Şimdi Ara

SAMSUNG LE-32B450 LCD TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün görüntü açısından gayet iyi ama geçenlerde bir HD smart uydu alıcısı satın aldım ve HDMI kablosu ile tv ye bağladığımda sesin görüntüden önce geldiğini fark ettim Hd smartın ses geciktirme ayarlarınıda değiştirtirdim fakat sorunun hala halledemedim .
    Acaba sorun tvdemi yoksa uydu alıcısındamı cözemedim ....
  • @erhan_kilic, ben seoul hiremco x3 uydu alıcısıyla HDMI çıkış kullanarak bağlantı yapıyorum sonuçtan gayet memnunum. HDMI bağlantıda sorunun tv den olacağını sanmam çünkü uydudan gelen datanın direk olarak tv ye gitmesi gerekiyor yani digital veri değiştirilmeden scartdaki gibi analoga dönüşmeden gönderiliyor. HDMI değil de farklı bir bağlantı yapmayı dene istersen onda da aynı sorun olacak mı görmüş olursun?
  • 32b450 sd ve hd yayınlarda memnun kalırsınız tavsiye ederim.
  • merhaba

Bu üründe usb giriş mevcutmu? Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Ayrıca tuşları dokunmatikmi yoksa dokunmadanmatikmi
  • Arkadaşlar Bu Üründe Kontrast Oranında Yüksek Kontrast Yazıyor. Bunun Anlamı Nedir? Bilen Varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep0687 -- 15 Haziran 2009; 23:46:51 >
  • usb girişi mevcut değil. Yüksek kontrast yazıyor evet. Kontrast olayı biraz tuhaf bi durum. Her marka kendi kafasına göre kontast oranını belirleyip yazabiliyor. bildiğim kadarıyla bu kontrast mevzusu yüzünden samsungun ağzı yanmış ve şimdi high-ultra-mega adı altında kontrast belirtiyor. Ben fazla takılmadım bu degerlere, fakat aynı hd yayınıyla diğer marka ve modeller arasında en iyi renkleri ve görüntüyü bu üründe gördüm. Fİyatı da cazip gelmişti o yüzden tercih sebebim oldu. Ama eski ve daha pahalı olan samsung A serilerinden daha yüksek kontrasta sahip olduğunu söyleyebilirm
  • 32B450 Bimeksten dün aldım.
    Görüntü uydu ile fena değil. Ben kablomu değiştirmem gerekecek.Altın uçlu scart alsam karıncalar azalır diye düşünüyorum.
    Size tavsiyem Sinema modda kullanın daha kaliteli bir görüntü sunuyor.
    Bugün nasip olursa bir kasa topluyorum. Vga dan başlıyorum. Notebookla Vga kablo ile bağladım sonuç mükemmel Notebooktan daha kaliteli bir görüntü verdi. Ekran kartından acaba nasıl bir görüntü verir. Dvi - Hdmi ile mi bağlasam daha kaliteli olur.
    Kafama takılan en sağ altta bir kırmızı ölü piksel noktecık var. Onun için değiştirmeye değer mi? Sadece beyaz fonlarda belli oluyor.
    Mor siyah dek geldiği zaman çıkmıyor. Uzaktan da belli değil acaba yayılır mı diye korktum. Servisi aradım. Samsung servisi önemli değil yayılmaz dedi.
    5-7 piksele kadar garanti kapsamında dediler. 2 yıl garantisi var. Ekran görüntülerini çektikten sonra atarım.
    Samsung 32B450 B serisi gerçekten mükemmel renkler Optik çıkış VGA 3xhdmi gizli srs wow hd hoparlörler kalitesi süper.
    Sonuçta 1 ölü piksel için değiştirsem de gelen yeni tv de olmayacağı ne malum. Kırmızı pikselle yaşamaya devam.

• quote:

Orjinalden alıntı: yildiraylive

32B450 Bimeksten dün aldım.
    Görüntü uydu ile fena değil. Ben kablomu değiştirmem gerekecek.Altın uçlu scart alsam karıncalar azalır diye düşünüyorum.
    Size tavsiyem Sinema modda kullanın daha kaliteli bir görüntü sunuyor.
    Bugün nasip olursa bir kasa topluyorum. Vga dan başlıyorum. Notebookla Vga kablo ile bağladım sonuç mükemmel Notebooktan daha kaliteli bir görüntü verdi. Ekran kartından acaba nasıl bir görüntü verir. Dvi - Hdmi ile mi bağlasam daha kaliteli olur.
    Kafama takılan en sağ altta bir kırmızı ölü piksel noktecık var. Onun için değiştirmeye değer mi? Sadece beyaz fonlarda belli oluyor.
    Mor siyah dek geldiği zaman çıkmıyor. Uzaktan da belli değil acaba yayılır mı diye korktum. Servisi aradım. Samsung servisi önemli değil yayılmaz dedi.
    5-7 piksele kadar garanti kapsamında dediler. 2 yıl garantisi var. Ekran görüntülerini çektikten sonra atarım.
    Samsung 32B450 B serisi gerçekten mükemmel renkler Optik çıkış VGA 3xhdmi gizli srs wow hd hoparlörler kalitesi süper.
    Sonuçta 1 ölü piksel için değiştirsem de gelen yeni tv de olmayacağı ne malum. Kırmızı pikselle yaşamaya devam.

yerinde olsam değiştirirdim, neden olmamasındansa öyle kabul ettin anlamadim. İstersen değiştirirsin hiçbir problem çıkarmamaları lazım. Onlar uğraşmamak için 5-7 piksel diyorlar o kadar olurmu yaw. Notebook veya Lcd alırken ilk baktığm şey, hiçbirinde ölü piksel olmaması lazım yoksa rahatsız eder beni. Bende ilk aldığımda test ettim notebook bağladım arkaplanı siyah beyaz kırmızı falan yaparak baktım birşey göremedim ama görseydim değişimini isterdim. Sen bilirsin karar senin yine ileride de rahatsız etmez dersen, özellikle de satmayı düşünmezsen değiştirme. satmayı düşündüğün zaman sen etmezsin ama başkası sorun edebilir yani.

• ölü piksel 2 ye çıktı. Ben değişimini talep edicem. Böyle olmaz bu. İlerde giderek artar bu.
  • iyi olur bence de. Peki diğerinin yanında ya da çevresinde mi çıktı yoksa farklı bir yerde mi? Durduk yere artmaması lazım ölü pixellerin ben duymadım öyle birşey. Belki sen daha önce farketmemişsindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

iyi olur bence de. Peki diğerinin yanında ya da çevresinde mi çıktı yoksa farklı bir yerde mi? Durduk yere artmaması lazım ölü pixellerin ben duymadım öyle birşey. Belki sen daha önce farketmemişsindir

Alahın izniyle değiştirip geldim eve buna ölü pixel testi yaptım.
    Şeytan kulağına kurşun maşşallahı var.
    Diğerinde ölü pixel 2 adet varmış da mavi ve kırmızı renklerde farkediliyordu be farketmemişim.
    Sağolsunlar bimeksten yarıdmcı oldular. Allah razı olsun normalde değişim yapmazlarmış(Vatan teknosa olsaydı iade edebilirsin değişmiyorlar)
    Bimeks bu yönden çok iyi. Yani Bimekste çalışmamın artısı ya da eksisi olmadı. Herkese eşit muamele.
    Biz bile müşterilerle aynı kampanyayla alabiliyoruz.
    Vatana millete hayırlı olsun.

• Samsung 32B450

Bu cihaz İstanbul Bilişimde en uygun fiyat var... Ama her sorduğumda ürüne fazla talep olduğunu ve çok fazla stokta kalmadığını ,, almam için sıraya girmem gerektigini belirtiyorlar..

Bu cihaz bu kadar talep varmı ???????
  • Ötv indirimlerinden dolayı tüm firmalarda sanırım talep yığılması var. Piyasa da araba kalmamış istesende alamıyorsun. Tıpkı tvler gibi sanıyorum. 32b450 çok ii bir tv tavsiye ederim bence sıraya girmene değer.
  • Bugün aradım stoklarında kalmamış yerine Sony 32S5500 ve 32LF2510 önerdiler bu cihazlarada baktım yine en iyi fiyat onlarda bu piyasada bu firmadan daha ucuzu yokmu anlayamadım...
  • Fiyat bakımından iyi olduklarına bende katılıyorum. Satış sonrası hizmetleride çok güzel ama ürünü alırken talep yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenemiyorlar mağazaya ne zaman birşey sormaya gitsem hep kalabalık. Önce biraz korkularım vardı ama ürünü aldıktan sonra çok memnun kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilrubaaaa

Fiyat bakımından iyi olduklarına bende katılıyorum. Satış sonrası hizmetleride çok güzel ama ürünü alırken talep yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenemiyorlar mağazaya ne zaman birşey sormaya gitsem hep kalabalık. Önce biraz korkularım vardı ama ürünü aldıktan sonra çok memnun kaldım.

Valla ben haftaiçi akşam 8de gittim bomboşu valla..Rahat rahat gezdim..
  • Cihazın özelliklerine ben de yeni inceleme fırsatı buldum, bu fiyata bu cihaz alınır , yalnız ps3 bağlantısı hariç büyük anlamda LAG sorunu yaratır ...
    150-200 tl fazla vererek daha üstün cihazlar alabirsiniz. Bu cihazda WEC2 var. eski a6 serisinin özelliğini kullanmaları iyi , fiyat performans da iyi bir cihaz...
  • İstanbul Bilişimin gerçekten mükemmel bir teşhiri var. Bakırköye de şube açmışlar. Mağazaya girdiğin zaman tv ye note booka doyuyorsun.
  • http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32b450-le32b450c-20090625155.htm buradaki incelemeyi okuyunca aldım bu tvyi fiyat performans olarak en iyi tv budur bütün incelemelerdede çok beğenildiğini göreceksiniz
  • arkadaslar ben PS3 de oyun oynama ve bluray amaclı kullanacagım bır urun dusunuyorum, ayrı bır topık acmak ıstemedım cunku seceneklerden bırı 32b450

Bugun 2 urunu test ettım samsung 32b450 ve 32b651. Arada 600 tl cıvarı fark var. Bu farka degermı sızce. PS3 de kıll zone 2 oynadım 2 makınada. Renkler 651 de daha parlak ve canlıydı cok hosuma gıttı sonra b451 e bagladık ps3 u ve kıll zone yıne ıyıydı, arada daglar kadar fark yok ama arada 600 fıyat farkı olmasa 651 ı kesın alırım. Sızce ne yapmalı, bu hafta ıcı almak ıstıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.