Şimdi Ara

Samsung I9300 için Android 4.1.2 Lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün büyük bir hata yapıp telefonumu 4.1.2'den 4.3'e güncelledim. Keşke güncellemeseydim. Performans ve Pil ömrü olarak %100'lük bir düşüş oldu diyebilirim. Bi siteden 4.1.2 indirdim ancak Odin ile yüklediğimde Samsung yazısı yenilenip duruyor ana ekran bir türlü gelmiyor. Eğer sağlam çalışan bir 4.1.2 Jelly Bean linki verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: bozgunask

Arkadaşlar merhaba, bugün büyük bir hata yapıp telefonumu 4.1.2'den 4.3'e güncelledim. Keşke güncellemeseydim. Performans ve Pil ömrü olarak %100'lük bir düşüş oldu diyebilirim. Bi siteden 4.1.2 indirdim ancak Odin ile yüklediğimde Samsung yazısı yenilenip duruyor ana ekran bir türlü gelmiyor. Eğer sağlam çalışan bir 4.1.2 Jelly Bean linki verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

4.1.2 düşüş yaptıktan sonra recovery menuden wipe data yaptınız mı?

şahsen kardeşimin cihazına 4.3 yükledikten sonra batarya ve performans da baya düzelme oldu...

Orijinalden alıntı: Chill Out

quote:

Orijinalden alıntı: bozgunask

Arkadaşlar merhaba, bugün büyük bir hata yapıp telefonumu 4.1.2'den 4.3'e güncelledim. Keşke güncellemeseydim. Performans ve Pil ömrü olarak %100'lük bir düşüş oldu diyebilirim. Bi siteden 4.1.2 indirdim ancak Odin ile yüklediğimde Samsung yazısı yenilenip duruyor ana ekran bir türlü gelmiyor. Eğer sağlam çalışan bir 4.1.2 Jelly Bean linki verirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

4.1.2 düşüş yaptıktan sonra recovery menuden wipe data yaptınız mı?

düşüş derken ne demek istediğinizi anlamadım ?
    "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Dediğini yapınca telefon normal olarak açılıcak mı gerçekten? Tam olarak sırasıyla anlatabilir misin? Rom'u yükledim, sonra ?
    Romu zaten yüklemişsin. Pili çıkar tekrar tak. Telefon kapalı vaziyetteyken, home + ses açma+ güç tuşlarına birlikte bas, telefon açılınca elini tuşlardan çek. Açılan menüde başında wipe yazan tüm seçenekleri tek tek seçerek uygula.

Telefon açıldıktan sonra imei numaranı ayarlardan kontrol et, 0049.... ile başlıyorsa yanlış rom yüklemişsin demektir. Bu halde telefonda görüşme yapamazsın. Eğer böyle olursa doğru romun linkini veririm yüklersin.
    Daha Fazla Göster
  • bozgunask kullanıcısına yanıt
    yanlış rom yüklemişsen imei numaran 0049.... ile başlayan bir imei ile değişir. Çağrı yapamaz, mesaj atamaz, internete giremezsin. Ancak doğru rom yüklendiğinde tekrar eski imei yerine geliyor. Wipe işlemlerini yaptın mı.

Orijinalden alıntı: kemalboran

yanlış rom yüklemişsen imei numaran 0049.... ile başlayan bir imei ile değişir. Çağrı yapamaz, mesaj atamaz, internete giremezsin. Ancak doğru rom yüklendiğinde tekrar eski imei yerine geliyor. Wipe işlemlerini yaptın mı.

Evet wipe işlemlerini yapınca cihazım açıldı teşekkürler, ancak galiba dediğiniz gibi oldu imei 0049 olarak gözüküyor ne yapmam lazım ?
    Edit: bu arada benim yüklediğim rom dosyalarının ismi şöyle "GT-I9300_mx_20120329.pit" ve "I9300XXELLB_I9300OJVELL3_I9300XXELLA_HOME.tar.md5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 29 Ekim 2014; 19:42:42 >

http://uploaded.net/file/t8ep9xfh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Ekim 2014; 19:46:00 >

İlk romu nasıl yüklediysen, aşağıdaki romu da aynı şekilde yükle, yükleme işlemi bittikten sonra recovery moddan gene wipe seçeneklerini uygula. Büyük ihtimalle düzelecektir.

Ben bile o kadar aradım 4.1.2'yi zor buldum Samsung'un kendi firmware sitesinde bile silinmiş. Şimdi bunu indirmeye başladım umarım çalışır, gelişmelerden haberdar ederim. Sagolun tekrar.

İlk romu nasıl yüklediysen, aşağıdaki romu da aynı şekilde yükle, yükleme işlemi bittikten sonra recovery moddan gene wipe seçeneklerini uygula. Büyük ihtimalle düzelecektir.

Hocam cok sagolun verdiğniz link işe yaradı, sonunda eski rom'a dönebildim sayenizde
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.