Şimdi Ara

SAMSUNG LE-32B450 LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar uygun fiyatı ve özellik bakımından ben ürünü almaya karar verdim sizinde bu ürünle ilgili görüş ve önerilerinizi öğrenmek isterim

Fiyatı 1.175 TL ( Askı aparatı dahil )

Birde bu high contrast olayı nedir onu anlamadım yani hangi değere tekabul ediyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 18 Nisan 2009; 18:52:02 >

• Ürün samsung un yeni B serilerindendir. Henüz yetkili bayi tarafından satışa sunulmamıştır. Bazı sitelerde satılmaktadır forumda suan için ürünün kullanıcısı olmadığından bir cevap vermek doğru olmaz kağıt üzerinden özellikleri iyi gibi duruyor ama kendinizin test ederek almasında yarar vardır. High Contrast da samsung ve diğer firmaların tüketiciyi yanıltma reklamlarından biridir.
  • Merhabalar

Samsung 2009 modellerini B serisi olarak piyasaya sunmaktadır.A serileri ile aynı eşdeğerde gitmektedir.Yani A430-A450 özellikleri nasıl HD READY ise bu B450 serileride aynı çözünürlükte olmaktadır.Bunun yanısıra minumum A serisinin kontrastlarına dek gelmektedir.Yani 32b450 nin kontrastı 30.000:1 üzeridir gibi bir mantık kurulabilir ancak gorduğunuz üzere samsung yeni modellerinde HIGH-ULTRA-MEGA terimlerini kullanmıştır.

Ben belirttiğiniz modelin yeni seri olmasına rağmen fiyatının cok ekonomik olduğunu dusunuyorum.Normalde yeni seriler ilk cıktığında cok anormal fiyatlarla piyasaya girerdi.

Umarım alanlar inceleyenler bizlerle paylaşırlar
  • Araştırdımda

bu model şu an İB dışında bir yerde gözükmüyor.Diğer satış noktalarına ne zaman geleceği belli değil sanırım

http://www.idealfiyatrehberi.com/U/SAMSUNG-LCD%20TV-LE-32B450%20-47074.html

• Evet bende zaten ist. bilişimden baktıydım bir süre başka modelleride inceledim ama bana oldukça iyi geldi bu ürün özellik ve fiyat bakımından üstelik yeni bir model olduğu için kararımı verdim ve bu gün sipariş ettim ürün zaten ellerinde yokmuş mayıs ayı başında teslim edilecek dediler anlaşılan ürün yeni olduğu için kimsenin fazla bir bilgisi yok.
    Yinede teşekkürler arkadaşlar.
    Aldık bakalım hayırlısı kullanıp göreceğiz.Ürünle ilgili görüşlerimi kullanmaya başladıktan sonra sizlerle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan_kilic

Fiyatı 1.175 TL ( Askı aparatı dahil )

hocam bu askı aparatı konusu nedir?
    İB'den aldım demişssiniz, askı aparatı hediyesi mi var?
    Sitede hiçbir yerde yazmıyor da merak ettim.

Bir de Mayıs başı demişsiniz, geldi mi acaba?
  • bu ürünü kullanan yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 17 Mayıs 2009; 22:34:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Lg tv
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erhan Bey merhabalar

Sistemimizdeki kayıtlardan baktığımız üzere ERHAN KILIÇ adında 32B450 modelini firmamızdan satın alan bir cari görmekteyiz.Konunun tesadüf olmadığını sizlerin bu alandaki yazınızın akabinde ürünü aldığınızı düşünmekteyiz.Buna paralel kullanıcı olarak ürün hakkındaki yorumlarınızı bizlerde paylaşmanızı rica ederiz.Bu alandan ürün hakkındaki olumlu-olumsuz fikirlerinizi objektif sunmanızı arzu eder ürününüzün hayırlı olmasını dileriz

Saygılarımızla
  • bu ürünün ingilteredeki tanıtımı sanıyorum faydalı olacaktır...Bu 2009 Samsung 32 kalbinde LCD TV Samsung Geniş Renk Periskobu 2 motorudur. Bu benzersiz Samsung sistemi çok daha doğal ve inandırıcı renkleri olan kırmızı, yeşil ve mavi. Yüksek kontrast oranı güçlendirilmesi ile de mükemmel LE32b450 derinlik verir sunar ince gölgeleme ile görüntü.
    İkiz arka (ve bir yan monte) soketlerini HDMI monte bir HD gibi 3 Yüksek Tanımlı kaynaklar ve bağlantı-TV kutusunda, HD kamera ve Blu-ray sağlar. In addition to this, the LE32b450 boasts SCART and component connections for your analogue sources. Buna ek olarak, LE32b450 için analog kaynakları için SCART ve komponent bağlantıları sahiptir. Furthermore, the PC input makes this attractive TV the perfect complement to your home computer - especially when used in conjunction with the Samsung's special Game Mode. Ayrıca, PC girişi bu çekici TV'nin ana bilgisayara tamamlayacak mükemmelleştirir - özellikle Samsung özel Oyun Modu ile birlikte kullanılır. Topping off the wide range of sockets are both analogue phono and digital optical sound outputs - ideal for connecting this Samsung 32" LCD TV to your hi-fi or home cinema for a useful upgrade in sound quality. Soketlerini en geniş kapalı Topping hem analog ses ve dijital optik ses çıkışları - ideal bu Samsung 32 "bağlantı için merhaba TV LCD ses kalitesini yükseltmek için yararlı bir fi veya ev sinema sistemi..
    fiyat olarakta ucuz :)700 TL...elbetekki yurt dışı fiyatı olarak yazdım
    saygılarımla

SAMSUNG LE-32B450 LCD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 17 Mayıs 2009; 21:05:39 >

• Samsung Yeni LE-32B450 82 Ekran LCD Tv

Giriş Seviyesi bir ürün ve görüntü kalitesi oldukça iyi,
    çok para vermeden kaliteli bir ürün satın almak isterseniz doğru bir tercih olur.
    Ayrıca dış kasasını çok güzel yapmışlar, Samsung klasiği olmuş resmen.

http://www.macrocomonline.com/urun_detay.asp?pid=27455

Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 32 inch (82 cm)
    Ekran Türü Widescreen
    Çözünürlük 1366x768p HD Ready
    Dynamik Kontrast High Kontrast
    Tepki Süresi 8ms
    LCD Panel 50 Hz
    Ses Çıkışları
    Sound Effect System SRS TruSurround
    Ses Çıkış Gücü (RMS) 20 W (10W+10W) (L,R)
    Kablosuz Bağlantı(Wireless) 802.11 Yok
    Giriş Yuvaları
    HDMI 3 (1 side 2 back)
    Composite (AV) Var
    Component Var
    USB Yok
    Ethernet Yok
    PC input (D-sub) Var
    Diğer Özellikler
    Picture-in-Picture Yok
    Game Mode Var
    HDMI-CEC Var
    USB 2.0 (Video Oynatma Özelliği) Yok

http://www.macrocomonline.com/resim-motoru.asp?rwid=&rimg=32b4502.jpg&rblg=&pcd=LE-32B450

• arkadaşlar bu LCD hangi uydu alıcı ile iyi görüntü verir? sd görüntüsünü mağazasında gördüm netliği çok kötüydü bana bu ürün için uydu alıcı tavsiye edermisiniz?
  • TV yi bugün alabildim. Bikere tasarım oldukça şık ve zarif. Menüdeki açıklayıcı bilgiler çok iyi.
    Görüntü kalitesi beklediğimden daha da iyi. Zaten görüntüye oldukça fazla açıdan müdahale edebiliyorsunuz. Detaylı. Kumandası çok ergonomik ve işlevsel. Ben ürünü 1.160 TL 8 taksit aldım. Ancak çok fazla araştırdım ve iyi bi pazarlık yaptım. Şiddetle tavsiye ederim. Tanıtım fiyatı gibi bir fiyat aslında. Liste fiyatı 1.699 TL imiş,ama çoğu yerde 1250 TL civarı,ancak ürün ellerinde yok. ( Örn. Teknosa )
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

TV yi bugün alabildim. Bikere tasarım oldukça şık ve zarif. Menüdeki açıklayıcı bilgiler çok iyi.
    Görüntü kalitesi beklediğimden daha da iyi. Zaten görüntüye oldukça fazla açıdan müdahale edebiliyorsunuz. Detaylı. Kumandası çok ergonomik ve işlevsel. Ben ürünü 1.160 TL 8 taksit aldım. Ancak çok fazla araştırdım ve iyi bi pazarlık yaptım. Şiddetle tavsiye ederim. Tanıtım fiyatı gibi bir fiyat aslında. Liste fiyatı 1.699 TL imiş,ama çoğu yerde 1250 TL civarı,ancak ürün ellerinde yok. ( Örn. Teknosa )

hayırlı olsun bende aldim (medimarkt 5 taksit 1170 TL) ama daha kurulmadi... merak ediyorum normal tv yayınında netlik nasıl? ben alırken hd görüntüsünü çok beğenmiştim. sd görüntüsünü aldıktan sonra yine mediamarkt da gördüm kötü geldi bana kalitesi... Belki de uydu cihazının kalitesiz yada kabloların kalitesiz olmasındandı bilmiyorum. Sence sd görüntü normal tvlerden daha mi iyi? yani netlik olarak falan nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 25 Mayıs 2009; 14:59:27 >

• e e e dostum izlenimlerini paylaşsana bende almaya düşünüyorum...
  • dün kurulumu yapıldı. sd yayında görüntüsünü beğenmedim fakat bu durumun nedenlerini ona bağlamak yanlış olur... antenle ilgili şeyler, kablo, giriş çıkış portları gibi parametreler var tv ye gelene kadar. Sonra notebooka bağladim görüntü iyiydi, çözünürlüğü 1360*768 şeklinde gördü. elimde dvd yoktu divxlerle yetinmek zorunda kaldim, çözünürlük ortalama 624*352 de görüntü gayet iyiydi. Almadan önce gördüğüm kadarıyla HD yayinda çok daha iyiydi zaten o görüntülerini görünce bunu almaya karar vermiştim. Uydu alıcı bağlarsam daha iyi sonuç alacağımı tahmin ediyorum. Uydu alıcı olarak hdmi çıkışı olan seoul hiremco X3 ve iyi bir hdmi kablo almayi düşünüyorum. Sonuç olarak memnunum ;)
  • arkadaşlar ben bir haftadır kullanıyorum tv yi ve çok memnun kaldım tuner de scart ta hd de ps3 te yani her bağlantıda istediğim kaliteyi aldım ama tabiki kablolar ve jack lar iyi olacak elimde eski bir scat kablo vardı ilk olarak onu denedim görüntü vasattı sonra yeni aldığım stereo altın kaplamalı jack ı denedim va fark ortaya çıktı. pc bağlantısınad ekran tepkime süresi harika ben memnun kaldım ve alacak olan arkadaş varsa tavsiye ederim. saygılar
  • Arkadaşlar geç yazdım kusura bakmayın. Bende uydu bağlantı kablosu scart ve dandikten,ancak görüntü kalitesi buna gayet iyi. İzleme mesafesi iyi ayarlanmalı LCD TV lerde. Benim yaklaşık 5 mt ve iyi görüntü alıyorum. Scart kablosunu değiştirip altın kaplı kullanmayı düşünüyorum,pek fark etmez diyorlar ama denemekte fayda var. TV nin menüsü çok işlevsel,bende birde SONY bravia full HD 102 cm var,menü işlevselliği bu TV yi asla tutmaz. VESTEL pixellance alıcaktım 200 TL fazla verip Samsung kalitesi dedim,iyi de etmişim.
  • Kangurumda satılıyor.
  • darty ve teknosa da satılmaya başlanmış.
  • Pc girişi D-sub diyor. DVI yok mu yani?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.