Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 (Ch@t 335) Cep Telefonu ve Kullananların Noktası [Genel Başlık] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.877
Cevap
7
Favori
380.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Sanırım yarın bu telefondan alacağım arkadaşlar. Wifi, mesaj yazma rahatlığı, mp3 ve arayüz istediğim özellikler. Corby vardı miladını doldurdu ve çok da fazla önem veren birisi değilim telefona. Nasıl iyi midir işimi görür mü?

wifi çekimi falan güzel ancak bazı ağlara bağlanmada sorun yaşatabiliyor...mesaj yazma çok rahat mp3 çalarda iş görür vaziyette arayüz standart samsung zaten...şarj süresi çok iyi mesajlaştığım halde 3-4 gün kesin gidiyor eğer sadece alo alo derseniz 1 hafta rahatlıkla çıkartır...yazılım oldukça stabil çalışıyor durduk yere reset ve donma yaşamadım bugüne kadar 10 aydır kullanıyorum telefonu

Peki internete girdiğimizde mp3 çalabiliyor mu? 3-5 sayfa önce çalmıyor diye duydum.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım yarın bu telefondan alacağım arkadaşlar. Wifi, mesaj yazma rahatlığı, mp3 ve arayüz istediğim özellikler. Corby vardı miladını doldurdu ve çok da fazla önem veren birisi değilim telefona. Nasıl iyi midir işimi görür mü?

wifi çekimi falan güzel ancak bazı ağlara bağlanmada sorun yaşatabiliyor...mesaj yazma çok rahat mp3 çalarda iş görür vaziyette arayüz standart samsung zaten...şarj süresi çok iyi mesajlaştığım halde 3-4 gün kesin gidiyor eğer sadece alo alo derseniz 1 hafta rahatlıkla çıkartır...yazılım oldukça stabil çalışıyor durduk yere reset ve donma yaşamadım bugüne kadar 10 aydır kullanıyorum telefonu

Peki internete girdiğimizde mp3 çalabiliyor mu? 3-5 sayfa önce çalmıyor diye duydum.

müzik çalar arka planda çalma özelliği var onu diyorsunuz ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen.

ebuddy ile facebook chat kullanırken arka planda çalışmaya devam etmiyor, uygulama kapanıyor ancak müzik arka planda çalarken menü içerisinde dolaşabiliyorsunuz, internete girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum

• quote:

beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir telefon. uzun süre dayanan bataryası da cabası.
  • opera mini 6.5 indirmekte sorun yaşayanlar için:

quote:

opera mini 6.5 indirme konusu ile ilgili olarak ise m.opera.com'da diğer indirme seçeneklerine basarak 6.5 indirebilirsiniz
  • Benim bir sorunum daha var, internetten indirdigim jpg dosyalarini acamiyorum bunun icin bir program varmi?
    Edit: birde net paketi yapinca youtubedan video izleyemiyorum ama wifi ile nete baglandigimda bu sorun olmuyor. Net paketinde videoyu aciyorum sonra baglanti kuruldu ekraninda kaliyor yukleme isareti surekli dönüyor ama video acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 18 Nisan 2012; 12:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keles71

Benim bir sorunum daha var, internetten indirdigim jpg dosyalarini acamiyorum bunun icin bir program varmi?
    Edit: birde net paketi yapinca youtubedan video izleyemiyorum ama wifi ile nete baglandigimda bu sorun olmuyor. Net paketinde videoyu aciyorum sonra baglanti kuruldu ekraninda kaliyor yukleme isareti surekli dönüyor ama video acilmiyor

seçeneklere basıp vod ayarlarınıda internet ayarı ile aynı yapacaksın o zaman izleyebilirsin
  • merhaba arkadaşlar, facebook'tan indirdiğim fotoğrafları telefona kayıt edince açamıyorum neden? Ayrıca, güzel bir twitter uygulaması verebilecek olan var mı? Telefonun twitter uygulaması sorunlu çalışıyor, Whatsapp konusuna gelince, KOCA BİR KEŞKEEEE diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoLutioN87

merhaba arkadaşlar, facebook'tan indirdiğim fotoğrafları telefona kayıt edince açamıyorum neden? Ayrıca, güzel bir twitter uygulaması verebilecek olan var mı? Telefonun twitter uygulaması sorunlu çalışıyor, Whatsapp konusuna gelince, KOCA BİR KEŞKEEEE diyorum.

opera mini'den mobile.twitter.com adresine girerseniz görsel ve işlevsel anlamda gayet başarılı bir sayfa ile karşılaşırsınız, uygulamaya bile gerek kalmaz.
    artık sms paketleri uygun fiyata sunuluyor, whatsapp olmasa da olur, tabi ki olsaydı daha güzel olurdu ama bu fiyata bu özelikler gerçekten güzel, beklentiniz yüksek olmasın..
    ekranın 65.000 renk olması önemli değil bence.. çoğu blackberry modelinde 65K ekran kullanılıyor... mesela curve 8520, bold 9700 gibi

• whatsapp da bişey yokki bu kadar özenilecek kadar bi önceki telefonum htc chacha idi android yükleyip hemen silmiştim çünkü sürekli internet bağlantısı ve şarj yiyen bir uygulamaydı normal sms daha mantıklı
  • Arkadaşlar benm telefonun ışığının arada yandığını farkettm bu bir sorun mu acaba bir bilgisi olan varmı? Daha önce hiç karşılaşmamadm çünkü böyle bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIKingTigerII -- 20 Nisan 2012; 23:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfn_09

Arkadaşlar benm telefonun ışığının arada yandığını farkettm bu bir sorun mu acaba bir bilgisi olan varmı? Daha önce hiç karşılaşmamadm çünkü böyle bir durum.

herhangi bir sorun yok dostum daha önce forumda bu olayı yaşayanlar oldu bende 1 kez denkgelmiştim hiçbir problem yaratmıyor
  • internetten indirdigim jpeg dosyalarini acamiyorum birde e-book okuyabiliyormuyuz yani pdf dosyalarini telefonda acabilirmiyiz
  • Beyler bu t9 u nasıl kapatacız bi fikri olan var mı ?? Klavyeyi kullanamıyorum adam gibi.. t9 açık. kapatamadım bi türlü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyfn_09

Arkadaşlar benm telefonun ışığının arada yandığını farkettm bu bir sorun mu acaba bir bilgisi olan varmı? Daha önce hiç karşılaşmamadm çünkü böyle bir durum.

herhangi bir sorun yok dostum daha önce forumda bu olayı yaşayanlar oldu bende 1 kez denkgelmiştim hiçbir problem yaratmıyor

eyvallah tşkr ettim

• Merhaba arkadaşlar Telefon almayı düşünüyorum 2 telefon arasında kaldım Samsung s3353 & blackberry 9300
    hangisini almalıyım sizce ve nedenini yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suikast067

Merhaba arkadaşlar Telefon almayı düşünüyorum 2 telefon arasında kaldım Samsung s3353 & blackberry 9300

Ben s3353 kullanıyorum ve gayet memnunum. 9300 da artı olarak 3g, gps vs. var. Bu biraz da telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı ama bana kalırsa aradaki fiyat farkına değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

quote:

Orijinalden alıntı: suikast067

Merhaba arkadaşlar Telefon almayı düşünüyorum 2 telefon arasında kaldım Samsung s3353 & blackberry 9300

Ben s3353 kullanıyorum ve gayet memnunum. 9300 da artı olarak 3g, gps vs. var. Bu biraz da telefonu ne amaçla kullanacağına bağlı ama bana kalırsa aradaki fiyat farkına değmez.

Özel mesajla ulaşırmısın
  • chat 527 için ses yükseltme kodlarını bulsam süper olucak telefon...
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.