Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.794
Cevap
117
Favori
318.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonunda kullandığım kulaklığı televizyonda kullanabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Bende hala 1240 gözüküyor. Kontrol ettiğimde de yeni güncelleme bulunamadı diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zblacKkenedz kullanıcısına yanıt
    televizyon oto güncelleme yapmıyor siteden indirip kurmak gerekiyor
    baştan beri oto güncellemeler genelde sıkıntılı oldu ,bende de yeni güncelleme yok diyordu
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım o zaman. Çünkü 1240 güncellemesinden hiç memnun değilim. Önceki birkaç sürümde hiç yaşamadığım görüntü yavaşlamaları ve yayın sinyal düşüklüğü var. Yüklediğiniz yeni sürümü öneriyormusunuz peki :) valla korka korka iş yapıyoruz güncellemelerde :)

işin gerçeği ben pek bir fark göremedim ,hatta sanki smart biraz takılmalı açılıyor gibi geldi ama emin değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeharun

kaç saattir uğraşiyorum hiç bir şekilde wifi girmiyor harici usb wifi alicisi taktim onu takinca da oradan girerim diye düşündüm onun çalıştğna dair bir ibare yok wifi aratinca yine cihaz kendi wifi si ile modemi görüyor ama bağlanmıyor harici wifi ye nasıl bağlanabiliriz
    Cihazı kapatıp prizini çekin. Biraz bekledikten sonra tekrardan açın. Wifi anca öyle kendine geliyor

• merhaba
    tvnin web browserında örneğin tlc web sayfasına girip video izlemek istediğimde, malesef ekranın belirli bölümleri görünmüyor, video kısmıda görünmüyor.
    bu tip sorunla karşılaşan varmı? tv den web browser üzerinden video izleyemiyorum
  • Netflix den 2K ve 4K video izleyebiliyorum.
    HDR in aktif olup olmadığını nasil anlarim?
    Info tusuna basinca 2160 yada 4K yaziyor ama HDR I bulamadim.

Playstation 4 uyari vermisti hdr bu diye... ama o hdmi girişli

• omaTR kullanıcısına yanıt
    kopac kullanıcısına yanıt
    melye07 M kullanıcısına yanıt
    bu dertten muzdarip çok insan var yaptıran ya da çözüm bulan varsa sevinirm yoksa açacağım televizyonu :D
  •  Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu
    55 ku 7000 ekranın sağ tarafı morardı.normalde pek görünmüyor ama.beyaz ekranda bariz belli.garantisi 6 ay önce bitti.
    Bi dünya para verdik aldık.2.5 senede ekran gümledi.yazıklar olsun samsung,a.yarın servise sorcaz bakalım nekadar kaçmış!!!büyük ihtimal led leri değicek diyecekler.

ben smart ip tv izliyorum.sorunsuz çalışıyor.ama bir sefere mahsus 35 tl gibi bi ücret ödeniyor.yoksa smart ip programı çalışmıyor.

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum.sorunsuz çalışıyor.

• Merhabalar monitör olarak kullanmak ne kadar Uygun olur? Oyun için olmasa da monitör almak yerine bunu kullanıp yeni TV almayı düşünüyorum??

• 3. senede tv gitti ekranda yuvarlaklar çıktı kesinlikle panel hatalı durduk yerde
     Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu

• Youtubeda videolari hdr olarak izleyemiyorum.
    Video kalitesi altinda cozunurluklerin yaninda hdr yazmasi gerekiyor ama yok. Ps4 oyunlarinda sikintisiz hdr kullaniyorum. Internette bi cozum bulamadim. Ne yapmak gerekir?

• Son yorumlarda olduğu gibi benimde ledler gümledi, garantinin bitmesine 1 hafta kala arıza vermış servis ledleri değiştirmişti,10 ay sonra ledler altta projektör gibi yanıyo arada da 1 sanıye ekran kararıyor... birdi daha samsung asla

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

3. senede tv gitti ekranda yuvarlaklar çıktı kesinlikle panel hatalı durduk yerde
    böyle şeyler gördükçe benim de içim gidiyor ,refleks olarak gözüm korkuyla tv. ye bir gidip geliyor :)
    bende 2 yılı geçtim belki 3. yıla girmişimdir

• Benim televizyonda öyle bi durum henüz yok ama şöyle bir haber gördüm bilmem size de bişey çıkar mı
    http://www.gazetevatan.com/yargitay-dan-emsal-karar-yenisiyle-degistirebilirsiniz-1289114-gundem/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 7 Aralık 2019; 13:5:37 >
  • Arkadaşlar tvnin internet tarayıcısından eskiden dizi izliyordum.Şimidyse hiçbir oynatıcıyı açmıyor.Ne yapabilirim?
  • -Bugün ekranda meydana gelen led arızası için tüketci hakem heyetine edevletten başvuruda bulundum.2.5 seneleik bir tvnin sadece akşam saatlerinde çalıtığını göz önünde bulundurursak ücretsiz olarak değişimini talep ettim.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak,buradan yazarım.

-Diğer önemli konu 3-5 ay önce tv ye gelen son yazılımı yükledikten sonra online film izleme sitelerindeki filimlerini hiçbirini tvde açamaz oldum.yotube,de hiçbir sıkıntı yok.tv nin yanına bilgisayarımı koyup,nilgsayarda aynı sitedeki filimleri tıkır rıkır açabiliyorum.hdmi kablo ile tvye bağlayıp izliyorum son zamanlarda.Buda çok sıkıntı verici bir durum.Sizin tv lerde böyle bir sorun varmıdır arkadaşlar???
    not:internetim türknethız kontrolü yaptığımda minumum 20-50 civarı çıkıyor.hızda bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.