Şimdi Ara

Samsung Laptop Ekran Işığı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce Samsung NP370R5E-S06TR model laptop aldım, Windows 8 yüklüydü, ben Windows 7 yükledim ve bilgisayardan gayet memnunum ANCAK Sw Update'den kendi laptop modelimin Windows 7 sürücülerini bulup yükledim ve herşey gayet stabil çalışıyor ama ekran ışığı sürekli sabit kalıyor. FN kombinasyonlu olan yada olmayan tüm tuşlar çalışıyor, ilgili tuşa bastığımda ekranda ayarın amblemi görünüyor ve ilevini yerine getiriyor ancak mevzu ayınlatmaya gelince yine ekranda aydınlatma ayar çubukları görünüyor çubuklar eksi ve artı yöne hareket ediyor ancak ekran parlaklığında hiçbir değişme olmuyor. Ayarlardaki Güç Seçeneklerinden de hiçbir şekilde aydınlatma değişmiyor. Sw Update'de EASY SETTINGS programı var onu bilgisayardan kaldırıp geri yükledim sorun düzelmedi, ekran kartı driverlarını kaldırıp yine Sw Update'den geri yükledim yine sorun değişmedi. Samsung'un sitesinden canlı desteğe durumu anlattım Windows'u tekrar kurun dediler. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mı, yani Windowsu tekrar yüklemeden halledilemez mi bu sorun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefonlarda ekran sorunu
    3 hafta önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.