Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratgun

o dedigin sitede bnm l700 u destekleyen bişi yoq :S oteki lerini deniyim dedim olmadı :S

1. İlk önce telefonumuzun menüsüne girerek ayarlar/telefon ayarları/USB ayarları/medya oynatıcı seçip çıkıyoruz.Telefonu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.

2.Bilgisayarımıza daha önce Samsung PC Studio 3 kurulmalı, kurulumu yapılmış ise mesele yok. Bilgisayar içinde Diğer bölümünde cep telefonu görünümünde SGH L700 isminde bir sürücü belirecek açıyoruz. Card ve phone olarak iki dosya karşımıza çıkacak, phone açıyoruz. (İçinde videos, saund ve images gibi dosyalar görülür)

3.Şimdi biz "games" isminde yeni bir klasör oluşturuyoruz.
    Oyun ve uygulama elimizde ne varsa içine atalim, Oyun isminde klasör [örnek:supermario] hazırlanıp jar ve jad dosyalari ikisi, bir arada olacak şekilde atılacak. (jad ve jar uzantisi bir arada olan hemen hemen butun telefon uygulamalari sorunsuz yukleniyor)

4. Klasor icine ne var ne yok attiktan sonra çekiverin USB yi.

5. Samsung L700 unuze bu kodu girin: *#6984125*#
    şimdi Admin setting menusündesiniz.
    a. menuden [4] Internals secin. Master key i girin.
    (Master Key: *#9072641*#)
    b. gelen menuden [7] Storage settings i secin. oradan;
    c. [2]Update Java DB. Herşey guncellenecek.
    Not:Bunları yaparken No tusuna dikkat edin ve diğer menüler kesinlikle girmeyin telefon kitlenir bir daha açamazsınız.

Bu kadar!! Güncellendi yazılarınıda gördukten sonra kapatın.

Dosyalardan oyunlar bölümünden istediğiniz java uygulamasını çalıstırın oynayın.

Önemli: Eğer bir sorunla karşılaşırda yanlış bir şey yaparsanız, paniklemeyin Samsung telefonların kendini formatlama özelliği var. Telefonda numara ekranına *2767*3855# yazın ve bir kaç dakika bekleyin. Uyarı yazısı silinecek ve telefon kapanıp tekrar açılacak. PIN kodunuzu girip sıfır aldığınız günkü gibi telefon elinizde.

(bütün ayarlarınız, dosyalarınız,telefon rehberiniz silinir. Siz önlem almak için SIM ve SD kartınızı çıkarttıktan sonra format atın.)

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: besyo_bora

arkadaşlar bende samsung sgh d520 var 2.el aldım usb kablosu var ama birtürlü program yada oyun atamadım.acaba olmuyor mu yoksa ben mi yapamıyorum..samsung pc suite kurulu pcde fakat bulduğum programları telefona attığım zaman dosya görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor neden oluyor?

d 520 oyun yükleme bulunamadı sadece gprs üzerinden yükleme yapabiliyor

peki programda mı yüklenemiyor..msn yada ingilizce sözlük lazım bana ya çok önemli..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende samsung sgh d520 var 2.el aldım usb kablosu var ama birtürlü program yada oyun atamadım.acaba olmuyor mu yoksa ben mi yapamıyorum..samsung pc suite kurulu pcde fakat bulduğum programları telefona attığım zaman dosya görüntülenemiyor diye yazı çıkıyor neden oluyor?

peki programda mı yüklenemiyor..msn yada ingilizce sözlük lazım bana ya çok önemli..

program ve oyun yüklenir imzamda msn konusu mevcut dediğim gibi bu programları gprs ile indirebilirsiniz ancak

• quote:

quote:

quote:

quote:

program ve oyun yüklenir imzamda msn konusu mevcut dediğim gibi bu programları gprs ile indirebilirsiniz ancak

tamam wap ayarını yaptım 5 kontur var msni nasıl yüklücem yeter mi kontur

• besyo_bora

imzamdaki konuda detayları mevcut o kontör yetmeyebilir
  • çok teşekkürler sağolasın yardımın için
  • quote:

çok teşekkürler sağolasın yardımın için

rica ederim
  • Rica etsem, U800 kodlarını da yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abs -- 22 Aralık 2008; 15:26:24 >
  • 4- Bilgisayarımdan "sgh-u900" e girin. Sonra "Phone" kısmına girin. Daha sonra da Yeni klasör oluşturun. Klasörün adına "Games" adını verin (Tırnaklar dahil değil). Games adını verdiğiniz klasöre girin ve Yeni klasör oluşturup bu klasöre istediğiniz adı verin (Mesela "Fifa 2009"). Fifa 2009 klasörüne girip oyunumuzun jar ve jad dosyalarını bu klasöre atalım.

Sonra "Phone" kısmı Bilgisayarım da açılan SGH L700 de öyle bir yer yok. Tüm klasorlerden 2 adet var images images gibi. Yani tel ile kart kısmı ortaya karışık durumda bendekı telde. kodlardan javayı guncelledım ama menuden girince geçersiz dosya uzantısı yüklenemıyor hatası alıyorum.

bu sorunu yaşayan var mı L700 için başka? Hiçbir oyun msn kuramadım denedim durdum olmadı. Tüm detay bu telefona hafızasına games oluşturup atmakda ama bende ortaya karışık gelıyor görünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 23 Aralık 2008; 0:48:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

4- Bilgisayarımdan "sgh-u900" e girin. Sonra "Phone" kısmına girin. Daha sonra da Yeni klasör oluşturun. Klasörün adına "Games" adını verin (Tırnaklar dahil değil). Games adını verdiğiniz klasöre girin ve Yeni klasör oluşturup bu klasöre istediğiniz adı verin (Mesela "Fifa 2009"). Fifa 2009 klasörüne girip oyunumuzun jar ve jad dosyalarını bu klasöre atalım.

Sonra "Phone" kısmı Bilgisayarım da açılan SGH L700 de öyle bir yer yok. Tüm klasorlerden 2 adet var images images gibi. Yani tel ile kart kısmı ortaya karışık durumda bendekı telde. kodlardan javayı guncelledım ama menuden girince geçersiz dosya uzantısı yüklenemıyor hatası alıyorum.

bu sorunu yaşayan var mı L700 için başka? Hiçbir oyun msn kuramadım denedim durdum olmadı. Tüm detay bu telefona hafızasına games oluşturup atmakda ama bende ortaya karışık gelıyor görünüm.

Ben de U800'ümde aynı şeyi denedim olmadı, "Games" klasörünü telefon hafızasında oluşturamıyosun, bu isimli klasör zaten var diyor. Telefonun menüsünden de denedim, PC Suite'den de olmuyor bir türlü.

• Uploader.exe' bu program ben oyun ları açmıyo
  • nerde hata yapıyorum bilmiyorum telefonum d900i. #*536963# kodunu girince herhangi bir hareket olmadı telefonda. daha sonra #*5737425# girip ordan 2. seçeneği seçince sadece telefonda yüklü oyunlar geliyor karşıma. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

nerde hata yapıyorum bilmiyorum telefonum d900i. #*536963# kodunu girince herhangi bir hareket olmadı telefonda. daha sonra #*5737425# girip ordan 2. seçeneği seçince sadece telefonda yüklü oyunlar geliyor karşıma. ne yapmalıyım?

yanlış yükleme anlatımına bakıyorsunuz d 900 yükleme ile d 900i yükleme anlatımları kodları farklı

BurakLEE

uygun msn imzamdaki konuda mevcut attığınız oyunlar uygun olmayabilir uygun oyunlarıwww.getjar.com dan bulabilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaslar benim samsung i450 telefonum var sis jar oyunlarını rahatca yukliyebiliyordum fakat simdi 2mb dan fazla boyutu olanları yuklemiyor telefona atıyorum yuklemeye calistigim zaman hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye bir hata mesajı veriyor hafıza kartına bakıyorum 800mb bos yer var telefonun hafızasına hic bir sey atmadım ondada 24mb bos yer gozukuyor ama 2mb lık bir oyunu yuklerken bu hatayı vermesi sizce normalmidir bunun sebebi ne olabilir bilen birsi varsa lutfen yardımcı olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepduru85

arkadaslar benim samsung i450 telefonum var sis jar oyunlarını rahatca yukliyebiliyordum fakat simdi 2mb dan fazla boyutu olanları yuklemiyor telefona atıyorum yuklemeye calistigim zaman hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diye bir hata mesajı veriyor hafıza kartına bakıyorum 800mb bos yer var telefonun hafızasına hic bir sey atmadım ondada 24mb bos yer gozukuyor ama 2mb lık bir oyunu yuklerken bu hatayı vermesi sizce normalmidir bunun sebebi ne olabilir bilen birsi varsa lutfen yardımcı olsun....

attığınız oyun uyumlu olmayabilir diğer oyunlarda sorun yaratıyormu?
  • sabah yükleme yapmıştım bi program bi oyun attım ama şuan herşeyi yapıp kodu girip seri yüklemye basıtığımda yükleme hatası diyor. ayrıca telefon yüklemeyi denerken bi kaç kere donup resetledi kendini. nerede yanlış yapıyorumdur?
  • quote:

sabah yükleme yapmıştım bi program bi oyun attım ama şuan herşeyi yapıp kodu girip seri yüklemye basıtığımda yükleme hatası diyor. ayrıca telefon yüklemeyi denerken bi kaç kere donup resetledi kendini. nerede yanlış yapıyorumdur?

attığınız oyun uyumlu olmayabilir birde kodlarda yanlışlık yapmış olmayın
  • birde tel yükleme hatası dediğinden beri arada reset atıyor kendine yüklerken. zararı olur mu telefona?
  • quote:

birde tel yükleme hatası dediğinden beri arada reset atıyor kendine yüklerken. zararı olur mu telefona?

hayır olmaz her yükleme denemenizde telefonu kapatıp açmanız gerekiyor
  • Ben u900 kullanıyorum oyun yüklemeye çalıştım önceki sayfada yazılanları denedim fakat orada ilk kodları yazıyoruz sonra tekrar yazıyoruz sonra tekrar yazıyoruz bu ne işe yarıyor anlamadım ben 1 kere yazıp çıkınca oyunlar gözüküyor
    Ayrıca u900'e uyumu telefon oyunları nereden bulabilirim? getjar ve mobile9 baktım ama pek beğenmedim getjardan yüklediğim çoğu oyun çıkıyor fakat oyuna girince sms fln diyor oyun başlamıyor yani paralı oluyor bedava bildiğiniz iyi bir site varsa söylerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.