Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CooL_RaX

tşkler ama bu samsung u800 çok uzun bunun daha kısa bir yolu yokmu birde oyun indirebileceğim bir site söylermisiniz

malesef daha kısa yolu yok uyumlu oyunlar içinwww.getjar.com a bakabilirsiniz.
  • u800 hariç bütün tellere uygun oyun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooL_RaX

u800 hariç bütün tellere uygun oyun var

diğer modellere olan oyunlar u 800 içinde olacaktır.
  • Topic biraz eski ama ben şansımı deniyip sorayım
    OYun yüklemede son aşamaya kadar geldim kodu girdim PPPUp Usb seçtim oyunu uploaderda falan seçtim ondan sonra seri yüklemeye bastığımda yükleme hatası diyip kapanıyor acil yardım lazım şimdiden tşkler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghuntar

Topic biraz eski ama ben şansımı deniyip sorayım
    OYun yüklemede son aşamaya kadar geldim kodu girdim PPPUp Usb seçtim oyunu uploaderda falan seçtim ondan sonra seri yüklemeye bastığımda yükleme hatası diyip kapanıyor acil yardım lazım şimdiden tşkler...

oyununun uygun olup olmadığını kontrol edin ilk sayfa sürekli güncel ve yüklemeler bizzat denenmiştir.
  • Phone den girdim games klasörü oluşturdum. Fakat ;

Ben Jar ile Jad atıyorum ancak JAD atılıyor ..JAR hata verıyo ATLA Tümünü Atla ve İPTAL penceresi çıkıyor bunu nasıl çözecem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 25 Şubat 2009; 17:56:21 >
  • çok sağol kardeş emeğine sağlık ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

Phone den girdim games klasörü oluşturdum. Fakat ;

Ben Jar ile Jad atıyorum ancak JAD atılıyor ..JAR hata verıyo ATLA Tümünü Atla ve İPTAL penceresi çıkıyor bunu nasıl çözecem?

attığınız oyun uyumlu olmayabilir.farklı oyunları deneyin

Reis64

rica ederim.

• u900 kullanıyorum verdiğin tüm adımları uyguladım oyunları görmedi
    indirdiğim oyunlar sadece jar dosyası şeklinde jad maker la jad olanıda oluştuyayım dedim jadmaker üstüne attığım dosyanı bi an için bi klasör içinde oluşturuyor sonra hemen siliniyor
    lütfen yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: musdappo

u900 kullanıyorum verdiğin tüm adımları uyguladım oyunları görmedi
    indirdiğim oyunlar sadece jar dosyası şeklinde jad maker la jad olanıda oluştuyayım dedim jadmaker üstüne attığım dosyanı bi an için bi klasör içinde oluşturuyor sonra hemen siliniyor
    lütfen yardımm

www.getjar.com dan uyumlu oyunları dene olacaktır.
  • sevgili kardeşim ben daha yeniyim yeni U 800 soul aldım ancak ilk sayfadaki U 800 yüklemesini adım adım yapmaya çalıştım ancak Qualcomm USB driver'ı yüklerken qcusbmdm.sys yüklemesinde takılı kalıyor yükleme bir türlü bitmiyor. 1, 1.5 saat öyle yüklemeye devam edince dayanamıyor kapatıyorum. bit pim i açıp 1 ve 2. adımdan sonra ilerleyemiyor. Bu konuda ayrıntılı bir biçimde yardımcı olursanız sevinirim kaç gündür kafayı yiyecem. Qualcomm USB driver ve bitpim programlarında mı sorun var anlamadım.
  • Yüklediğiniz oyunlar uyumlu olmayabilir
  • selam farukk kardeş daha oyun yükleme safhasına gelemiyorum.
    Hani ilk sayfadaki u800 yüklemesini anlatırken diyorsunuz ki:
    "Şimdi USB kablosunu PC ye ve Cep telefonuna bağlayın. Yeni donanim bulundu diyecek. �Listeden ya da belli bir konumdan yükle� yi seçiyoruz buradan indirdiğimiz driverı (Qualcomm Usb Drivers) seçiyoruz. "

Buraya kadar herşeyi yapıyorum bundan sonra "qcusbmdm.sys" driver yükleme ekranında yüklüyor diyor. öylece kalıyor. 1-1,5 saat bekliyorum değişen bir şey yok halen yükleme devam ediyor. Qualcomm Usb Drivers programını farklı bir iki yerden indirdim gene değişen bir şey olmadı. Acaba bu programdan kaynaklanan bir sorun mu yoksa benim bilgisayardan kaynaklanan bir sorun mu ya da bu programı indirebileceğim bir adres var mı? Şimdiden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.
  • Bugün l760 aldım bu fiyata bu özellikleri nokia'da bulmak imkansız ama Nokia'nın symbianı olayı bitiriyor. Alt tarafı opera mini yükleyeyim dedim yok olmuyor. Telefona bir şey yüklemek için sanki programcı olmak lazım. Opera'yı sözüm ona sayfasından uyumlu versiyonunu indirdim. Samsung aldınmı galiba aldığın gibi bırakmak lazım.
  • samsung s3500 model telefona nasıl oyun yüklerim?
  • ben sdh d 780 telefona java program kuramadım. jar ve jad dosyalarını aynı yere attım (bellek kartına ) sonra jad yükle dedim "geçersiz jad tanımlayıcı uyarı veriyor..
  • Arkadaşlar geçen hafta U800 aldım ve java oyun yüklemek için ilk mesajdakileri yapmaya çalışıyorum ama sorun yaşıyorum. Bekleme modundayken *#0523# yazınca gelen ekranda 2 kere kare tuşuna basarsam direk alet reset atıyor ve yeniden başlıyor. Ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: konxriz

ben sdh d 780 telefona java program kuramadım. jar ve jad dosyalarını aynı yere attım (bellek kartına ) sonra jad yükle dedim "geçersiz jad tanımlayıcı uyarı veriyor..
  • Arkadaşlar ben de Samsung J700 var.Java programları yüklemek istediğimde "jar dosyası boyutu beklenen den büyük" diye bir mesaj çıkıyor ve yükleme yapamıyorum.Denemelerimde boyutu 300 Kb tan büyük olan dosyaları yüklemediğini farkettim.Bu 300 Kb sınırını delmenin bir yolu var mı?
    Bu arada boyutu 300 Kb tan küçük olan KDPlayer programını yükledim ve çalma listesine 30 şarkıdan fazla ekleyememe sorunun aştım.En son 90 şarkıyı çalma listesine ekledim.Bana mısın demedi.
  • hocam f480 icin hangi aciklamani takip etmem lazim ?????
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.