< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Cihazın Türkiye'de kullanılan son sürümü 1260.1. 2022-07-05 tarihli. Ekran yansıtmak için Samsung Smart View programını telefona kurmanız lazım veya Google Chromecast satın alarak bu işi yapabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/model/UE50KU7000UXTK/#downloads |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Donanımsal galiba, daha önce görmemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne kadar acaba, bu pahalılıkta kötü oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daireden kastınız içi boş halkalar gibi mi, yoksa hepsi aynı boy ve içi dolu benekler gibi mi? Benek gibiyse, lens düşmesi olmuştur ki, zaman içinde kaçınılmaz son. Bu olunca led takımıyla beraber değiştiren tamirciler de var, sadece düşen lensleri kendi yapıştırıcısı ile yapıştıran da var. O lensler ledlerden gelen odaklı ışığı ekrana dağıtan lensler. Düştüğünde ışık ekrana odak olarak yansıdığından benek olur. Zaman geçtikçe sayıları artar. Led takımı ile beraber değiştirenlerin öne sürdüğü şey, "Sonra diğerleri de düşer, ledler de artık ömrünü doldurmak üzere, en iyisi takım halinde değiştirmek" Ama bu pahalıya geldiğinden, lensleri yerine taktıran, sallanan veya elle kontrol de ele gelenleri tekrar yapıştıran tamirciler var. Fakat sizin söylediğiniz dairelerin içi boşsa o başka bir şeydir, onu bilemem. Chrome veya YouTube'a LED TV LENS DÜŞMESİ diyr yazıp görselleri ve videoları sizin tv'nin durumuyla karşılaştırın bir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eski mesajlarda konuşulmuştu kronik bir sorun biz fazla kullanmadığımız olmadı daha. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
Samsung LED TV'lerde kronik. Youtube'da nasıl gözüldüğünü anlatan videolar var. Kendiniz arkadan aydınlatmalı LED satın alıp, TV'yi açıp değiştirebilir veya bu işi yapan birilerinden destek alabilirsiniz. Yine Youtube'da bu sorunu LED değişimi yöntemi ile çözen kişilerin iletişim bilgileri mevcut; Support me on PayPal !https://paypal.me/electronicyoutube?country.x=RO&locale.x=ro_RO https://www-youtube-com.translate.goog/watch?v=qqzQ1kI4Aao&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=scSAMSUNG UE48H6470 EKRANDA YUVARLAK PARLAMA VE MORLUKLARIN TAMİRİ. LED DEĞİŞİMİ
YERİNDE SERVİS
ŞEFFAF İŞLEM
GARANTİLİ TAMİRAT
KALİTELİ HİZMET
AHMET EROL USTA
0545 212 58 34 https://www.youtube.com/watch?v=J5-tCn5amPY |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|