Şimdi Ara

/// SAMSUNG J7 CORE ANA KONU \\\ Android9 Geldi!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
28.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

Merhaba . Sizce de tel in hoparlor unden gelen ses yetersiz degil mi? Youtubeden video izlerken ozellikle rahatsiZ ediyor. Eski nokia telefondan gelen ses şiddeti daha yüksek.

Youtube uygulamasindan mi? Samsubg dan mi anlamadim. Bunu nasil test edebilirim
    Ses gayet yeterli. Son ses radyo dinliyorum, herhangi bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada telefonlarımız satıştan kalkmaya başlamış.

• Sanırım oreo bazı ülkeler için çıktı güncelleyen falan var mı ?

• Bu telefon tutmadı pek o biraz kötü,acaba diğer samsunglar arasında kap falan nadil buluyosunuz ben de kullaniyorum j7 primela.ayni mi kaplari

• Genelde telefon kabı satan yerler j7 2016 kabı veriyor

• Telefonumuz yine satışa sunulmuş. Fiyat bu sefer 1.499 TL' ye çıkmış Düşünüyorumda ucuza almışız

• 1sene daha garantili siyah renk J7core cihazımı satıyorum 900lira

Sıfırı 1500oldu

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Hocam değerlendik

Şu yaptığınız gerçekten çok saçma telefonun sıfırının fiyatı arttı Araba piyasasındaki saçmalık gibi ikinci elin değer kazanmasına anlam veremiyorum. Herkes fırsat kollamaya nasıl birini kıstırırım çarparım derdinde.

Zaten attığınız post'ta ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu "Sıfırı 1500 Lira " diyerek göstermiş oldunuz.

Cihaz çeşitli yerlerde 999-1299 arasında. Yazık
  • Yarın android 8.0 güncellemesi çıkıyor. büyük ihtimalle ilk ve son büyük güncellememiz olacak çıktığı anda yükleyecek misiniz ?

• Sıfırı artarsa 2.elide artar tüm ürünlerde bu geçerlidir. İşinize gelmiyorsa almazsınız. 850teklif geldi vermedim bu arada.

Satılmazsa kutusunda durur tertemiz cihaz elbet eş dost birine lazım olur.

Araba piyasası mesela çok arttı. 2sene önce 45bindi en ucuz sıfır clio almadığıma yanıyorum.. şimdi 90bin olmuş. 2sene önce 45bine alanlar şimdi 30binemi satıyor? tabiki hayır. Enaz 60bin istiyorlar.

Sıfır İphone7plus 3500liraydı 5ay önce. Şimdi 6000lira. 5ay önce alanlar 4-5bin lira istiyorlar 2.el cihazlarına..

Gidin aldıkları paradan fazlasını isteyenlere fırsatçı diyin. Ben 6ay kullandığım 1200liraya aldığım cihazıma 900lira istiyorum sıfırı 1500olduğu halde.. görende kar amacıyla satıyorum sanacak..

Hala utanmadan 1500 lira diyorsunuz.

Her neyse... bu memleketi ben kurtaracak değilim vuran vursun çarpan çarpsın birbirine. Bizim insanımız böyle olmuş.
  • Çok ısrar ettin diye baktım. HB de 1360lira şuan fiyatı, daha ucuzada pahalıyada satılan yer vardır serbest piyasa ekonomisi

Tertemiz cihazım, kulaklığı sıfır kutusunda, 1sene daha garantisi var, kılıfsız, kırılmaz camsız kullanmadım. 2kılıfla vericem. 900lira bu haza çoksa zaten satılmasın dursun evde.. 2.el sitesinde kaçıncı sahibi belli olmayan faturası evrakı olmayan çizikli cihazlar 800-1000lira arasında ilanları. Görende piyasası 500lira ben iki katını istiyorum sanacak..

Bazen düşünmüyor değilim S7edge satıp J7core kullanmaya devam mı etsem acaba tasarım şıklık, kamera kalitesi ve çift hat kullanımı hariç bana çok birşey katmadı s7edge. Hevesimi aldım gibi. Düşürüp kırma korkusuda var. Sadece ekranı 1500lira.. en büyük avantajı yıllardır boşta duran şirket hattımı ve şahsi hattımı aynı anda kullanmak ama bu seferde şahsi hattımın paketi bitmiyor boşa fatura ödüyor gibi oluyor moralim bozuluyor

benim memnun olmadigim ve beni hatırladıkça rahatsizeden tek nokta sar değeri. tel bozulmadığı sürece yeni tel alırsam tek sebebi bu olcak

• AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    Hocam değer olarak o kadar yüksek değilki.

Hocam s7 edge gerçekten çok hoş bir cihaz. İnsan kullanmaya kıyamaz

• Bu saate kadar yayınlanmamasından belliydi zaten Samsung gibi bir şirketin bu kadar aciz bir durumda olması üzüntü verici. 2-3 yıl sonra çinli üreticiler tarafından tokatlanacak gibi duruyor. Neyse cihaz zaten android 7 ile gayet akıcı çalışıyor.

• Ben 1 yıldır Galaxy j7 core kullanıyorum 16 gb depolama alanından mustaribim ama 64gb lık sd kart var.2 gb lik ram de az geliyor. Devamllı ram boşaltıyorum gm 9 pro alsam bunun yerini tutarmı. Yardımcı olun

• havadar32 H kullanıcısına yanıt
    Telefon boştayken zaten 1 gb ram kullanıyor. Açıkçası pek sorun yaşamadım. Sosyal medya, internet, foto çekimi, müzik dinleme, ders slaytı okuma işlevlerini gayet iyi yerine getiriyor. Oyun oynamıyorum, oynamayı seven biri değilim. Kısacası bana yetiyor bu cihaz. General mobile marka telefon almanı KESİNLİKLE önermem.

• Cihaz %97 şarj etmeyi bırakıyor. Format attıktan sonra oluştu. 8 Aylık telefon benzer bir sorun yaşayan varmı aramızda ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.