Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.777
Cevap
117
Favori
314.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corner35

    -Bugün ekranda meydana gelen led arızası için tüketci hakem heyetine edevletten başvuruda bulundum.2.5 seneleik bir tvnin sadece akşam saatlerinde çalıtığını göz önünde bulundurursak ücretsiz olarak değişimini talep ettim.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak,buradan yazarım.

    -Diğer önemli konu 3-5 ay önce tv ye gelen son yazılımı yükledikten sonra online film izleme sitelerindeki filimlerini hiçbirini tvde açamaz oldum.yotube,de hiçbir sıkıntı yok.tv nin yanına bilgisayarımı koyup,nilgsayarda aynı sitedeki filimleri tıkır rıkır açabiliyorum.hdmi kablo ile tvye bağlayıp izliyorum son zamanlarda.Buda çok sıkıntı verici bir durum.Sizin tv lerde böyle bir sorun varmıdır arkadaşlar???
    not:internetim türknethız kontrolü yaptığımda minumum 20-50 civarı çıkıyor.hızda bir sorun yok.
    Bu soruna yol açan yazılımın sürüm numarasını paylaşabilir misiniz? Samsung planlı eskitme yapıyor olabilir.

    Bilgiyi paylaşabilirseniz henüz yüklemeyen arkadaşlar yazılımı yüklemesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisg

    Bu soruna yol açan yazılımın sürüm numarasını paylaşabilir misiniz? Samsung planlı eskitme yapıyor olabilir.

    Bilgiyi paylaşabilirseniz henüz yüklemeyen arkadaşlar yazılımı yüklemesin.

    Alıntıları Göster
    1241.5 yazılımı!!!(tv ekranında 1241 diye yazar)(24.09.2019 da yayınlanmış)
    elinde bir önceki yazıl olan varsa,buradan paylaşırsa sevinirim.sitesinde yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corner35 -- 9 Aralık 2019; 14:28:46 >
  • arkadaşlar hem 55ku7000 de hemde diğer odadaki UE 40J 6370 (yüklü yazılımı:1550) tv lerimde internetten online film izleyemiyorum artık.Siteler açılıyor filmlere tıklıyorum,ortadaki yuvarlak dönüp duruyor.Birçok farklı sitede denedim durum aynı.bilgisayar ,tablet ve telefonlarda aybı siteler gayet güzel açılıyor.Aynı internete bağlı LG 65 7450 sorunsuz açıyor.Ne oldu bu samsung tv,lere????
    Sizde durum nasıl.filimler açılıyormu)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corner35

    arkadaşlar hem 55ku7000 de hemde diğer odadaki UE 40J 6370 (yüklü yazılımı:1550) tv lerimde internetten online film izleyemiyorum artık.Siteler açılıyor filmlere tıklıyorum,ortadaki yuvarlak dönüp duruyor.Birçok farklı sitede denedim durum aynı.bilgisayar ,tablet ve telefonlarda aybı siteler gayet güzel açılıyor.Aynı internete bağlı LG 65 7450 sorunsuz açıyor.Ne oldu bu samsung tv,lere????
    Sizde durum nasıl.filimler açılıyormu)
    Planlı eskitme çalışması olabilir. Samsung telefonlara da en fazla 2 Android güncellemesi veriyor ve sadece güvenlik güncellemesi yayınlıyor. Firma ürün satarak hayatta kaldığından müşterileri yeni ürün almaya itiyor.

    Yarı ömür arttırımı için Android Box almanızı tavsiye ederim. En stabil ve kolay kullanılanı Mi Box S. 400 TL masraf ile TV'leri 5 yıl daha rahatça kullanırsınız.

    LİNK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 12 Aralık 2019; 9:43:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisg

    Planlı eskitme çalışması olabilir. Samsung telefonlara da en fazla 2 Android güncellemesi veriyor ve sadece güvenlik güncellemesi yayınlıyor. Firma ürün satarak hayatta kaldığından müşterileri yeni ürün almaya itiyor.

    Yarı ömür arttırımı için Android Box almanızı tavsiye ederim. En stabil ve kolay kullanılanı Mi Box S. 400 TL masraf ile TV'leri 5 yıl daha rahatça kullanırsınız.

    LİNK

    Alıntıları Göster
    bugün samsung servisi eve geldi.evdeki her iki samsung tv,sinin son yazılım yüklendi için filimler artık açılmıyacak dedi.bu konuda son zamanlarda çok şikayet aldıklarınıda belirtti.yazlım çakılı olduğu için eski yazılamda maalesef dönemiyoruz dedi.tv nin dns ayarıını8.8.4.4. olarak değiştirip bir nebze olsun şimdilik izleyebilrsiniz arkadaşlar.yazılım otomatik yüklemeyide mutlaka kapatın.çok yakında sadece samsunga değil tüm marka tv,lerde bu durum ile karşılanacağı bilgisini verdiler.çook gerekli değil ise yeni yazılım yüklemeyin tv,lerinize.yoksa benim gibi tv nin yanına bilgisayarı koyup film izlerseniz ancak.
    Birde ku7000 model tv nin servis menüsüne girip bluettoh,u on yaparsanız artık tviniz bluetooth ,lu oluyor(ama yeni yazılım yüklerseniz otomatik olarak kapanıyor ve tv nin fişini söküp takarsanız da kapanıyor)
    -diğer konu ise 2.5 senede ekran ledlerin arıza yapıp ekranın birakç yerinin morarması idi.bunun içinde yine eve gelen servisci arkadaş,hemen tv nin takılı olduğu prize baktı ve kullandığın akım korumalı 5 li prizin çok kalitesiz ve fişlerin girdiği yerler çok bol dedi.bu fişin ark ve parazit yapıp ledlerin kısa sürede bozulmasına sebep oluyor dedi.gelen sorunlu voltaj ilk besleme devresini bozması gerekmezmi dedim.besleme devresinin koruması var.koşayvkolay bozulmuyor dedi.kalitel ibir marka(hama gibi) akım korumalı priz kullanın dedi.yada hiç olmazssa normal birprize takın ama prixe fiş sıkı sıkı otursun dedi.samsun garantisi bitmiş tv lerde led arızasını kesinlikle garantiye sokmuyor dedi.
    ucuz akım korumalı prizlerin içersinde ufak bir kondansatör ve minicik bir bobinden başka birşey yok maalesef.buda bir işe yaramıyor.(s-link marka)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corner35 -- 11 Aralık 2019; 23:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • corner35 C kullanıcısına yanıt
    açılmayacak filmler dediğiniz ne oluyor acaba ?
    ben verdikleri en son yazılımı yüklemiştim

    bluetooth nasıl açılıyor acaba ,gerçi bende akıllı kumanda var ,bu kumanda ile olmaz galiba ?
  • Webden dizi film izlenmiyor artık :( yokmu çaresi arkadaşlar eski yazılıma dönmenin çaresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler merhaba daha önce yazdım ama cevap gelmedi bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Cihazı aldık çok çok az kullandık garantisi de yeni bitti
    ben bu cihazı aldığım günden beri wifi kısmı sorunlu ineternete 5-10 dakika giriyor sonra girmiyor atıyor uzun süre kapatmayınca da düzelmiyor hiç bi şekilde film vs. izlenmiyor bunun çözümü var mı içindeki wifi ısınıyor da ondan mı böyle oluyor?
    cihazın wifi sini lg veya diğer tv lerdeki gibi wifi kapat aç seçeneği yok ne zaman girsem bağlandi diyor ama nete girmiyor açıp kapamanın bir yolu yok mu ?
    wifi sorununu çözmek için wifi adaptör taktım ancak cihaz wifi adaptörü görmüyor bu cihaza takıp internete girebileceğimiz bir wifi adaptörü var mıdır?
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    hocam siz sorunu çözdünüz mü servise falan götürmeli miyim bende de aynı sorun var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karGa6

    hocam siz sorunu çözdünüz mü servise falan götürmeli miyim bende de aynı sorun var
    Çözemedim hocam, yerini de değiştirdim arkası boş olacak şekilde bir fayda etmedi. Garantisi bittiği için servise de götüremiyorum. Garantisiz götürsek çok para isterler. Tamamen açık renklerde belli olduğu için bu şekilde kullanıyorum.
  • merhaba 40ku7000 kullanıyorum şuana kadar ekstra bir sorunum yok fakat belli aralıklarla ile wifi yi görmüyor hiçbirşekilde çalışmıyor. bu nedenle sıfırlamak zorunda kalıyorum tv yi. sonrasında düzeliyor. neden böyle yapıyor bilmiyorum. tekrar kanal yükleme çok angarya iş.
    hatta güncel kanal listesi olan varsa atarsa çok sevinirim.
  • ku 7000 de sorunsuz USB den film izlemekteydim,ancak usb yi görmemeye başladı, usb takıyorum gözat yazısı çıkıyor, ancak dosyaları açmıyor, her 2 usb girişi de aynı, farklı usb belleklerde denedim, belleği biçimlendirip tekrar denedim, tv yi fabrika ayarlarına da aldım ama sonuç yok, çözüm için bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyoncubaba

    merhaba 40ku7000 kullanıyorum şuana kadar ekstra bir sorunum yok fakat belli aralıklarla ile wifi yi görmüyor hiçbirşekilde çalışmıyor. bu nedenle sıfırlamak zorunda kalıyorum tv yi. sonrasında düzeliyor. neden böyle yapıyor bilmiyorum. tekrar kanal yükleme çok angarya iş.
    hatta güncel kanal listesi olan varsa atarsa çok sevinirim.
    Ağustos 2019 tarihli Türksat listesi aşağıdaki link'de açılan mesajdan ulaşılabilir. Ağırlıklı HD kanallar var, onlar içinde de yeni HD yayına geçen KonTV ve UçankuşHD yok.


    KU serisi için bu LİNK deki dosyayı indirip yükleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 27 Aralık 2019; 14:56:24 >




  • tv eskimediği halde samsung denen marka malaesef tv yi yazılımla eskitiyor. Yazılım güncelleme kaplı ama yinede yeni yazılımı yüklemiş ve yeni yazılımla birlikte eskiden çalışan bir çok uygulama çalışmıyor mesala phu tv mesala trt 1 eklentisi
  • Selamlar
    Güncel kanal listesi elinde bulunup paylaşabilecek olan var mi? Format attım liste gitti arama yapıyorum TRT 4k vs çıkmıyor kanal d HD yok.. kişisel listeniz yoksa bile ben her kanalın olduğu bir listeye razıyım kendim düzenleme yaparım..
    Şimdiden teşekkürler ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yucelugr kullanıcısına yanıt
    2 üst mesajda var. Listede olmayan 2 HD kanal var, onları da elle ekleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 13 Ocak 2020; 12:23:6 >
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, daha önce kendi aldığım yedekteki gibi bu dosyadada aynı hatayı verdi "geçersiz dosya" diyor?
    Sorun neden olaki?i ha bu arada dosya isimlerinde de yazdığı gibi yazılım versiyonu benim 1241 ama bu sitedeki daha eski bir yazılım ile yedek alınmış bu sebep olabilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    quote:

    tv eskimediği halde samsung denen marka malaesef tv yi yazılımla eskitiyor. Yazılım güncelleme kaplı ama yinede yeni yazılımı yüklemiş ve yeni yazılımla birlikte eskiden çalışan bir çok uygulama çalışmıyor mesala phu tv mesala trt 1 eklentisi


    Benzer durumu yaşayınca bir çare diye geldim ama yazdığına göre genel sorun puhu, iptv vb uygulamaların açılmaması ://

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata0105

    quote:

    tv eskimediği halde samsung denen marka malaesef tv yi yazılımla eskitiyor. Yazılım güncelleme kaplı ama yinede yeni yazılımı yüklemiş ve yeni yazılımla birlikte eskiden çalışan bir çok uygulama çalışmıyor mesala phu tv mesala trt 1 eklentisi


    Benzer durumu yaşayınca bir çare diye geldim ama yazdığına göre genel sorun puhu, iptv vb uygulamaların açılmaması ://
    Bence hiç uğraşmayın. Planlı eskitme Samsung'un politikası ve bunu bizlerin değiştirme imkanı yok.

    300-400 TL daha verip Android TV Box almak zorundayız. Android sürekli güncellenebilen bir işletim sistemi olduğu için güncel uygulamaları kullanma şansı oluyor. Güncelleme verme konusunda cömert davranan, çok kullanıcısı olan ve ürünü destekleyen kurumsal firmaların ürünlerini tavsiye ederim.

    Ben Mi Box S aldım ve ihtiyacım olan tüm uygulamaları Box üzerinden rahatlıkla kullanıyorum. Kullanabiliyorsanız tavsiye ederim.

    Samsung'un oluşan sorunlara çözüm bulmasını beklemek hayal olacaktır. Firmanın satış stratejisi yeni ürün satıp, eski ürünlere en fazla 2 sene yazılım desteği vermek. 2 senede bir zaten teknoloji değişiyor ve TV'de/telefon'da yüklü eski uygulamalara destek kesilmiş oluyor.

    Hizmetin devamı için TV'ye yarı ömür arttırımı sağlamanız gerek, bu da ancak Android Box alarak olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 16 Ocak 2020; 15:45:32 >




  • Wi-fi sorunu yaşayanlar öncelikle televizyonu kumandadan kapattıktan sonra mutlaka fiştende kapatın ya da çekin. Eğer kumandadan kapatıp açarsanız neden bilmiyorum bağlantı hızı 1 mb. kadar düşüyor. Ben 24 mb bağlantımın tamamını televizyonda görüyorum ki arada 11 metre mesafe ve 2 kalın duvar var. Youtube'dan 4k videolar rahatlıkla izleniyor. Birde modeminizde 5 GHz desteği varsa onu mutlaka açın. Modemden iki farklı sinyal çıkacak. 5 GHz olana bağlanın. 2.4 GHz'den daha yüksek sinyal gelmesine rağmen 5 GHz tek çekimde interneti tam hızda alıyor. Bu televizyonlarda şöyle bir özellik varmış gelen wi-fi sinyalini yansıtarak daha güçlü çekime dönüştürüyormuş. Televizyonun internet hızında dalgalanma var mı tam performans alıyor mu görmek için en sağlam yol youtube üzerinden hd video açıp ayarlardan "Meraklısı İçin istatistikler" tıklayın herşeyi ekranda görüyorsunuz. Ya da televizyonun WebBrowserından speedtest gibi sitelerden ölçüm yapılabiliyor. Ama en güvenilir olanı youtube istatistikleri diyebillirim. Tv'yi bulunduğu alanda hafif çapraz olacak şekilde sağa sola çevirin doğru konumu bulduğunuzda sephanın ayaklarına işaret koyun. Temizlik falan yapıldığında tekrar aynı konumu ayarlamakla uğraşmanıza gerek kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 18 Ocak 2020; 22:41:30 >




  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.