Şimdi Ara

/// SAMSUNG J7 CORE ANA KONU \\\ Android9 Geldi!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
28.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 8.0 alirsak cihazlarda muhakkak yavaslama olacaktir. Suan 7.0 da yağ gibi akiyor benimki fakat samsungun kullanici arayuzunun son surumunu kullanmayi cok istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaşlayacağını hiç sanmıyorum çünkü oreo güncellemesinde (gelirse) yavaşlatacak kadar bir değişim olacağını sanmıyorum

• 8.1 surümü geliyor olabilir.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1859421011031037&id=1600800233559784

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1770320289718866&id=100002227370128&_rdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 21 Temmuz 2018; 18:22:48 >

• Vay kullanıcı arayüzünü de güncelliyorlar. Android 8.1'den çok yeni arayüzü bekliyorum Büyük ohtimalle oreo yu telefonda deniyorlar. Umarım performans sorunları var vs diyerek güncellemeyi iptal etmezler.

• Arkadaşlar güncelleme ile ilgili bir haberde benden

https://amitkukrejatech.com/samsung-galaxy-j7-nxt-android-oreo-update/

• Konunun kurucusu olarak artık veda vakti geldi :)

S7edge duos geçiş yaptım ama halen bir yanım sizlerle eşimin kullandığı j7 core var

Kendi cihazımı satıcam 13ay daha garantili vatandan alınma siyah renk. Telefoncular 700civarı veriyor bana az geldi. 850lira istiyorum düşünen varsa yardımcı olabilirim

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Gecisin ozel bir nedeni var mi?? Bende bu teli kullanıyorum gayet memnunum bu aralar acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 27 Temmuz 2018; 7:6:42 >
  • AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı daha şık daha iyi kameralı telefon istediğim için ve ilk çıktığından beri almak istediğim için indirimde bulunca dayanamadım aldım

• Hayırlı olsun ben 1-2 yıl daha bu konuda olacağım siz 2-3 aydır telefon araştırıyordunuz zaten, değiştireceğiniz belliydi. Fakat geçtiğiniz telefon biraz eski değil mi ?

• Dediğim gibi ilk çıktığından beri almak istiyordum ama 2bin lira üstü telefon için fazla bence. Notefe zamlanmasa onuda beğeniyordum ama 400lira fazla vermek istemedim.

Çıkış yılı olarak eski olsada özellik ve şıklık olarak çoğu cihazı cebinden çıkartıyor S7edge.

Daha öncede Note edge kullanmıştım. Note ve S serilerinin kalitesi gerçekten çok iyi hepinize tavsiye ederim

Maksimum 1sene kullandığım için fazla değer kaybı olmayacak hem j7core için hemde seneye satarken s7edge için

• Bende s8'in tasarımını çok beğeniyorum. Umarım bir gün alabilirim. İyi kullanımlar.

• S8 biraz ufak geldi bana. S8+ güzel onunda fiyatı 4bine yakın..

Konu dağılmasın. J7core kraldır gerisi yalandır

• Samsung Members uygulamasında ortaya çıkan bazı sızıntı görseller, Samsung’un orta segmentteki bazı Galaxy cihazlar için Android Oreo güncellemesi geliştirdiğini ortaya çıkardı. Dolayısı ile aşağıdaki listede yer alan akıllı telefon ya da tabletlerden herhangi birine sahipseniz Android Oreo güncellemesini er ya da geç alacağınızı söyleyebiliriz.

Aralık 2018 - Galaxy J7 Neo (arkadaşlar bizim J7 Core bazı ülkelerde J7 Neo adıyla satılıyor )

• Her zaman olduğu gibi Samsung bu tarihlerde değişim yaşanabileceğinin altını çiziyor. Testlerde herhangi bir sorun yaşanırsa, Samsung orta seviye telefonları için tarihleri ileriye atabilir veya güncelleme çok daha erkenyayınlanabilir.

• Güncelleme Samsung Tarafından doğrulandı

/// SAMSUNG J7 CORE ANA KONU \\\ Android9 Geldi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arlexhino -- 10 Ağustos 2018; 18:17:38 >
  • Android 9.0'da alabilir diyor yazıda.

https://www.log.com.tr/eylul-ayinda-android-8-0-oreo-guncellemesi-alacak-samsung-cihazlar/galeri/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 17 Ağustos 2018; 19:5:34 >
  • Merhaba . Sizce de tel in hoparlor unden gelen ses yetersiz degil mi? Youtubeden video izlerken ozellikle rahatsiZ ediyor. Eski nokia telefondan gelen ses şiddeti daha yüksek.

Youtube uygulamasindan mi? Samsubg dan mi anlamadim. Bunu nasil test edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 18 Ağustos 2018; 6:44:30 >
  • Hoparlör sesi gayet yeterli

Farklı uygulamalarda deneyin

• Hoparlör sesi yeterli ama son ses ile sondan bir önceki ses arasında dağlar kadar fark var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Android 9.0'da alabilir diyor yazıda.

https://www.log.com.tr/eylul-ayinda-android-8-0-oreo-guncellemesi-alacak-samsung-cihazlar/galeri/2/
    J7 serisi genelde bir tane sürüm yükseltmesi alıyor. Telefonlarımız android 8 de kalır büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.