Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.872.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.Az kalsın telefon çöpe gidiyordu. Şimdi çalışıyor boot sorunu kalmadı. Resim Kalitesi müthiş. Foto kalitesi muhteşem şimdiye kadarki en iyi foto .Düğmeye bastığın zaman hemen çekiyor. pozlama sornu kalmadı.Video da hakeza 3 dil var eng turkçe rusça.
    c:65 mb yer var.Nokia maili silmem lazım.

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts
    Öncelikle aydin_1903 'e custom Türkçe firmware emeği için teşekkürler ... Tabi artık elimizde orjinal Türkçe firmware dosyaları da var.. Gönül rahatlığıyla flashlamayı yapabilmek (tabiki flash atma programındaki "modem" kutucuğu seçilmeyecek) ...

Türkçe firmware için**** den indirme sorunu yaşayanlara media,fire direk beklemeden hemen hızlı indirme linkini paylaşıyorum işte :

http://www.mediafire.com/file/vmndggzww3z/Samsung-I8910_Omnia_HD-firmware-JVII1_TURII2-Generic_Turkey.rar

Bunu yazmakla elinize ne geçti mutlu oldunuzmu? Sizle polemiğe girmeyeceğim sizin amacınız üzüm yemek değil bağcı dövmek. Son söz çıkan yazılım fw atarken meydana gelecek aksaklık nedeniyle telefonun boot etmemesi halinde ne işe yarayacak. Bunu yabancılar arasında yaşaaznlar var. Sizin gibi topluluğa hiçbir katkısı olmayan farazi konulardan bahseden kişilerle işim olmaz. Bu arada arkadaşın telefonun ana kartı yandı başarı 10 günde değişti yaşanmış olaydır. Yedek parça sorununa itfah edeyim dedim.

Size kolay gelsin.

Sayın aydink_1903, sizi anlamışsam Arap olayım ... Bu yazımda kötü olan ne? Flash atma esnasında "modem" seçeneği seçili olmadığında her koşulda en kötğ senaryoda dahi kurtarma fırsatı var... Bu yüzden hyperx kendi flash dosyalarında "modem" gereksiz modem güncellemelerini kapatmıştır... Mesele buysa şahsen olası "modem" seçeneğin seçilmemesini vurguladım.. Hatta flash atma programı tek bir dosya halinde kolaycana flash atılabilmektedir ...

Yedekparça işinde bunda süre geçti tabiki Türkiye'ye gelmiş olması normaldir... Aylar öncesinden tartıştığım bu konuda önemli olan bir ürün satış yapılıyorsa en fazla 1 ay sonra yedek parça stoğu yapılmasıdır.. Sizin verdiğiniz örnek kaç ay sonra olmuş hatırlatırım

Şahsım hakkında faydasız vs.. yorumlar yapmışsınız! ... Forumda eskiden olduğu gibi fırsat buldukça herzaman birçok faydalı bilgi ve tecrübelerimi paylaşmışımdır... Epeydir bu bölüme uğramadım ama katkılarım ortada.. Beğenenler çok... Sizin naçizane! yorumunuz ne kadar önemlidir ki!... Bazı şeyleri zamanında hakkıyla eleştirmişimdir... Belkide bu eleştirilerim bir katkısıyla yedek parça meselesi hızlandırılmış dahi olabilir... Bireysel yorumlarım emşnşm birçok üye ve üye olmayan i8910 Hd kullanıcısını bilinçlendirdiğimi düşünmekteyim...

Yanlış bilgilendirme ve imalardan uzak duralım... Olası sorunları şahsen NET belirttim... Bundan sonra da sorun olmaz.. ŞAhsen bugüne kadar en az 50 kere flah atmış biri olarak yazıyorum... Hem de telefonum Telpa Garantili... Bazı şeyler cesaret ister... Sonuçta orjinal Türkçe firmware elimizde bundan sonra servise göndermeden önce Türkçe ye döndürme imkanımız var... Tabiki telefonu kıran için yazılımı orjinalmiş yabancıymış hyperx inki iymiş fark etmeyecek...

Sonuç itibariyle elimizde artık Türkçe firmware var... Bundan sonra daha rahat birçok kişi en güncel firmware leri geri dönme garantisiyle terfi ettirebileceklerdir... Tabiki "modem" seçeneği olmayacak... Gerçi pekte sorun yaratmıyor hani flash atarken elektrikler kesilirse filan diye.. Zaten modem kutucu seçili olmadığında elektrik kesilip flash yarıda kalsa bile tekrardan gönül rahatlı ile boot moduna geçilmektedir... Bu da aradabir başıma geldi ve sorunsuz tekrardan yükledim ...

burda kimse kimseye dayatmıyor.. Kimse kimseyi de gereksiz yere bozulur diye korkutmasın... Flash atarken telefonun anakartı yanması imkansızdır zaten... Olsa olsa anakart arızalıdır... O da yetkili serviste tespit edilir ve parça değiştirilir... Buna benzer bir olay Nokia başıma gelmişti ve garanti kapsamında anakartı değiştirildi... Fiziksel arızalar herzaman her üründe olmur ama yazılım güncelleme ile bu mümkün değildir... Özellikle orjinal firmware yüklerken imkansız.... Test edilip yayınlanmakta zaten ...

Biraz uzun oldu ama bazı noktalar netleşmeliydi...

Ayrıca aylar öncesinde yeni Türkçe firmware den sonra daha yenisi yolda denilmişti? Bu konuda aylar geçtii pek ses yok? Acaba niye?... Gerçi Kinetik kaydırmalı bazı iyileştirmelere sahip yeni firmware çıktı bakalım Türkiye için ne zaman başlanacak...

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle aydin_1903 'e custom Türkçe firmware emeği için teşekkürler ... Tabi artık elimizde orjinal Türkçe firmware dosyaları da var.. Gönül rahatlığıyla flashlamayı yapabilmek (tabiki flash atma programındaki "modem" kutucuğu seçilmeyecek) ...

Türkçe firmware için**** den indirme sorunu yaşayanlara media,fire direk beklemeden hemen hızlı indirme linkini paylaşıyorum işte :

http://www.mediafire.com/file/vmndggzww3z/Samsung-I8910_Omnia_HD-firmware-JVII1_TURII2-Generic_Turkey.rar

Bunu yazmakla elinize ne geçti mutlu oldunuzmu? Sizle polemiğe girmeyeceğim sizin amacınız üzüm yemek değil bağcı dövmek. Son söz çıkan yazılım fw atarken meydana gelecek aksaklık nedeniyle telefonun boot etmemesi halinde ne işe yarayacak. Bunu yabancılar arasında yaşaaznlar var. Sizin gibi topluluğa hiçbir katkısı olmayan farazi konulardan bahseden kişilerle işim olmaz. Bu arada arkadaşın telefonun ana kartı yandı başarı 10 günde değişti yaşanmış olaydır. Yedek parça sorununa itfah edeyim dedim.

Size kolay gelsin.

Sayın aydink_1903, sizi anlamışsam Arap olayım ... Bu yazımda kötü olan ne? Flash atma esnasında "modem" seçeneği seçili olmadığında her koşulda en kötğ senaryoda dahi kurtarma fırsatı var... Bu yüzden hyperx kendi flash dosyalarında "modem" gereksiz modem güncellemelerini kapatmıştır... Mesele buysa şahsen olası "modem" seçeneğin seçilmemesini vurguladım.. Hatta flash atma programı tek bir dosya halinde kolaycana flash atılabilmektedir ...

Yedekparça işinde bunda süre geçti tabiki Türkiye'ye gelmiş olması normaldir... Aylar öncesinden tartıştığım bu konuda önemli olan bir ürün satış yapılıyorsa en fazla 1 ay sonra yedek parça stoğu yapılmasıdır.. Sizin verdiğiniz örnek kaç ay sonra olmuş hatırlatırım

Şahsım hakkında faydasız vs.. yorumlar yapmışsınız! ... Forumda eskiden olduğu gibi fırsat buldukça herzaman birçok faydalı bilgi ve tecrübelerimi paylaşmışımdır... Epeydir bu bölüme uğramadım ama katkılarım ortada.. Beğenenler çok... Sizin naçizane! yorumunuz ne kadar önemlidir ki!... Bazı şeyleri zamanında hakkıyla eleştirmişimdir... Belkide bu eleştirilerim bir katkısıyla yedek parça meselesi hızlandırılmış dahi olabilir... Bireysel yorumlarım emşnşm birçok üye ve üye olmayan i8910 Hd kullanıcısını bilinçlendirdiğimi düşünmekteyim...

Yanlış bilgilendirme ve imalardan uzak duralım... Olası sorunları şahsen NET belirttim... Bundan sonra da sorun olmaz.. ŞAhsen bugüne kadar en az 50 kere flah atmış biri olarak yazıyorum... Hem de telefonum Telpa Garantili... Bazı şeyler cesaret ister... Sonuçta orjinal Türkçe firmware elimizde bundan sonra servise göndermeden önce Türkçe ye döndürme imkanımız var... Tabiki telefonu kıran için yazılımı orjinalmiş yabancıymış hyperx inki iymiş fark etmeyecek...

Sonuç itibariyle elimizde artık Türkçe firmware var... Bundan sonra daha rahat birçok kişi en güncel firmware leri geri dönme garantisiyle terfi ettirebileceklerdir... Tabiki "modem" seçeneği olmayacak... Gerçi pekte sorun yaratmıyor hani flash atarken elektrikler kesilirse filan diye.. Zaten modem kutucu seçili olmadığında elektrik kesilip flash yarıda kalsa bile tekrardan gönül rahatlı ile boot moduna geçilmektedir... Bu da aradabir başıma geldi ve sorunsuz tekrardan yükledim ...

burda kimse kimseye dayatmıyor.. Kimse kimseyi de gereksiz yere bozulur diye korkutmasın... Flash atarken telefonun anakartı yanması imkansızdır zaten... Olsa olsa anakart arızalıdır... O da yetkili serviste tespit edilir ve parça değiştirilir... Buna benzer bir olay Nokia başıma gelmişti ve garanti kapsamında anakartı değiştirildi... Fiziksel arızalar herzaman her üründe olmur ama yazılım güncelleme ile bu mümkün değildir... Özellikle orjinal firmware yüklerken imkansız.... Test edilip yayınlanmakta zaten ...

Biraz uzun oldu ama bazı noktalar netleşmeliydi...

Ayrıca aylar öncesinde yeni Türkçe firmware den sonra daha yenisi yolda denilmişti? Bu konuda aylar geçtii pek ses yok? Acaba niye?... Gerçi Kinetik kaydırmalı bazı iyileştirmelere sahip yeni firmware çıktı bakalım Türkiye için ne zaman başlanacak...

Benim adımı yazılarınızda geçirmeyin. Böyle manidar nasılsa FW var elinde birşey olursa atarsın tarzında yapılan şeyleri küçümseyen yazılar yazıp sonra aaaa ben ne yazdım ki numarasına yatmayın.

Son söz bana hitaben birşey yazmayın, içinde ismim geçen cümleler kurmayın. Symbian 3, 4, 5 10 lardan bahsedin yine en güzeli bu.

Size hayatta başarılar

Kolay Gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioX

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Az kalsın telefon çöpe gidiyordu. Şimdi çalışıyor boot sorunu kalmadı. Resim Kalitesi müthiş. Foto kalitesi muhteşem şimdiye kadarki en iyi foto .Düğmeye bastığın zaman hemen çekiyor. pozlama sornu kalmadı.Video da hakeza 3 dil var eng turkçe rusça.
    c:65 mb yer var.Nokia maili silmem lazım.

emeğine sağlık. ne zaman kullanılabilir hale gelir.

Yeni fw mi çıkarıyorumm inşallah .Scorpiox v.1 Full Ks. Full Hack ve Müthiş foto kalitesi.şu an c:74 mb boş var .biraz daha kırpmam lazım. en az 80 olsa süper.

Aydınk_1903 hocam yardımların için saol.

Yeni fw mi çıkarıyorumm inşallah .Scorpiox v.1 Full Ks. Full Hack ve Müthiş foto kalitesi.şu an c:74 mb boş var .biraz daha kırpmam lazım. en az 80 olsa süper.

Yakında sitede yayınlıycam . Hatta zamanım olursa . Kendine ve bilgisine güvenene arkadaşlara FW yapma konusunda yardımcı olurum. Herkes kendi fw sini yapsın. :)) Program ve video dosyaları eşliğinde. balık vereceğimize balık tutmayı öğretelim daha iyi. Eminim böylece şahane yeni FW ler çıkcaktır bu forumdan.
    saygılar.

Problem değil bilgim çerçevesinde her zaman yardım ederim, bu işler riskli işler çok dikkatli ol özellikle xml editlerinde ve dosyalarla oynarken.

Rompatcher Add to Auto yapabiliyor mu?

Benimkinde öyle bir sorun var nedense her açılışta tekrar aktif etmek gerekiyor.

Resimleri aşağıda

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 14 Şubat 2010; 22:10:53 >

• vay yine ortalik karismis stress diz boyu. ne zamandir boyle seyler olmuyor du desem yalan olacak. bu baslik neredeyse acildigindan beri boyle.
  • @aydink_1093, hitaben isminizi anmak zorundayım... Sizi tekrardan anlayamadım açıklama da getirmiyorsunuz? Kendi adıma bazı meseleleri netleştirdim... ALınmanızı anlamış değilim.. Kişilerle polemik yapmanın bir anlamı da yok... ŞAhsen mantalite olarak ele aldığım bazı örnekler vardır bunlar sadece örnektir... Şahsınıza hedef almışlığın nedir ki?!..

Falsh atmadaki gerçekleri olduğu gibi ifade ettim.. En kötü koşullarda nasıl davranılacak nasıl geri dönülecek NET ifade ettim... Sizin şahsi kuruntunuz var gibi... Yazılımdan ötürü olası sorunlar aylardır tecrübe edilmiştir... Çözümde aylar öncesinden beri bellidir...
    Symbian^2 Symbian^3 Symbian^4 e kadar var... 5 10 filan yok... Bu konuda temel bilgi eksikliğiniz var... Bence biraz araştırın...

Tekrarlıyorum ne yazmışsam dikkatli ve tembihleyerek yazmışımdır... Sizin veridiğiniz örnek ile alakası yoktur...

quote:

Problem değil bilgim çerçevesinde her zaman yardım ederim, bu işler riskli işler çok dikkatli ol özellikle xml editlerinde ve dosyalarla oynarken.

Rompatcher Add to Auto yapabiliyor mu?

Benimkinde öyle bir sorun var nedense her açılışta tekrar aktif etmek gerekiyor.

Resimleri aşağıda

evet dostum bende de aynı sorun var. Açılışta yine mavi oluyor. Başka rompatcher mı denesek acaba. Hx fw sinden mi alalım.?

• quote:

Hocam Şu en alttaki Extender ne işe yarar merak ettim?

Orijinalden alıntı: ByCaRizMa

quote:

T9 hafızası 31kB dır onu 512kB kapasiteye çevirir. Pek T9 kullanmıyorum ama istek yapıldı :)

Kolay Gelsin

Çalışan FW dir, Klasik debrand yöntemi ile yüklenir.

Daha önce verdiğim changelog dan farklı olarak photo contact geri geldi. İsteyen ilgili dosya ile yok edebilir.
    Sözlük iconu duruyor ama çalışmaz.
    Freespace ile 78.6MB boş yer var C: de.
    Bilinen hemen hemen tüm tweakler eklendi.
    Kamera comp. artımı
    Cache i D: ye atma.
    Music video klasörü değişimi.
    Hafıza kartının gözükmemesi ve hatırlayamadıklarım.

Kolay Gelsin

Orijinalden alıntı: ByCaRizMa

T9 hafızası 31kB dır onu 512kB kapasiteye çevirir. Pek T9 kullanmıyorum ama istek yapıldı :)

Kolay Gelsin

Teşekkürler. Harikaymış o zaman.
  • Forumumuza Gururla sunarım; İzleyeceğiniz video dünyada bir ilktir... Samsungun bile aklına gelmeyecek şeytanice bir fikir diyorum, sadece bu işe sabahtan akşama 2 günümü verdim... İşte True HD 3.7" ekranınızdan İnanılmaz görüntüler...
    üzerinde çalışmaya da devam ediyorum kazanacağımız özellikler ise şöyle;
    1) Artık Masaüstünüzde daha doğrusu cep telefonumuzun ana ekranında start widgetı ve diğer ikincil bir efektif widgetımız var...
    2)Cep telefonundaki grafikli animasyon efektlerin ana amacı ana ekranda çeşitli etkiler yaratmak.. artık bunun için menüye gir çık vs. son!!!
    3)süper hızlandırılmış sensör efekti, ve geri çıkışlar, ana menü girişi ve program başlatma!
    4) Daha neleer neleeer :)) Şuan bundan da daha büyük bir proje için çalışıyorum... Bu efektleri daha bitirmedim..

youtube :http://www.youtube.com/watch?v=RA0Kjc6MhTs
    i-zlesene.com : upload oluyor...
    5)Bu videoda çekemediğim bir özellik daha, gelen arama olduğunda da ekranda gördüğünüz yıldızlar aktif oluyor...
    ....Sonuç olarak telefonumuzda işlevsel olarak daha hızlı geçişler, Ana ekran Animasyonu Bağımsız ve kolay! ve de bir widgetla birleştirildi!

• quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

Forumumuza Gururla sunarım; İzleyeceğiniz video dünyada bir ilktir... Samsungun bile aklına gelmeyecek şeytanice bir fikir diyorum, sadece bu işe sabahtan akşama 2 günümü verdim... İşte True HD 3.7" ekranınızdan İnanılmaz görüntüler...
    üzerinde çalışmaya da devam ediyorum kazanacağımız özellikler ise şöyle;
    1) Artık Masaüstünüzde daha doğrusu cep telefonumuzun ana ekranında start widgetı ve diğer ikincil bir efektif widgetımız var...
    2)Cep telefonundaki grafikli animasyon efektlerin ana amacı ana ekranda çeşitli etkiler yaratmak.. artık bunun için menüye gir çık vs. son!!!
    3)süper hızlandırılmış sensör efekti, ve geri çıkışlar, ana menü girişi ve program başlatma!
    4) Daha neleer neleeer :)) Şuan bundan da daha büyük bir proje için çalışıyorum... Bu efektleri daha bitirmedim..

youtube :http://www.youtube.com/watch?v=RA0Kjc6MhTs
    i-zlesene.com : upload oluyor...
    5)Bu videoda çekemediğim bir özellik daha, gelen arama olduğunda da ekranda gördüğünüz yıldızlar aktif oluyor...
    ....Sonuç olarak telefonumuzda işlevsel olarak daha hızlı geçişler, Ana ekran Animasyonu Bağımsız ve kolay! ve de bir widgetla birleştirildi!

Bişeyler yayınlamadan önce çook büyük vaadlerde bulunuyosun. Senin yerine benim içime korku düşüyo her seferinde nedense :) ama her zamanda vaad ettiiğin kadar güzel şeylerle karşımıza çıkıyosun. Sen bir harikasın dostum!!!

• Manyak olmuş valla helal sana joker linki ne zaman atıyosun

Orijinalden alıntı: gitaryadeller

Manyak olmuş valla helal sana joker linki ne zaman atıyosun

Dahaa bitmedi gitaryadeller, şuan ana ekrana dinamit widgetı koyuyorum, bastığınız zaman ekranda patlamalar meydana geliyor!!!

herneyse bu arada benim önceki yağmur efekti vardıya youtube da izlenme sayısı tam: 6778
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.