< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 17 Kasım 2024; 2:47:4 > |
Samsung M7 43' 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL (4. sayfa)
-
-
kusura bakmayın domi bey,
ben oyun moyun deyince sizi bi an karamürsel sepeti sandım,
symbian ngage overclock diyorsunuz, bunlar az kişinin bildiği önemli bilgiler. siz baya baya bi yetkili abiymişsiniz,
portakalda vitamin bile değilmişim ben meyersem, olsam olsam o portakalın gövdesi olabilirim belki 20-30 cm çapında
yazdıklarımı geri alıyorum bu tv işe yaramaz, ne film seyredilir, ne oyun oynanır, hiç bi çoka yaramaz,
biz yandık siz yanmayın bari. baştan bilseydim alır mıydım hiç ettik bi hata artık. -
neden kavga çıktı emin değilim ama parasına göre iyi bir ürün bence. Genelde evde uydu vs izlemiyoruz. Hatta evdeki uydu hattı problemli yaptırmadım bile. Mutfağa diye aldım. Netflix, prime, tod, youtube vs izleniyor. İlla canlı yayın istersem Toddan açıyorum. Görüntü kalitesi iyi, parlaklığı yeterli, bilgisayar kablosuz olarak bağlanıyor ciddi gecikme yok ufak tefek işlerde iş görüyor. Monitör olarak kullanmaya büyük ama primer dizi-film için arada bilgisayarı da bağlayım iki ekran işlerimi rahat yapayım diyorsanız kötü bir monitör değil. Arayüzü hızlı, telefondan uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz, açıp kapanabiliyor bile. Kumandası bile güneş enerjili ışıkla şarj oluyor. 8200den aldım bende memnunum. Sağlam bi duvara monte aparatı da önerin duvara monteleyelim. Almayan da almasın kardeşim. 42 inç 4k samsung tv 1500 hz vardı 8000e biz mi almadık
-
PlusAparat HA-17/55 17"-55" Arası Hareketli Askı Aparatı + MİNİ Su Terazisi (Curved Uyumlu) https://www.amazon.com.tr/dp/B07D63J6R5?ref=cm_sw_r_mwn_dp_59C0XFPCKSC35W2PPPWE&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_59C0XFPCKSC35W2PPPWE&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_59C0XFPCKSC35W2PPPWE&language=en_US&skipTwisterOG=1
Yukarıdaki üründen 2 adet aldım biri mutfağa biri yatak odasına. Her tarafa dönüyor öneririm
-
İndirim yok ki -
-
Kullanan arkadaşlara sorum var. M4 Mac mini ile pc monitörü olarak kullanmak için almak istiyorum. Günlük kullanıma uygun mu ? İş yerimde genelde 27inç 2 monitör kullanıyorum konforundan memnunum. Bunu da tek monitör olsun diye almak istiyorum ama yorumlarınızı merak ediyorum. -
Çok hızlı işletim sistemi Androide göre. Wifi si falanda iyi. YouTube 4k açıyor. 400 liraya da next kanky uydu aldım full fonksiyon oldu. Tv yi açınca direk uydu yayınını aciyor normal tv gibi isterseniz değiştirebiliyorsunuz başlangıç ekranını. Renklerle biraz oynayınca güzelleşiyor.
8500 e samsung ortalama bir şey yapılmış oluyor. Dandik merdiven altı bu boyut tv ler bile 7 bin civarında zaten. Monitör olarak iyi olacağını düşünmüyorum ama yatak odası mutfak gibi yerlere harika cihaz bence -
-
Va panellerde sıklıkla görülen bir durum. Değişim istesen bile aynı sorunla karşılaşma ihtimalin çok yüksek. Bunu satın alan herkes yaşamıştır mutlaka -
Anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için idare edeceğim böyle çok rahatsız etmiyor
-
Çıplak gözle bu durumda değilse tercih sizin. Ama görüntü buysa iade veya değişim talep edin. -
Benim cihazda durum bu şekilde , fakat aydınlıkta hiç farkedilmiyor. Resim tamamen karanlık ortamda çekildi. Kullanıyoruz, memnunuz.
-
iade et hocam, devamlı kampanya oluyor bu modelde. bazı film/dizi sahnelerde çok can sıkıcı olabilir o lekeler -
Hocam ekranda jelatin var mıydı sizde hatırlıyor musunuz ? Kenrlardan sanki tırnağımla kaldırsam kaldırılacakmış gibi bir tabaka var ama panele dahildir diye korkup zorlamadım bilginiz var mı
-
@dOmi haklı ama naapak qd-oled tv 80 bin tl + qd-oled monitör 35 bin tl, toplamda 115 bin tl bağlamak lazım dediği seviyeye çıkmak için. -
bende yoktu jelatin. -
Bu monitörden 4 adet almışımdır.
Sadece kenarlarında jelatin var. -
Sadece kenarlarında vardı, hatırlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X