Şimdi Ara

SAMSUNG N150 inceleme Fotograflar-Teknik Bilgiler-Sorular/Cevaplar Tek Konu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.290
Cevap
9
Favori
224.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypericum
    Sizin dediğinizi ben yaptım. Netbookun üstünde 1GB Samsung ddr2 800 mhz ram geliyor fakat işlemci (n450) 667mhz üzerinde çalışmayacağı için 667mhz veya 800 mhz 2GB ram takabilirsiniz.

Ben şu anda 2GB Kingston ddr2 667 mhz ram ile kullanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: örümcekk
    quote:

Orijinalden alıntı: örümcekk
    elimde 2gb 667 mhz bosta bir ram varda onu değerlendirmek istiyorum oyuzden

up
    bilen yokmu?

Cok tesekkur ederim 2gb 667 ddr2 yi taktım problemsiz calısıyo simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: telit35

bilgisayarımda D sürücüsü

toplam :127 Gb
    boş alan : 55.7 Gb

oysa D sürücüsündeki bütün klasörler 5 Gb bile etmiyor ama neden boş alan 55 Gb gösteriyor anlamış değilim
    bu Fark neden olabilir

bu sorun hakkında bilgisi olan yok mu
  • arkadaşlar N150 JPOPTR model netbook aldım dün. Bugün Home Pre ye geçtim ancak samsungun sitesinde driverları ararken benim modele uygun olan bulamadım. PTR yerine 1TR 2TR gibi modeller var. fikri olan varmı acaba. buralarda olan varsa acil cevap verirse sevinirim 1 saatir kafa patlatıyorum. Teşekkürler
  • 1TR 2TR modellerinin özellikleri sizin netbook ile aynı ise onları da kullanmayı deneyebilirsiniz. Zaten programlar için birşey farkedeceğini sanmıyorum, önemli olan anakart ve onboard donanımın sürücüleri, onlara bakın derim.

quote:

Orijinalden alıntı: LionTalon

arkadaşlar N150 JPOPTR model netbook aldım dün. Bugün Home Pre ye geçtim ancak samsungun sitesinde driverları ararken benim modele uygun olan bulamadım. PTR yerine 1TR 2TR gibi modeller var. fikri olan varmı acaba. buralarda olan varsa acil cevap verirse sevinirim 1 saatir kafa patlatıyorum. Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar,
    bende n150-JP0PTR modelini aldım.biraz yavaş geldi mesela internetten sayfaları kaydırırken takılıyor,diğer ark.larda da durum böylemi,merak ettm söylersenz sevinirim.
    Ama asıl sorum şu: netbook açılırken bluetooth açık olarak açılıyor,kapamayı unutunca tabi şarjdan yiyor.Ben istiyorum ki kapalı dursun istediğimde açiyim.Şimdi bağdaştırıcıyı devre dışı bıraktım bilg.ı kapatıp açtım ama Fn+F9 yapınca blutooth yine "ON" yazıyor.bağdaştırıcı kapalıyken böyle şarjdan yiyomudur yada başlangıçta bluetooth un kapalı durmasını nasıl sağlayabilirim?
    şimdiden teşekkürler..[/
    color]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkartal -- 23 Haziran 2011; 12:27:54 >
  • kmse yokmu ortalardaa herkes tatile çktı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkartal

kmse yokmu ortalardaa herkes tatile çktı galiba

Yalnış hatırlamıyorsam biosdan ayarlayabiliyordun otomataki açılmasını
  • arkadaslar bende
    Samsung NP-N150-JP0PTR (White )
    Atom™Intel® N550 1,5 GHz
    2 GB Ram
    320 GB
    Intel GMA3150 (Int. Graphic)256 MB
    olan modelınden almayı dusunuorum bu netbookta counter strıke oynayabilirmiyim 1.6 da netten oynarken kac fps alırım yorumu olan deneyen varsa ceaplarsa sevınırım acil'''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuheylan06

arkadaslar bende
    Samsung NP-N150-JP0PTR (White )
    Atom�Intel® N550 1,5 GHz
    2 GB Ram
    320 GB
    Intel GMA3150 (Int. Graphic)256 MB
    olan modelınden almayı dusunuorum bu netbookta counter strıke oynayabilirmiyim 1.6 da netten oynarken kac fps alırım yorumu olan deneyen varsa ceaplarsa sevınırım acil'''

hocam ben counter 1.8 oynuyorum sıkıntısız...
  • aynı dert bende de var

d surucusu içindeki dosyaların toplamı 27.4 gb, ama disk de 50 gb kullanılan alan olarak gozukuyor

c surucusu içinde 6 gb lik falan bir fark var.

1-2 gb lik bi fark olsa system dosyası falan diyip geçcemde ohaaaaa 23 gb ne olaki
    quote:

quote:

bilgisayarımda D sürücüsü

toplam :127 Gb
    boş alan : 55.7 Gb

oysa D sürücüsündeki bütün klasörler 5 Gb bile etmiyor ama neden boş alan 55 Gb gösteriyor anlamış değilim
    bu Fark neden olabilir

bu sorun hakkında bilgisi olan yok mu

• n 150 sahipleri d ssurucusundeki farkları bi kontrol edip yazarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkartal

kmse yokmu ortalardaa herkes tatile çktı galiba

Windows görev yöneticisini kontrol et..! Sistem boştayken bile explorer işlemciyi meşgul ediyorsa bunu yapabilir...!

SAMSUNG N150 inceleme Fotograflar-Teknik Bilgiler-Sorular/Cevaplar Tek Konu

• Buda N150P'nin Son Hali;

Üzerine birde Solid State Disk eklenirse performas tatmin edici olabilirdi..
    Nasıl yapıldığına gelincehttp://www.lgutschow.com/samsung-n150-plus-broadcom-crystal-hd-hack
    Bir teşekkürü çok görmeyelim.. Pls

• Buda netbook ve notebook sahipleri için donanıma müdahale etmeden overclock yapmanıza imkan verecek bir yöntem.. N150 için bilgisi olan arkadaşları paylaşıma davet ediyorum..!

http://www13.plala.or.jp/setfsb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefaani -- 2 Temmuz 2011; 17:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefaani

Buda N150P'nin Son Hali;

Üzerine birde Solid State Disk eklenirse performas tatmin edici olabilirdi..
    Nasıl yapıldığına gelincehttp://www.lgutschow.com/samsung-n150-plus-broadcom-crystal-hd-hack
    Bir teşekkürü çok görmeyelim.. Pls

yanlış anlamışsın, wireless pci soketini boşa almış arkadaş ve full hd 1920*1080 oynatabilmesi için pci decoder takmış. boş pci a da dell in wireless kartını takmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkdown511

quote:

Orijinalden alıntı: Sandman

quote:

quote:

Yukarda yazmıştım..

YAPMANIZ GEREKENLER.

Windows 7 altında "easy display manager" kullanamayan arkadaşlar için çözüm şudur:

1- intel in sitesinden en son ekran kartı sürücüsünü indirip kuruyoruz. Sistemi restart ediyoruz.
    (http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19494&lang=eng )

2- regedit i çalıştırıyoruz.

3- ctrl+f tuşları ile arama ekranını açıyoruz.

4- "FeatureTestControl" yazıp ara diyoruz.

5- Bulunan öğeyi çift tıklayıp değerini "84" olarak değiştiriyoruz.

Artık ekran kontrasını fonksiyon tuşları ile değiştirebiliriz.

Boşuna hotfix vs. uğraşmayın tek çözüm budur.

Herkese iyi forumlar.

Edit: Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir.

fn tuşu ile yukarı-aşağı(ekran parlaklığı)tuşu çalışmıyor hala..

İşlemleri tekrar deneyin. Bir yerde hata yapıyorsunuz.

maalesef..
    belirttiğin gibi yaptım değer 84 kayıtlı ancak hala aynı...

çözemedim şu sorunu hala.yardımcı olun lütfen

• Sorun nedir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarda yazmıştım..

YAPMANIZ GEREKENLER.

Windows 7 altında "easy display manager" kullanamayan arkadaşlar için çözüm şudur:

1- intel in sitesinden en son ekran kartı sürücüsünü indirip kuruyoruz. Sistemi restart ediyoruz.
    (http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19494&lang=eng )

2- regedit i çalıştırıyoruz.

3- ctrl+f tuşları ile arama ekranını açıyoruz.

4- "FeatureTestControl" yazıp ara diyoruz.

5- Bulunan öğeyi çift tıklayıp değerini "84" olarak değiştiriyoruz.

Artık ekran kontrasını fonksiyon tuşları ile değiştirebiliriz.

Boşuna hotfix vs. uğraşmayın tek çözüm budur.

Herkese iyi forumlar.

Edit: Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir.

fn tuşu ile yukarı-aşağı(ekran parlaklığı)tuşu çalışmıyor hala..

İşlemleri tekrar deneyin. Bir yerde hata yapıyorsunuz.

maalesef..
    belirttiğin gibi yaptım değer 84 kayıtlı ancak hala aynı...

çözemedim şu sorunu hala.yardımcı olun lütfen

O zeki arkadaş ekran kartını güncellemenizi söylemiş,ekran kartının yeni sürümünde fn(parlaklık ayarı) tuışları çalışmaz bundan dolayı teknik servisi aramıştım ve sırf bu yüzden format atım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SWX -- 3 Temmuz 2011; 19:51:28 >

• Aynen, geçmişde bu konu işlenmişdi, bende mağdurlardan birisiyimn.
  • Arkadaşlar klavye tuşları içe göçen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.