Şimdi Ara

Samsung nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Samsung marka bi telefon var ve kasıyor kuzenimde c7 var oda kasiyor bi arkadaşa sordum telefonum sürekli kasiyor sence degistirmeli miyim diye gerek yok sen Android telefonu kullanmayı bilmiyorsundur dedi.

-bende araba mı bu dedim telefon sonuçta deyince cevap vermedi.

Benim merak ettiğim Andorid telefonun kullanma biçimi nasıldır,yani kasmayi ve yavaşlamasını önlemek mümkün müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonda araba gibidir her elde farklıdır.C7 nin kasım kasım kasılması normal değil. Ufak tefek olur yada arada sapıtır ama ciddi bir şey olması mümkün değil.

• telefona önüne gelen her uygulamayı indirmemende fayda var asus zenfone max kullanıyorum bende kasmıyor sd410 gibi düşük bir işlemci olmasına rağmen kasma olayından kastın uygulamaları açarkenki 2s gecikmeyse o kadarda kafana takma bence
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung modellerde genel bi kasma durumu yok mu sizce?

Yani 1,2 yıl sonra telefonun verimi düşüyor sanki.

Ben bir çok modeli kullandım ve hepsinde niyeyse Iphone ler gibi akıcı degildi.

Bunu onleyebilmek mümkün değil sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam samsung modellerde genel bi kasma durumu yok mu sizce?

Yani 1,2 yıl sonra telefonun verimi düşüyor sanki.

Ben bir çok modeli kullandım ve hepsinde niyeyse Iphone ler gibi akıcı degildi.

Bunu onleyebilmek mümkün değil sanırım.

Genel bir durum degil 30 aylik S6 var.Gayet stabil hizli calisiyor son guncelleme vs kurulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Android reyizin avantajı burada devreye giriyor,2012 de çıkan ve 4.2.2 de bırakılan Samsung Galaxy Tab 2 LineageOS 13 sayesinde hala ayakta

Ve stock roma bin basar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 9 Ocak 2018; 19:14:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.