Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enissuezen

hocam f480 icin hangi aciklamani takip etmem lazim ?????

Alıntıları Göster
    selam beyler ben oyun yükleyebiliyordum ama artık yükleyemiyorum

uploaderden dosyayı seçince JAR Archive not found hatası veriyor delircem üstelik jar ve jad aynı klasörde hatta daha önce yüklediğim bazı oyunlarda bile bu hata var indirdiğim bütün oyunlar böyle oluyor güvenlik duvarı falan da açık değil. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

selam beyler ben oyun yükleyebiliyordum ama artık yükleyemiyorum

uploaderden dosyayı seçince JAR Archive not found hatası veriyor delircem üstelik jar ve jad aynı klasörde hatta daha önce yüklediğim bazı oyunlarda bile bu hata var indirdiğim bütün oyunlar böyle oluyor güvenlik duvarı falan da açık değil. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım öncelikle böyle bir konu açtıgın ve bize yardımcı oldugun için teşekkürler

bende U900 var internette oyun yükleme konusunu baya bi araştırdım fakat bulamadım problem media player modunda telefonu baglıyorum fakat PC de hiç bir baglantı görünmüyor o söylediginiz dosyalarıda bulamıyorum haliyle yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: at2010

Selamlar ben telefonuma bu oyunların cok az bi kısmını yukleyebildim.. diğer yuklemelerde telefon kendi kendine resetleniyor.Defalarca denedim özellikle 150 kb üstü oyunları telefonum kabul etmiyor. Versiyonum E900JVFG6.. SEBEBİ NE OLABİLİR??
    quote:

Orjinalden alıntı: at2010

Selamlar ben telefonuma bu oyunların cok az bi kısmını yukleyebildim.. diğer yuklemelerde telefon kendi kendine resetleniyor.Defalarca denedim özellikle 150 kb üstü oyunları telefonum kabul etmiyor. Versiyonum E900JVFG6.. SEBEBİ NE OLABİLİR??

slm arkadaşım senin sorunun çözümünü buldum nedeni telefonda java için ayırılan belleğin dolması oyun sil geçer aynısı bana da oldu düzelttim şimdi.

Ayrıca benim dün yazdığım java yı görmeme sorunu pcden kaynaklanıyormuş sistem geri yükleme yaptım düzeldi.

• bende U 800 var ve garip bir sorun çıktı. ilk olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_31262871/tm.htm buradaki yöntemi denedim bilgisayarda vista oldugu icin. Verim alamayınca baska bilgisayarda bunu denedim.

Her şeyi yaptım. bir tek bit pim 1.06 yukledim farki.

Bitpim de Filesystem deyince asağı resimdeki sorunu yasadim. Media'in icinde bir sey gozukmuyor. Alt klasör olusturmaya calistigimda bir kere olusturuyor ama o da kayboluyor sonra :) ayni isimli klasörü tekrar olusturmaya calisirsam da resimdeki erroru veriyor.

http://img29.imageshack.us/img29/3978/adszy.png

Media klasörümü korumali benmi bi yerde hata yapiyorum yoksa ilk denedim sistem mi bir zarar vermis

yardim edebilirseniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 16 Mayıs 2009; 22:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: piratex

bende U 800 var ve garip bir sorun çıktı. ilk olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_31262871/tm.htm buradaki yöntemi denedim bilgisayarda vista oldugu icin. Verim alamayınca baska bilgisayarda bunu denedim.

Her şeyi yaptım. bir tek bit pim 1.06 yukledim farki.

Bitpim de Filesystem deyince asağı resimdeki sorunu yasadim. Media'in icinde bir sey gozukmuyor. Alt klasör olusturmaya calistigimda bir kere olusturuyor ama o da kayboluyor sonra :) ayni isimli klasörü tekrar olusturmaya calisirsam da resimdeki erroru veriyor.

http://img29.imageshack.us/img29/3978/adszy.png

Media klasörümü korumali benmi bi yerde hata yapiyorum yoksa ilk denedim sistem mi bir zarar vermis

yardim edebilirseniz cok sevinirim.
    *#52828378# Java Test Menu açılmıyor :S (D900)

• quote:

Orijinalden alıntı: aquadreamer

arkadşlar merhaba ben çok yeniyim bu sitede sizlere bir sorum olacak oyun yükleme hakkında biliyorum geçmiş sayfalarda kaldı ama:)

jar ve jad ları atıyorum denilen herşeyi yapıyorum fakat benim telefonda 3. seçeneği seçtikten sonra yani install Midleti seçip şifreyi giriyorum evet karşıma dosya yöneticisi çıkıyor jad ı seçtiğimde (ben ve benim gibi olan arkadaşlarda (diğer sayfalarda takip ettim)) yükleme menüsü kesinlikle çıkmıyor zaten dosya yöneticisindeyken ekranı sol köşesinde yükle seçeneği var yükle menüsü çıkmayınca mecburen ona tıklıyoruz fakat telefon reset atıyor ve oyun da yüklenmiyor bu konuda yardım edebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, D900i'ye (muhtemelen birçok modele de) Java uygulaması yüklerken restart yapmasına dair bir gözlemim ve çözümüm var (bütün Java yükleme sorunlarının ortak çözümü değil elbet; lakin her şeyi doğru yapıp başaramayanlar için önemli bir ayrıntı). Bu topikteki bütün mesajları okuyamadım; yani konunun uzmanları tarafından bunun yazılmış olma ihtimalinin yüksekliğine rağmen "belki yazılmamıştır", "belki uzun bir mesajın arasında kalmıştır" veya "hiç olmazsa, bu topikteki bütün mesajlara bakamayanlar faydalanabilir" düşünceleriyle naçizane olarak sunuyorum. Daha doğrusu, "D900i'ye Java yükleme" topiğine yazdığım mesajın linkini veriyorum. Umarım Java yükleme sorunu yaşayan birilerinin derdine derman olur

http://forum.donanimhaber.com/m_15262330/mpage_3/tm.htm#31992735

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 30 Mayıs 2009; 18:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ÖzdemirAli

e250 telin markası usb kablosuyla pc ye bağlanıyo sonra ki aşamaları anlatırsan sevinirim

arkadaşım ilk aşamalar aynı sadece en son yükleme seçeneğinde bblotout yerine usb

yi seçeceksin d serisinede bakabilirsin orada usb ile anlatılmış aynı işlemler e 250 dede

Alıntıları Göster
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe
    Hacı Bu linkteki programda trojen var
    Nod32ye göre indittirmiyor programı nod32 kapayıp indirdim dediklerini yaptım E200 için oldu sağalosın

• quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu

http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe
    Hacı Bu linkteki programda trojen var
    Nod32ye göre indittirmiyor programı nod32 kapayıp indirdim dediklerini yaptım E200 için oldu sağalosın

Alıntıları Göster
    Bide E200 için Kaplamayı (temayı) değiştirme gibi bi şansımız varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu

Alıntıları Göster
    c5212 modele işcep yükleme nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

malesef böyle bir şansımız yok
  • quote:

arkadşlar merhaba ben çok yeniyim bu sitede sizlere bir sorum olacak oyun yükleme hakkında biliyorum geçmiş sayfalarda kaldı ama:)

jar ve jad ları atıyorum denilen herşeyi yapıyorum fakat benim telefonda 3. seçeneği seçtikten sonra yani install Midleti seçip şifreyi giriyorum evet karşıma dosya yöneticisi çıkıyor jad ı seçtiğimde (ben ve benim gibi olan arkadaşlarda (diğer sayfalarda takip ettim)) yükleme menüsü kesinlikle çıkmıyor zaten dosya yöneticisindeyken ekranı sol köşesinde yükle seçeneği var yükle menüsü çıkmayınca mecburen ona tıklıyoruz fakat telefon reset atıyor ve oyun da yüklenmiyor bu konuda yardım edebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    tüh neyse program lasım harita falan varmı cep vakitle sözlük yükledim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKiu -- 21 Ağustos 2009; 22:17:36 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Ya asrkadaşlar şimdi aldığım j700 Yerine e250 alsaymışım çok işe yarıyor msn oyun herşey e250 için var.

Acaba j700 için olanı yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Izmitlee41

Ya asrkadaşlar şimdi aldığım j700 Yerine e250 alsaymışım çok işe yarıyor msn oyun herşey e250 için var.

Acaba j700 için olanı yok mu ?

Alıntıları Göster
    Selamlar, teşekkür ederim güzel çalışma..

Acaba Samsung S7330 için de geçerli mi bu anlatımlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Selamlar, teşekkür ederim güzel çalışma..

Acaba Samsung S7330 için de geçerli mi bu anlatımlar?

Alıntıları Göster
    bende s7330 var ama u900 için olan anlatım uyuyor..

Şimdi bir sorum olacak,

Adware olmayan güzel oyunları nereden bulabilirim? Adware oyunlar telefondan nete bağlanıyor. Var mı bunun çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 1 Ekim 2009; 18:42:59 >
  • Vista 64x için Qualcomm driver var mı? En son aşağidakini denedim olmadi

Qualcomm_USB_Driver_2.0.3.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 12 Ekim 2009; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

Vista 64x için Qualcomm driver var mı? En son aşağidakini denedim olmadi

Qualcomm_USB_Driver_2.0.3.9
    samsung s3500 için msn programı arıyorum. kaç tane denediysem bağlantı hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Junkie

samsung s3500 için msn programı arıyorum. kaç tane denediysem bağlantı hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    farukk hoca ben teknolojiden geri kalan adamım.ama bir şey soracam.ben mini operayı yeni ekledim d500 telefonuma.bir ara e250 vardı.onunla hitwap.comdan video oyun ekliyorsum direk cebe çalışıyorduda ama d500 üme eklemeye çalışırken mini opera sayfası şöyle diyor ''tarayıcınız yüklemeye devam etmeye izin vermiyor devamm etsin mi'' gibisinden bir şey diyor ve ben evet de desem hayır da desem yüklemiyor.ne yapmam lazım hoca...acil yazarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle799

farukk hoca ben teknolojiden geri kalan adamım.ama bir şey soracam.ben mini operayı yeni ekledim d500 telefonuma.bir ara e250 vardı.onunla hitwap.comdan video oyun ekliyorsum direk cebe çalışıyorduda ama d500 üme eklemeye çalışırken mini opera sayfası şöyle diyor ''tarayıcınız yüklemeye devam etmeye izin vermiyor devamm etsin mi'' gibisinden bir şey diyor ve ben evet de desem hayır da desem yüklemiyor.ne yapmam lazım hoca...acil yazarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim pc'de bluetooth yok.kablo aracılığı ile nasıl oyun yüklenir tel d900i

• quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

arkadaşlar benim pc'de bluetooth yok.kablo aracılığı ile nasıl oyun yüklenir tel d900i

Alıntıları Göster
    d880 firmware hakkında bilgisi olan arkdaslar firmware konusunda yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimusavir

hadi hayırlısı deniyorum bakalım yarına yazarım heralde sonucu

Alıntıları Göster
    Bende d880 var telefona bluetooth remote control programını atıcam, sadece jar var bende jadmaker ile jad oluşturdum ve telefona gönderip açtığımda geçersiz jad tanımlayıcı uyarısı verdi. Bu programı telefona nasıl göndericem?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.