinda oto gecis aktif ama amd kart nedense calisamiyor duzgun! simdi crysis 3 kuruyorum eger ondada makina cildirmazsa win8 i kurup deneyecegim son care! bu driverlar guncel ve guncel tutan ozel bir yazilimla samsung update ile kuruldu hata sansi yok kadar az yani bu konular hakkinda bilgisi olan varmi acaba? Genel gorusum makina superrrr sadece sarj aletimte bir cizirti var dusunun o kadar sessiz bir alet ki adaptordeki cizirtiyi duyuyorum olmazsa adapptoru servis e bildiricem makinaya zarar vermesin bu arada pili cikmiyor vs diye dusunen olursa arkadaslar pil %80 e kadar sarj edip duruyor dolua birakiyor ki omru uzasin ayrica ben pili unuttum tam 10 saat super kullandim makinayi, superden kastimda bu convertler vs lerde dahil ama sanirim convertleri hd4000 ile yapti:(
    Bu konular hakkinda bilgili yardimci olabilecek arkadaslar varmi acaba amd nin tutukluk yapmasi ve 15.6 da 1080p cok ufak gorunuyor simgeler yazilar buyutuncede cok dengesiz duruyor sanirim windows 8 bunlari ayarlamisti ama windows 8 i sevmeme sebebim 8gb ram imi somurmesi ve 30 gb tan fazla alan tutmasi bazi prolarimin windows 8 de calisamamasi ama eger illa onunla guzel olur derseniz onu kuracagim artik :(

@Cengaver53 ün söylediklerine katılmakla birlikte ek olarak ssd de eğer aktif edildiyse ssd nin kendi yazılımı da 15-20 gb yer kaplar. Ben şuan eski nb de 256 gb Samsung 840 pro kullanıyorum 23 gb zaten ssd yazılımı yedi geri kalan windows v.s. baya yer azalıyor. ama win8 veya win7 çok fark etmez her ikiside benzer yer götürecektir. Hatta win 8 tabletler v.s. göz önüne alındığı için win7 ye göre daha az yer kaplamasını bekleyebiliriz.

Bence bir şekilde eski windows kurulumuna geri dönmenizi tavsiye ederim win8 o pc için çok daha optimize ve iyi çalışacaktır.

• Arkadaşlar ürün bimeks te de stoklara giriyor, sanırım bu hafta bir çok yerde bulabileceğiz :)

http://www.bimeks.com.tr/urun/127860/samsung-np-870z5e-x01tr-w8-.aspx

ürünün kodunun 770 ten 870 e değişmesinin sebebini de sonunda buldum. Samsung bütün notebook ailesinin isimlendirmesini tekrar yapmış. Bundan sonra 7 chronos serisi, Ativ Book 8 olarak anılacagı için ürün kodu da 870z5e olarak güncellenmiş.

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 14 Mayıs 2013; 1:06:55 >

•  SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)

fiyat şu an bimeks te çok iyi. 2852 TL Kdv kargo dahil

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD)

ürün elime ulaştığında yorum ve fotoları paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 14 Mayıs 2013; 15:56:53 >

• Haswell geldiğinde bir tane de ben alacağım kökten çözüm en az 5+ sene kesin kullanırım. Alan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Haswell geldiğinde bir tane de ben alacağım kökten çözüm en az 5+ sene kesin kullanırım. Alan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Saygılar.

haswell den sonra 5 sene içinde 10 tane daha yeni model çıkar :D sen yine psikolojik olarak yeni alma isteği duyarsın. elindekinin eski olduğunu hissedersin :)
  • quote:

fiyat şu an bimeks te çok iyi. 2852 TL Kdv kargo dahil

ürün elime ulaştığında yorum ve fotoları paylaşırım.

Daha fazla bekleyemedim bende aldım :)

• hipnozz hayırlı olsun.
    ürünü henüz görmedim. İnşallah pişman olmayız :)

Bu arada fiyat 3046 TL ye yükselmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 14 Mayıs 2013; 19:25:37 >
  • Bende bu urune goz diktim , bir review ve test konusu/videosu isterik!v
  • quote:

hipnozz hayırlı olsun.
    ürünü henüz görmedim. İnşallah pişman olmayız :)

Bu arada fiyat 3046 TL ye yükselmiş

teşekkurler, sanada hayırlısı olsun :)

Görmeden almayı pek sevmem ama artık almam gerekiyordu. Bundan sonra yapacak bir şey yok teknoloji şansı yanımızda olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

win8 ramni sömürmez senin sıkıntın samsung bazı programlar kuruyor intelli memory gbi birşeydi ram ayarını yapar ama rami tüketiyor kaldırmanız yerinde olurdu win8 kaldırmadan bunları yazsydınızca canına okumuşsunuz makinenin.Win puanlamasına gelince o hikaye sistem harici kartı görmeyebilir bazende görüyor ne olduğu belli değil önemli olan sizin 3dmark puanlarıyla tets etmeniz daha iyi olurdu puanlmayı dikkate almayın bir kaç ayarla sistem düzeltilirdi siz recover bölümünüde yedeklmediniz eski win8 işletim sistemini nasıl yükleyeceksiniz,yanında cd gelmemesinin nedeni bu recovery'dir işletim sistemi ve sürücüler orada.Çok hatalar yapmışsınız .Win8'in 30gb den fazla alan kaplaması sürücü ve perogramları beraberinde kurması açıldığında kapasite artar bütün makinlerde böyle siz sadece win7 kurdunuz programları ve sürücüleri sonradan indiridniz az yer kapladığını zannediyorsunuz.Bazı gereksiz programlar silinebilrdi.Neyse yaptınız birkere oyunlarda performans vermeyebilir aksaklıklar olabilir win8 güç sarfiyatı olarak daha iyi.
    sdds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane36 -- 12 Aralık 2013; 13:05:24 >

• Sıcaklıkları ölçseydin iyi olurdu.Hw monitör kullanabilirsin.

• http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Chronos-770Z5E-S01DE-Notebook.91341.0.html

Yakışıklı makine ve Mat ekran olmasına sevindim tam istediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 15 Mayıs 2013; 19:21:32 >

• Arkadaşlar, AMD 8*** serileri için sürücü yayınlamadığından çoğu oyunda performans düşük çıkıyormuş. Alan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştı mı? Ayrıca İnternette okuduğum üzere gri modellerde klavye aydınlatması yüzünden tuşlar okunamaz hale geliyormus. Sırf bu yüzden siyah modeli alanlar vardı. Ayrıca ben de Ativ 8 modeli düşünüyorum bunun nedeni hem klavye hem de ilk çıkan seride olan bazı hataları belki de çözmüşlerdir diye düşündüm. Ayrıca Redcodx telefonunla Chronos'un birkaç fotosunu at da hem s4'ün kamerasına bakarız hem de bilgisyara
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.