Şimdi Ara

SAMSUNG LE-32B450 LCD TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap gelmedi ama secimi yaptik. Dun bir samsung bayisinden 32b451 aldim onun oncesinde 3 tane 32" samsung lcd yi birebir karsilastirmistim. PS3 e baglayip bluray izledim ve oyun oynadim. Benim gozlemlerime gore b450 ile b550 arasinda belirgin bir fark yoktu b550 full hd olmasina ragmen 32" de ben bu farki gormedim. Ama 6 serisi derseniz hakkini yememek lazim bariz ust bir model ama ondada parlama sorunu var. Benim bir onceki tv im samsung 52a750 idi ve parlama sorunundan dolayi tv den sogudum resmen. 4 serisinde bu parlama sorunu olmamasi secimimde etken oldu diyebiliriz renkler gayet canli yeni samsung b serisinde vede bu yeni b4 serisinin fiyat/kalite orani gercekten cok yuksek. Bu fiyatda daha iyi bir lcd bulamadim.
  • Alan arkadaşlara güle güle sorunsuz bir şekilde kullanmasını dilerim yalnız birkaç tane fotorağ ını çekip koyarlarsa bizim içinde çok iyi olur
  • nerelerde bulabılırız bu tv yı ? bımexın sayfasında felan bulamadım ama illaki bir yerlerde vardır dimi :(
  • Hepsiburada.com da satılıyor bu ürün bende almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar sd yayınlardaki goruntusu nasıl acaba? Birde tekonosa nın sitesinde usb giriş var deniliyor acaba doğru mu?
  • 1 haftadır Samsung 32b450 kullanmaktayım ama halen sd yayınlarda ve dvd bağlantısında kullanacağım ayarlarda karara varamadım. Bir türlü istediğim renk ve netliği yakalayamadım. Sizler hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Çok fazla seçenek var ama doğru olan ayarları tam olarak oturtamadım. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posedion78

Hepsiburada.com da satılıyor bu ürün bende almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar sd yayınlardaki goruntusu nasıl acaba? Birde tekonosa nın sitesinde usb giriş var deniliyor acaba doğru mu?

Usb girişi sadece yazılım güncelleme amaçlı kullanılıyor.
    Lcd yi 2 aydır kullanıyorum. Maşşallahı var. SD yayınlarda normal uydu ile normal scart kablo ile fazlasıyla tatminkar...
    Bilgisayara bağlayıp dvd film izleyecekseniz divx playerları çöpe atarsınız bilgisayar görüntüsü blueray gibi...1366*768 bile fazlasıyla yetiyor.
    Allaha şükür çok memnunum.
  • Kablo yayın var bende , sizce sorun yaratır mı görüntü açsından ?
  • bu tv ile toshiba 32AV605 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz:)
  • Bugün 32B450 yi neredeyse alıyordum -ki- fiyaında biraz kıllandım.Duvar aparatı ve hdmı kablosu falan dahil world e 1.150 / 6 dediler.Fiyat şişik değil mi?
  • ben mediamarkt ın fulya açılışında aldım.
    4 taksit 799 lira.
    orda aynı modelin full hd si de vardı ikisinde de aynı film oynatılıyordu ben pek bir fark göremedim.
    bu lcd tv olayından da pek anlamam. ama anlayan bir arkadaşıma danışıp aldım.
    tabi ordaki görüntü kalitesiyle evdeki görüntü kalitesi arasında farklar mevcut. vestel uydu alıcı ve dandiik bir scart kullanıyorum. altın uçlu olması farketmez benim için ama 21 pin bir scartla denersem daha iyi sonuç alacağımı söyledi arkadaşım. laptopta henüz denemedim. fırsatım olmadı. denediğimde buradan yorum yaparım.
    bazı kanallar da kötü görüntü varken bazılarında görüntü daha iyi. özellikle doğan grubu kanalları
    daha iyi yayın yapıyor. türkçe menü var. ama ben tam ayarları yapamadım. hangi ayarları tavsiye edersiniz.
    bu arada dış görünüş ve dizaynı çok hoş. piano kasa çok şık duruyor. ayrıca güzel bir özellik ayak sabit durmasına rağmen kasayı sağa sola çevirebiliyorsunuz.

• Merhaba,

32b450'yi yaklaşık 1 hafta önce darty'den 1100 TL ye aldım. kablolu tv ile kullanıyorum. sonuçtan gayet memnum kaldım diyebilirim. kablolu tv de yayın kaliyesi yüksek olmamasına karşın görüntü kalitesinde dikkate değer bir bozulma yok. ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım. dvi-hdmi ile bilgisayara bağladığımda da görüntü kalitesi cok iyi oldu. ancak altın uçlu belkin kablo kullanıyorum. sonuç olarak ilk izlenimlerim son derece olumlu diyebilirim.

Tek sorunum bilgisayara bağladığımda ayrı bir kablo ile bilgisayar ses çıkışı ile tv ses girişini de bağlamama karşın tv den ses almayı başaramadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

bu tv ile toshiba 32AV605 arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz:)

arkadaş dizayn açısından ben samsung u seçerdim ve seçtimde. ama güzellik göreceli bir kavram.
    senin gözüne toshiba iyi gözükür o ayrı.
    he birde rakamlar üzerinden konuşursak samsung yüksek kontrast (50.000 e 1.)
    toshiba 18.000 e 1. tabi bu rakamlar da firmaların kendi ölçüm cihazları sonucu verdikleri rakamlar.
    bizim uydu alıcılarımız yada dvd lerimizde bu rakamlara ulaşılırmı bilinmez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozdemir

Merhaba,

32b450'yi yaklaşık 1 hafta önce darty'den 1100 TL ye aldım. kablolu tv ile kullanıyorum. sonuçtan gayet memnum kaldım diyebilirim. kablolu tv de yayın kaliyesi yüksek olmamasına karşın görüntü kalitesinde dikkate değer bir bozulma yok. ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım. dvi-hdmi ile bilgisayara bağladığımda da görüntü kalitesi cok iyi oldu. ancak altın uçlu belkin kablo kullanıyorum. sonuç olarak ilk izlenimlerim son derece olumlu diyebilirim.

Tek sorunum bilgisayara bağladığımda ayrı bir kablo ile bilgisayar ses çıkışı ile tv ses girişini de bağlamama karşın tv den ses almayı başaramadım..

bende haftasonu laptopa bağladım. ama pc de ki görüntüyü ekrana tam oturtamadım. 2-3 cm lik bir sola kayma söz konusu. sanırım laptoptaki ayarladardan kaynaklanma olasığı yüksek. çünkü pes 2009 denemesi yaparken laptopun çözünürlüğü ile bayağı oynadım. bu arada gerek animasyon divx ve bir tane de normal dvd denedim. gerçekten çok güzel görüntüler verdi. hatta mağazalardaki teşhir ürünlerinden farkı yoktu gerçekten. yalnız ses çıkışı olayını ben de beceremedim. pc deki sesi TV ye aktaramadım. bunda da benim bilgi eksikliğim olma ihtimali yüksektir. eğer sen başarırsan bana da nasıl yapacağımı söylermisin.
    benim şu an aklıma gelen tek çözüm pc ye ayrı ses çıkışı bağlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: piyade297

quote:

Merhaba,

bende haftasonu laptopa bağladım. ama pc de ki görüntüyü ekrana tam oturtamadım. 2-3 cm lik bir sola kayma söz konusu. sanırım laptoptaki ayarladardan kaynaklanma olasığı yüksek. çünkü pes 2009 denemesi yaparken laptopun çözünürlüğü ile bayağı oynadım. bu arada gerek animasyon divx ve bir tane de normal dvd denedim. gerçekten çok güzel görüntüler verdi. hatta mağazalardaki teşhir ürünlerinden farkı yoktu gerçekten. yalnız ses çıkışı olayını ben de beceremedim. pc deki sesi TV ye aktaramadım. bunda da benim bilgi eksikliğim olma ihtimali yüksektir. eğer sen başarırsan bana da nasıl yapacağımı söylermisin.
    benim şu an aklıma gelen tek çözüm pc ye ayrı ses çıkışı bağlamak.

ben bir süredir ses konusunu araştırıyorum. neticede olayın elimdeki ekran kartının eski olmasından kaynaklandığını öğrendim. çözüm olarak üzerinde onboard ses kartı bulunan ekran kartlarından almak gerekiyor. bende açıkçası bilgisayarda ses sistemi kullandığım ve bilgisayar ile televizyon yan yana olduğu için çok zorlamayı planlamıyorum. bende şuan nvidia ekra kartı var. eğer marka aynı ise ekran kartının kontrol panelinde ekranı yatay ve dikey kaydırma için ayarlar var,,oradan bir dene istersen...

• quote:

Merhaba,

merhaba
    media markt ada sordunuzmu ,bende oradan bu ürünü alcam büyük ihtimalle ama fiyatları nedir orada bilemiyorum,siz almadan önce araştırmak için media markta gittiysenz fiyatını hatırlarsınız belki

bende kablolu tv ve ps 3 ile kullancam kısmetse.

• quote:

Orijinalden alıntı: monti24

quote:

Merhaba,

merhaba
    media markt ada sordunuzmu ,bende oradan bu ürünü alcam büyük ihtimalle ama fiyatları nedir orada bilemiyorum,siz almadan önce araştırmak için media markta gittiysenz fiyatını hatırlarsınız belki

bende kablolu tv ve ps 3 ile kullancam kısmetse.

Mediamarkt'ta fiyatı 1,169 TL idi.. Ayrıca darty'nin geçen reklamlarında benim lcd için 100 tl hediye çeki şeklinde birşey gördüm bir araştırmanı tavsiye ederim.

Bende kablolu tv kullanıyorum. Kablolu tv nin digital yayını olan teledünyaya mutlaka abone ol. receiver falan gerektirmeden sadece televizyona takılan kredi kartı boyutunda bir parça (conax modül)ile digital yayın izliyorsun ve analog kablolu tvye göre cok daha kaliteli görüntü veriyor. modülün fiyatı 100 tl civarı, teledünya içinse yani digital yayın içinde kablolu tv üzerine sadece 1.5 TL para ödüyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

aşağıdaki linkte modül ile teledünya izleme hakkında detaylı bilgi bulabilirsin. ilk sayfalar hep sorunlardan bahsediyor ama 32b450 de ben techisat modül ile hiç sorunsuz teledünya izliyorum.

eğer bu televizyonu alırsan ve kablolu tv kullanacaksan mutlaka aşağıdaki forumu detaylıca oku, ben sonuçtan çok memnun kaldım kesinlikle öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_1/key_/tm.htm

soracağın herhangi bir şey olursa pm ile de yardımcı olmaya çalışırım.

• Ekran görüntüsünü tv ye tam oturtamayan arkadaşlar menü-görüntü ayarları-otamatik ayarlama tuşlarsanız görüntüyü otamatik olarak ekrana sığdırıyor. Ekran kartında ses sürücüsü bulunmayan arkadaşlar ise iki adet kablo kullanmak zorundalar ses+görüntü. Benim Asus F3Jp model laptola dvi hdmi dönüştücü kablo aldım zamanında ama bir türlü ses alamamıştım. Zaten alma şansımta yokmuş. Ses kablosu bağladım mecburen. Biraz kablo fazlalığı oluyor ama tek çare bu. HDMI çıkışlı ekran kartı bulunan arkadaşlar zaten sorun yaşamaycaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Ekran görüntüsünü tv ye tam oturtamayan arkadaşlar menü-görüntü ayarları-otamatik ayarlama tuşlarsanız görüntüyü otamatik olarak ekrana sığdırıyor. Ekran kartında ses sürücüsü bulunmayan arkadaşlar ise iki adet kablo kullanmak zorundalar ses+görüntü. Benim Asus F3Jp model laptola dvi hdmi dönüştücü kablo aldım zamanında ama bir türlü ses alamamıştım. Zaten alma şansımta yokmuş. Ses kablosu bağladım mecburen. Biraz kablo fazlalığı oluyor ama tek çare bu. HDMI çıkışlı ekran kartı bulunan arkadaşlar zaten sorun yaşamaycaktır...

sorun şu ki ben 2 kablo kullansam da ses aktaramıyorum. DVI>HDMI kablo ile görüntüyü alıyor ama ses kartından televizyonun audio in girşine ayrı kablo çeksem de sesi almıyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Ekran görüntüsünü tv ye tam oturtamayan arkadaşlar menü-görüntü ayarları-otamatik ayarlama tuşlarsanız görüntüyü otamatik olarak ekrana sığdırıyor. Ekran kartında ses sürücüsü bulunmayan arkadaşlar ise iki adet kablo kullanmak zorundalar ses+görüntü. Benim Asus F3Jp model laptola dvi hdmi dönüştücü kablo aldım zamanında ama bir türlü ses alamamıştım. Zaten alma şansımta yokmuş. Ses kablosu bağladım mecburen. Biraz kablo fazlalığı oluyor ama tek çare bu. HDMI çıkışlı ekran kartı bulunan arkadaşlar zaten sorun yaşamaycaktır...

sorun şu ki ben 2 kablo kullansam da ses aktaramıyorum. DVI>HDMI kablo ile görüntüyü alıyor ama ses kartından televizyonun audio in girşine ayrı kablo çeksem de sesi almıyor..

Ben DVI to HDMI kabloyla ses kablosunu bağlayıp ses alabiliyorum. Şuanda elimde bulunan bir kasayı VGA kablosuyla televizyona bağladım ses kablosunu taktım öyle kullanıyorum ve ses alabiliyorum. Bi ara bende DVI to HDMI kablo + ses kablosuyla ses alamadım ama problem ses kablosundan kaynaklanıyordu. Bahsettiğiniz sorun ses kablosundan, bilgisayarınızın ses kartından veya belki televizyonun ayarlarından kaynaklanabilir diye düşünüyorum. ( TV Hoparlörü seçili değilse). Birde ses kablosunun tam oturduğundan emin olun.

• ses sorunu ile ilgili ben şöyle bir yol izledim. ve çok da memnunum.
    laptopun 2+1 ses sitemi için 1,50 lira ya bir aparat aldım.
    adaptör şöyle bişi.
    http://images.gittigidiyor.com/2092/Audio-Y-RCA-adaptor-ses-adaptoru__20923163_0.jpg
    bu aparatı kolonların çıkışına taktım. sonra adaptörü uydu alıcıya bağladım. gayet güzel bir ses kalitesi elde ettim. bu şekilde tv den harici yada başka bir şekilde ses seçeneği yapmama da gerek kalmıyor.
    bu bağlantının diğer güzel tarafı ise müzik kanalı açıkken tv yi kapatsanız bile kolonlar uydu alıcıya bağlı olduğundan ses yayını devam etmekte. (başka kanallarda bu uygulama çok saçma olur heralde )

laptoptan film izlemek istediğimde adaptörü uydu alıcıdan çıkarıp laptopa bağlıyorum. hepsi bu kadar.
    umarım yardımcı olmuşumdur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.