Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.868.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10451046104710481049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScorpioX

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welat.

quote:

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Az kalsın telefon çöpe gidiyordu. Şimdi çalışıyor boot sorunu kalmadı. Resim Kalitesi müthiş. Foto kalitesi muhteşem şimdiye kadarki en iyi foto .Düğmeye bastığın zaman hemen çekiyor. pozlama sornu kalmadı.Video da hakeza 3 dil var eng turkçe rusça.
    c:65 mb yer var.Nokia maili silmem lazım.

dostum emeklerine sağlık,dediğin gibi yaptığın çalışmada gerçektende gözle görülebilir iyileşmeler varmı resim ve videolarda,çünkü hyperx in bile şimdiye kadar başaramadığını ilk çalışmanda nasıl başardın merak ettim açıkçası,çalışmanı ne zaman bizlere sunacaksın yada sunmayı düşünüyormusun,çalışmalarının devamını diliyorum.

Arkadaşlar biraz daha uğraşmam lazım.açıkçası bu fw dinamit gibi. her an elimde patlayabilir. Birde şunu öğrendiimki fw yüklemekle telefon hiç bozulmuyor. korktuğumuz kadar değilmiş.Yeniden fw yukle aynen çalışıyor. Fw yuklemede hata olursa Parça marça yanmıyor yani.tekrar eski haline dönüyor.bilmediğim bir çok şey varmış .bunları öğrenince süper olacak. Romatcher auto sorununu çözmeye az kaldı.

Download complete yazmadan sakın çekme, o zaman jtag gerekiyor yabancıların söyledikleri kadarıyla, telefon boot etmiyormuş o durumda.

Kolay Gelsin

Valla inanırmısın yarıda kesildi . bişey olmadı. ilginç. kabloyu çıkardım. tekrar boot moda aldım. yine fw yukledim.
    oldu.

Şansın varmış çok yakında rahmetli diye bahsetmeyiz senin telefondan umarım. Zira çok hakim olmadan tehlikeli sularda dolaşıyorsun gibi me geldi.

Umarım kazasız belasız iyi birşey çıkar.

Kolay Gelsin

• Valla hyperx in smart search dosyaları lazım.1 tane dosyayı unutmuşum.çalışıyor saerch basmıyor.
    yeniden hx.2.02 yukliycem Z den çekecem inşallah olur.
    Aydın_k hocam birde HX fw lerde rompatchar D: de aktif oluyor. sanırım d: ile alakalı bişey var. Çünkü aynısını yaptım. yine auto olmadı.bir fikrin varmı??
  • buda 3 parttan olusan orjinal hali derken o partımı ındırıyım ustekınımı bı sorun yok demı calısıo sorun olmaz yanı yardımcı olun anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara
    buda 3 parttan olusan orjinal hali derken o partımı ındırıyım ustekınımı bı sorun yok demı calısıo sorun olmaz yanı yardımcı olun anlayamadım

İkisi de aynı dosya biri tek parça diğeri 3 parça başka fark yok.

Kolay gelsin
  • quote:

Valla hyperx in smart search dosyaları lazım.1 tane dosyayı unutmuşum.çalışıyor saerch basmıyor.
    Aydın_k hocam birde HX fw lerde rompatchar D: de aktif oluyor. sanırım d: ile alakalı bişey var. Çünkü aynısını yaptım. yine auto olmadı.bir fikrin varmı??

D: ye değilde e: ye mod yapmıştı hatırladığım kadarıyla sistem seslerini de aynı şekilde e ye göndermişti. O biraz daha uzmanlık işi iyi incelemek lazım sistem seslerini taşıyabilirim ama rompatcher da farklı bir olay var.

Smart search için italyan jb1 dosyalarını kullanabilirsin.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Valla hyperx in smart search dosyaları lazım.1 tane dosyayı unutmuşum.çalışıyor saerch basmıyor.

D: ye değilde e: ye mod yapmıştı hatırladığım kadarıyla sistem seslerini de aynı şekilde e ye göndermişti. O biraz daha uzmanlık işi iyi incelemek lazım sistem seslerini taşıyabilirim ama rompatcher da farklı bir olay var.

Smart search için italyan jb1 dosyalarını kullanabilirsin.

Kolay gelsin

tşkler üstad. açılış dosyaları için Turboromun ki güzel belki ondan alırım.su damlası animasyonu var. çok güzel.Bu telefondan artık çok zevk almaya başladım. valla resmen istediğin gibi herşeyini değiştir.çok hoş.

• sevgili aydınk ellerine emegine saglık ben çoktanberi formu takip etmekteyim ugraşların için çok teşekkür ederim acizane bir istegim olacak bu hx202 fixsed i türkçe yapamazmısınız şimdiden teşekkürler ellerinize saglık
  • aydink_1903 bu senin cooked fw ne bazli oluyor acaba. hxin hangi fwine denk geliyor? Saygilar
  • aydınlık dayı bu fw yı gonul rahatlıgıyla kulanabılırız demı bı sorun olmaz yada bı eksıklık yok demı? kusura bakma emegıne saygım var gusel bı calısma sadece sormak ıstedım ayıp ettıysem sımdıden ozur dılerım
  • mrb arkadaslar. Nedendir bilmiyorum ama galerimde bir sürü farklı resim cıktı. Sizlere zahmet neden kaynaklandıgını ve nasıl yok edebilecegimi sölermisiniz. Simdiden cok tesekürlerhayırlı geceler.
  • Samsung I8910 Omnia HD firmware JVII1 TURII2 Generic Turkey Türkçr firmware... Flash atma işlemi hyperx gibi tümü tek bir programda paketledim... Böylece acemi dikkatsiz bir kullanıcı bile sorunsuz telefona flash atabilir... Gereksiz ve riskli modem flash seçilmemiştir ... Bu işlem için XP ve gerekli bazı driver ve programları da hatırlatırım... Vista veya Windows 7 altında virtualbox ile bu işi sorunsuz halledebilirsiniz.. mak için indirme adresis

İndirme adresi, hızlı ve beklemeden: mediafire free hosting kalitesiyle

http://www.mediafire.com/file/5jj0od22r0e/CODE_I8910JVII1_CSC_I8910TURII2.rar

Tarafımdan test edip onaylanmıştır ...

Artık bundan sonra gönül rahatlığıyla istendiği zaman Türkçe orjinaline geri dönülebilecektir... Uzun aradan sonra Telpa garantili telefonuma orjinal güncel yazılımı elde etmek çok güven verici...

aydink_1903 arkadaşımızın custom firmware bilindiği gibi Arapça üzerinden Türkçeleştirmiş (Flash atma programında belli olmakta

UnitedArabEmirates AFR operatörüne özel firmware ile Türkçeleştirmiştir... Artık aydink_1903 arkadaşta mevcut gerçek orjinal Türkçe firmware üzerinden custom firmwarelerini bekleriz... Bence mevcut çabası kendisine epey tecrübe kazandırmıştır... Umarım bundan sonraki çabası ve zamanını orjinal sorunsuz Türkçesi üzerinden başlar...

xfacts ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 15 Şubat 2010; 3:13:56 >

• Sayın Aydınk, joker ve scopiox
    Çalışmalarınızdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Bu form iyi şeylere gebe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

aydink_1903 bu senin cooked fw ne bazli oluyor acaba. hxin hangi fwine denk geliyor? Saygilar

Kabaca HX2.0 ın benzeri tabanlı, oda JA tabanlı bu da JA tabanlı.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

aydınlık dayı bu fw yı gonul rahatlıgıyla kulanabılırız demı bı sorun olmaz yada bı eksıklık yok demı? kusura bakma emegıne saygım var gusel bı calısma sadece sormak ıstedım ayıp ettıysem sımdıden ozur dılerım

Valla o sizin zevkinize kalmış, ben şu anda kullanıyorum ve herhangi bir FW bazlı bug yok. Orjinal JVJA1 39MB boş yer bırakırken, bu Cooked freespace le beraber 78MB yer bırakıyor C: de. Ayrıca kendinden hackli, sadece oto yapmıyor o kadar suç kadı kızında da olur. Kim hangi FW de rahat ediyorsa onu kullansın en doğrusu bu tabii ki.

Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kocum

sevgili aydınk ellerine emegine saglık ben çoktanberi formu takip etmekteyim ugraşların için çok teşekkür ederim acizane bir istegim olacak bu hx202 fixsed i türkçe yapamazmısınız şimdiden teşekkürler ellerinize saglık

Sıkıştırılmış değil orjinal açık halini bulursam türkçeleştirebilirim fakat Andy o şekilde yayınlamıyor FW lerini.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barkanes

Route66 güncel harita 4ü telefonu kapamadan güncelledim.. route66yı uygulama yöneticisinden e'ye yükledim.. yine de hafıza kartıyla açmaya çalıştığım zaman telefonu telefon açılmıyor.. route66 kullanan yok mu? 2.0final ile mi uyumsuz bu? gps kullanan yok mu 2.0 finalde?

dostum route 66 bildim bileli bizim cepte sorun çıkrtıyor. Garmini dene sorunsuz.

evet ruote 66 sorunlu

Arkadaşlar hem Garmin hem Route kullanıyorum... hiç bir takılma olmadı daha..route 66 yı lütfen C'ye kurun

Kean'a teşekkürler bu konuda..

• quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Samsung I8910 Omnia HD firmware JVII1 TURII2 Generic Turkey Türkçr firmware... Flash atma işlemi hyperx gibi tümü tek bir programda paketledim... Böylece acemi dikkatsiz bir kullanıcı bile sorunsuz telefona flash atabilir... Gereksiz ve riskli modem flash seçilmemiştir ... Bu işlem için XP ve gerekli bazı driver ve programları da hatırlatırım... Vista veya Windows 7 altında virtualbox ile bu işi sorunsuz halledebilirsiniz.. mak için indirme adresis

Artık bundan sonra gönül rahatlığıyla istendiği zaman Türkçe orjinaline geri dönülebilecektir... Uzun aradan sonra Telpa garantili telefonuma orjinal güncel yazılımı elde etmek çok güven verici...

aydink_1903 arkadaşımızın custom firmware bilindiği gibi Arapça üzerinden Türkçeleştirmiş (Flash atma programında belli olmakta

UnitedArabEmirates AFR operatörüne özel firmware ile Türkçeleştirmiştir... Artık aydink_1903 arkadaşta mevcut gerçek orjinal Türkçe firmware üzerinden custom firmwarelerini bekleriz... Bence mevcut çabası kendisine epey tecrübe kazandırmıştır... Umarım bundan sonraki çabası ve zamanını orjinal sorunsuz Türkçesi üzerinden başlar...

xfacts ...

dostum güzel çalışma olmuş. Toolsa gömme işini nasıl başardın?. Bu Fw nin uboot dsyaları sende mevcutmu veya açık hali ?? Sadece uboot kısmı bana lazım.

• aydın_k hocam bu fw lerde java sorunu çıkıyor.JA1 tabanlılarda Java 2.0.2 yüklenmiyor zaten yuklu diyor. ama ben hx in javasını eklemek istiyorum. En son Hx.2.02 de bu sörün çözülmüş ama.hx nasıl yapmış rofs3 e gömmüş galiba. Senin fw nide yukledim .aynı java sorunu var. Bazı oyunlarda renk problemi çıkıyor.
    örneğin oyunlarda renkler üst üste biniyor.
  • Arkadaşlar çalıştığım şirket başka bir telefon verdiği için istemiyerekte olsa i8910 telefonumu satıyorum, telefonu 3 ay kullandım sayılır, çizik veya herhangi bir problemi yok, ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler,

Fiyat : 900 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Samsung I8910 Omnia HD firmware JVII1 TURII2 Generic Turkey Türkçr firmware... Flash atma işlemi hyperx gibi tümü tek bir programda paketledim... Böylece acemi dikkatsiz bir kullanıcı bile sorunsuz telefona flash atabilir... Gereksiz ve riskli modem flash seçilmemiştir ... Bu işlem için XP ve gerekli bazı driver ve programları da hatırlatırım... Vista veya Windows 7 altında virtualbox ile bu işi sorunsuz halledebilirsiniz.. mak için indirme adresis

xfacts ...

bu fw jvja dan öncemi sonramı cıktı

• 
Sayfa: önceki 10451046104710481049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.