Şimdi Ara

Samsung Level-in ANC nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ANC'li bir kulakiçi kulaklık arıyorum. ANC'nin süper olmasına gerek yok, ayrıca dengeli mid,tiz ve orta düzey bir bas yeterli. Bu sebeple https://www.samsungwa.com.tr/level-in-anc modelini düşünüyorum kullanan var mı acaba?



  • Aldım ve çok memnunum. Malesef kıyaslama yapabilecek kadar fazla kulaklık kullanmadım. Bundan önce piston 3 üm vardı ona kıyasla midler o kadar parlak değil onun dışında daha dengeli olduğunu hissediyorum. Genel performansından çok memnunnum, üstüne ANC özelliği mükemmel değil ancak başarılı. Zaten silikonların yalıtımı oldukça başarılı, bi de anc açınca tadından yenmiyor. Ama 250 liralık bir kulaklık mı bilmiyorum o seviyede başka kulaklık denemedim hiç, ben komik bir rakama aldım ereyon'dan hediye çekim sayesinde.
  • Selamlar

    Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ANC özelliği metroda otobüste filan yada uğultunun yüksek olduğu yerlerde gayet güzel. Telefonum S7 Telefondan mı kulaklıktan mı bilemiyorum ses seviyesi çok yüksek değil. Samsung'un AKG kulaklıkları ile aynı parçayı daha yüksek sesle dinleyebiliyorum.

    Bende şu anda Samsung İleridüzey ANC kulaklığı araştırıyorum 299 TL ye düşmüş ses seviyesi daha yüksekse almayı planlıyorum.

    ANC li olarak alabileceğniz en uygun ürün ve iş görüyor ben memnunum. Ses kalitesi, normal kulaklıkların 2 tık üzerinde fakat AKG nin 1 tık gerisinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.