Şimdi Ara

Samsung Level U Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu yanlış yerde ise üzgünüm koskoca forumda burdan daha uygun yer yok malesef.
    Bluetooth kulaklık alacağım ve Level U Pro çok hoşuma gitti sadece kablodan ibaret değil boyunluğuda var fakat benim için en büyük sorum taşıma.Katlama özelliği var sanırım bu kulaklığı katlayıp cebime kolabilirmiyim aceba.Çünkü lise öğrencisiyim yks ye hazırlanıyorum büyük vaktim okulda geçiyor katlayıp cebime kolamazsam bu boyunluk bana büyük sıkıntı yaratır.

http://www.hepsiburada.com/samsung-siyah-level-u-pro-bluetooth-kulaklik-eo-bn920cbegww-p-TELBULSAMLVLUPROS?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=CjwKCAiAnabTBRA6EiwAemvBd-5_mWuU4mmtggrjuYUa_dmXN4Ok-GyPgy-Guy2j1jFAGftZ3e-mIRoCQEAQAvD_BwE

Ürünüde hepsiburada satıyor sahte ve hasarlı gelmesi imkansızdır herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389A88529 -- 26 Ocak 2018; 1:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer onu almaya karar verdiysen bence flex modelini al, anc özelliği mevcut diye biliyorum. ayrıca deneyimini de yazarsan sevinirim, spor için uygun mu merak ediyorum.
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Benim U Pro modeli daha çok hoşuma gitti onu alacağım o yüzden ama benim merak ettiğim şey bu boyunluğun katlanma yerleri varmı katlayıp cebime koyabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RandomStaR

Benim U Pro modeli daha çok hoşuma gitti onu alacağım o yüzden ama benim merak ettiğim şey bu boyunluğun katlanma yerleri varmı katlayıp cebime koyabilir miyim ?

ben mağazada gezinirken ilk gördüğümde "level u"(pro olmayan) kulaklığı almak için heveslenmiştim, teşhir ürününü incelediğimde cebe girecek kadar katlanabilir mi diye bakmadım ama hafif esnek bir yapı mevcut diye hatırlıyorum. incelerken spor esnasında kulakta durmayacağını da düşündüğümden vazgeçmiştim, hatta spora gerek yok normalde bile zor duruyordu. dediğim gibi o zaman katlanmasına dikkat etmedim ama aynı yapıda iseler hatırladığım kadarıyla katlanacağını düşünmüyorum.

u flex için esnek ve cebe girebilecek bir yapıda olduğu söyleniyor; youtube'da sabri alyu isimli bir kullanıcı tarafından.

• seglopsi kullanıcısına yanıt
    Flex modelinin kablo çıkışları çok saçma bir yerden çıkıyo ve uçları kaba sanırım.Kesin bir bilen varsa acil yazabilir mi lütfen indirim 2 gün sonra bitiyor U Pro modelini katlayabilir miyim cebimde taşıyabilir miyim ?

• quote:

Flex modelinin kablo çıkışları çok saçma bir yerden çıkıyo ve uçları kaba sanırım.Kesin bir bilen varsa acil yazabilir mi lütfen indirim 2 gün sonra bitiyor U Pro modelini katlayabilir miyim cebimde taşıyabilir miyim ?

Hocam aldıysan cebe sığıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Hocam aldıysan cebe sığıyor mu ?

cebe sığması mümkün değil. katlanmıyor. ürün güzel ve ses kalitesi iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U flex aldım ben, inceleme videosunu yakında yayınlarım. Level u da kullandım. Flex kesinlikle daha iyi. Katlanma olarak katlama yok bükülüyor ve cebe düzgün bir bükme ile sığar.

• Ses kalitesi, batarya omru, omuzda durus guzel ama telefonla konusucaksaniz bi kablolu kulaklik degil kesinlikle.Ben anc'sini kullandim anc ozelligini acarsam 4 saat, acmazsam 6 saat sarji gidiyordu ama telefonla konusmada mikrofon olayi olmamis.Biraz kalabalik bi ortamda karsidaki kisi anlamadim ne dedin diye seyler soyleyebiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende karar vermeye çalışıyorum bu kulaklık işine Samsung olacak diye bir derdim yok anker marka olanda çok hoşuma gitmişti gördünüz mü

• mikrofandan karsiya ses gitmiyor.ben karsi tarafi duyuyorum ama onlar duymuyir.mikrofon acma kapama ayarı filanmi var acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.