Şimdi Ara

One UI 8 ile birlikte Samsung DeX'in tasarımı değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • One UI 8 ile birlikte Samsung DeX'in tasarımı değişiyor
    One UI 7'nin dağıtımında geç kalan Samsung, Android 16 tabanlı One UI 8'de bu sefer işleri sıkı tutuyor. Hala geliştirilme aşamasında olan One UI 8'in son aygıt yazılımı sürümünde ilginç birkaç değişiklik tespit edildi.

Samsung DeX'in tasarımı değişiyor

Bu değişikliklerden en dikkat çekici olanı, Galaxy telefonları masaüstü benzeri bir arayüzde kullanmaya olanak tanıyan Samsung DeX'te yapılan değişiklikler. Yeni DeX arayüzü artık Windows'a benzer şekilde ortalanmış bir görev çubuğuyla geliyor. Ayrıca, görev çubuğunda artık bazı kalıcı uygulama kısayolları bulunuyor. One UI 7'de görev çubuğu yalnızca açılan uygulamaların simgesini gösteriyordu.

One UI 8 ile birlikte Samsung DeX'in tasarımı değişiyor
    Yeni DeX'te uygulama çekmecesinin de elden geçirildiği görülüyor. One UI 8, tüm yüklü uygulamaları bütün ekranı kaplamak yerine daha küçük bir açılır pencerede gösteriyor. Bu değişiklikler dışında DeX hala One UI'nin önceki sürümlerinde olduğu gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Android telefonlara masaüstü modu geliyor!

One UI 8 ayrıca Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro için mevcut olan gelişmiş hızlı panel kontrollerini eski Galaxy Buds'lara da getiriyor. Hızlı paneldeki ses kaydırıcısına uzun basarak, sesi ayarlamanıza ve ortam sesi ve gürültü engelleme gibi özellikleri ayarlamanıza olanak tanıyan bir açılır menü geliyor. 360 ses ve ekolayzır gibi özellikler için kontroller şu anda eksik, ancak sonraki sürümlerde eklenecektir.

Samsung ayrıca en son One UI 8 sürümünde açılır menülerdeki cam benzeri arka plan bulanıklığı gibi bazı genel kullanıcı arayüzü öğelerini iyileştirdi ve geliştirdi. Bunun dışında genel olarak One UI 7 ile oldukça benzer tasarıma ve özelliklere sahip durumda. Samsung'un One UI 8'in ilk beta sürümünü önümüzdeki ay yayınlaması bekleniyor. Yeni sürümle gelen ilk telefonların Galaxy Z Fold 7 ve Flip 7 olması bekleniyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/one-ui-8-new-dex-ui-enhanced-earbuds-control-and-more/

• Laptop servisteyken çok kullandım bu özelliği hiç olmayacak zamanda lazım oluyor, bir tane dock alın kenarda dursun.

• Elinin altında bütün giriş seviyesi dizüstü piyasasını bitirecek bir teknoloji var ama kullanmıyorlar geliştirmiyorlar yavaştan gidiyorlar

Dex özelliği harika bir şey cebinde bir bilgisayar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Apple'dan nefret eden bir Mac kullanıcısıyım ama iPhone'a MacOS gelse başka telefon almam, DEX mex rekabet kalmaz ama neyse ki yapmazlar.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Samsung'u anlamak cidden zor. Dex in reklamını dahi yapmıyorlar tanıtmıyorlar doğru düzgün. Apple olsaydı şimdiye ohooo.

• Dex modu çok güzel. Samaun M7 monitore kablosuz dex kuklanabiliyorum ancak windows laptopa ne kablolu ne kablosuz aktarabiliyorum. Ne gerekiyor acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla pek ilgili değil ama s21 almak yerine s23 çok daha mantıklı değil mi ama s23 ü 3 ay sonra alabilirim şuan idare edecek eski 2. El telefon almahi düşüyorum 23 2 yıla yakın güncelleme alacak değil mi ve işlemci olarak Snap 8.2 çok güçlü baya götürür exynos 2100 e göre

• Bilerek gelistirmiyorlar gelistirtmiyorlar reklamını bile yapmıyorlar pc ve dizüstü piyasasını öldurmemesi için muhtesem bir özellik. One 7 guncelleme başarısızligi ortaya koyuyorki samsung kötü yönetiliyor

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne diyon 3 kere okudum bir şey anlamadım Türkçe dersine girdin mi hiç?

• Mert1920 M kullanıcısına yanıt
    Ne o alınması gereken Dock dediğin?

• mczaga kullanıcısına yanıt

type c üzerinden hdmi, usb vs çıkışı veren bir adaptör

Samsung'un masaüstü uygulaması Dex iyi ama MacOS gibi değil tabi. iPhone'a da masaüstü modu yani MacOS gelse, iPhone'dan nefret etmeme rağmen iPhone'dan başka telefon almam. Türkçem iyidir, üniversite sınavında ilk 100 yaptım, Türkçe'de yanlışım yoktu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.