Şimdi Ara

SAMSUNG N150 inceleme Fotograflar-Teknik Bilgiler-Sorular/Cevaplar Tek Konu (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.291
Cevap
9
Favori
224.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ram kaç üstünde sizde? Eğer 512 ise en az 1gb olsun. Win7 yükleyecekseniz home veya pro yükleyin. Eğer bulabilirseniz bunların lite versiyonları var internette onlara bakın. Olmazsa xp pro lite olan bir sistem yüklerseniz iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netbook'lar artık çöp halini aldı malesef. Ben xp falan kurdum< bir kaç zaman iş gördü ama sonra yine ağırlaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963

    Netbook'lar artık çöp halini aldı malesef. Ben xp falan kurdum< bir kaç zaman iş gördü ama sonra yine ağırlaştı.

    Eskiden format bile atmadan ilk aldığım anki geri yükleme noktasına döndürünce hızlanırdı. Artık fayda etmiyor. Sanırım mekanik parçalardan dolayı günden güne yavaşlıyor, bunun da önüne geçmek imkansız. Netbook olduğu için ufak bir yavaşlama bile çok fazla hissediliyor normal notebooklara göre.
    5 yılı doldurdum kullanmasam bile açık ya da bekleme konumundadır sürekli. Çok hor kullandım kaç kere düştü kaç kere fırlattım. Hala taş gibi sağlam ve çalışıyor hayran kaldım bu alete. Verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor sağlamlığı ile. 2GB Ram ve çift çekirdek ile diğer netbookların da önüne geçiyor. Verdiğim en iyi kararlardan biriydi bu netbook'u almak. Keşke biraz daha iyi özelliklerle, bu kalitede ve dizaynda bir netbook olsa idi tabi fiyatları da uygun olacak aldığımız zamanki gibi. Grundig'in 350'ye sattığını aldık ama ısınamadım bunun yeri bir ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme hatası nedeniyle tekrar format attım ama, hala güncelleme denetleniyor da saatlerce kalıyor. Güncelleme almıyor. Kasma falan olsada genede internete girmek için vs kullanıyorum. Çok sağlam bir alet 5 senedir banamısın demedi. Tablet almak istiyorum, Sırf bozulmadığı için almıyorum. Ne zaman bozulacak o zaman alacağım :)
  • Arkadaşlar pc ye rise of nations yükledim. Fakat renk ayarlarını 16 bit yapman gerek tarzı yazı yazıyor. Çözümü bulamadım. Win10 kurulu. Birde ayrılmış video belleği 0mb yazıyor. Bu normal midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win7 çok kasıyor 2 gb ram oldugu halde win 8.1 veya win 10 un driverları var mı hızlanır mı biraz
  • Bu cihaz sorunsuz çalışır şekilde bende kenarda yatıyor. Almak isteyen olursa mesaj atsın lütfen
  • SWX kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar eksik bilgi paylaşıyorsunuz 9 yıl sonra bu netbooktan elime geçti ben de de aynı sorun oldu . Ne yaptıysam olmadı. Sonunda çözümü buldum .
    Yüklediğiniz sistem 64 bit ise yukarıda anlatılan adımlarda 0000 sekmesinde yaptığınız işlemin aynısın 0001 sekmesinde de yapacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung NP150 ,N150,N150 PLUS Netbooklarda ekran parlaklığı sorunu Fotoğraflarla adım adım anlatmaya çalıştım. Yapın düzelir arkadaşlar. 184 değerlerini 84 olarak değiştirin.sisteminiz 64 bit ise Her iki sekmede de 0000 ve 0001 de future test control değerlerini 84 olarak değiştirin





















    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar, malum cihaz cok yavasladi ama yeni bilgisayar fiyatlari da cok artti. Bu cihaza 120 gb lik ssd taksam ve ram ini arttirsam biraz da olsa hizlanmasini saglayabilir miyim? Bilmiyorum islemciler farkli mi, uzerinde atom cpu n550 1.5 ghz mevcut. 2 gb ram ve win 7 kurulu. Yuksek performans beklemiyorum, internet islemleri icin sadece. Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 28 Eylül 2020; 11:7:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.