Şimdi Ara

Samsung level u Bluetooth Kulaklık Kısa inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
27.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Level u pro edindim 2 gün önce hepsiburada dan.

Ses geç geliyor. İpad pro ve samsung note5 ikisinde de sorun yaşıyorum. Ne yapmak lazım
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-level-u-pro-video-sesi-gec-geliyor--131557910

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 25 Şubat 2018; 11:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende u pro yu spor için fitness için almayı düşünüyorum tasarımı cok iyi ama sporda kullanılır mı kararsız kaldım
  • @SAMET/
    bununla ilgili kısa bir video çektim. Konu sahibi başa da eklerse sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    ilk mesaja tutturdum güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

ilk mesaja tutturdum güle güle kullanın

Teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ürünün google app sinde pil durumu var. fakat ben bunu nasıl yorumlayacağım. yüzde olarak göstermiyor mu ?
  • arkadaşlar u pro yu alalı yaklaşık 3 ay oluyor ama son zamanlardaki şikayetim görüşme esnasında karşıdakinin sesi çok ama çok kısık geliyor çoğu zaman ne dediğini anlamıyorum telefondan görüşmeye devam ediyorum acaba kulaklıkda bir sorunmu var diyorum müzik açıyorum müzik sesinde bir sorun yok bu cihazı resetleme gibi bir işlem mevcutmu acaba
  • level u modelin de kulaklıkları mıknaısla birleştirince ve ayırınca orı daki gibi müzik durup başlıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

level u modelin de kulaklıkları mıknaısla birleştirince ve ayırınca orı daki gibi müzik durup başlıyor mu?
    telefon görüşmesi için geçerli bir durum ancak muzik dinlerken neden bağlayayım? ne bileyim hiç denemedim denemek lazım. Şu an uzakta kulaklık. Bir ara dener cevap yazarım
  • kulaklığın titresimini nasıl kapatabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.