Şimdi Ara

Samsung Gear S3 tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi hoş da fiyatları gerçekten yüksek işlevlerine göre.

  • Valla aynı durum bende var ben gear s kullanıyorum motorda acaip isime yariyor kim ne yazmış görüyorum acil se durum cevaplıyorum ayni sekilde arama geldiginde intercom kim olduğunu söylemiyor saatten bakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Haberde geçen o ahlaksız yoruma ençok + verilebiliyorsa forumda hiçte azımsanmayacak kadar ahlak yoksunu üye var

    Ahlak yoksunundan ziyade ahlak gelişimi tamamlamamış kişi sayısı çok fazla. Forumun temel kullanıcı kitlesini 8-16 yaş aralığı oluşturuyor. Bu da henüz kişilik gelişimini tamamlamamış bir kitlenin site okuru olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla her türlü saçma mesajdan ahlak yoksunu mesaja varıncaya dek çeşitli yorumlara rastlamanın mümkün olduğunu görüyoruz..
  • Gear S3 eskis modele göre bayai büyük ve daha cok erkeklere hitsp ediyor, Gear S3 tasiyacak kadin oldugunu sanmiyorum. Burda anlatilmayan bir özellikte Frontier modelinde ses hoparlörü var bu hoparlör classic modelde yok, yani hoparlörü olan saatte muzikleri ve telefon konusmalarini hoparlör acarakta kullanilabilir. Gear fit2 kullaniyorum bu saatlerede merak saldim, en can alici yani ise saat arayuzunu surekli göstermesi kolunuzda apple watch gibi ici bos duran bir dikdörtgen tasimayacaksiniz. Gear S3 güzel olmus biraz kaba gibi duruyor ama olsun.
  • Pil, olayın başı pil. Pil problemine çözüm bulunmadan bu tür cihazların (ki sadece bunlar değil, akıllı telefon, tablet ve mobil bilgisayarların da) performanslı kullanılması zor. Cihaz mesaj gösteriyor, adım/kalp sayıyor, biraz iyileri müzik falan dinletiyor, biraz daha iyileri belki görüştürüyor.
    Akıllı saatlerin, yapılabilecekler bakımından önü açık ama pil nedeniyle tıkalı; çok fazla yol alması lazım ama çok taşlı bir yol.
    Mesela pilsiz bir sürü saat var, bunların yay germe, şarj mekanizması bir şekilde günümüz akıllı saatlerine bir şekilde uyarlanabilmesi gerekir. Tamam fullemez ama günü daha rahat çıkarmasını sağlayabilir.
    Bunun için de pil teknolojisinde çok ama çok büyük bir atlama gerekiyor. Bu büyük atlama, (mümkün olsaydı) nükleer enerji ile uçan uçak denemeleri kadar büyük bir atlama olması lazım. Bu olmadığı sürece bu tip saatler teknolojik aksesuarlar olmaktan öteye geçemiyor. Ama şu bir gerçek, en azından bir kere alıp "denedim, kullandım" demek lazım diye düşünüyorum.





  • Gear s2 kullanıyorum.
    Gereksiz diyenlere sorarım sahip olduğunuz teknolojik cihazların kaçı ya da hangi özellikleri hayati öneme haiz ?

    Saat kullanma alışkanlığı olmayan kişinin zaten bunla işi olmaz. Saat seven insan için ise akıllı saat bir müddet sonra ciddi alışkanlık haline geliyor.
    Ben Samsung S6Edge ve Level-U kulaklıkla kombine edip kullanıyorum saati. İnanılmaz da işime yarıyor. Çalışırken telefona gelen bildirimlere bakmak için bileğimi çevirmem yeterli, motosiklet kullanırken gelen çağrı ve mesajları görebiliyorum.
    İstediğim zaman saat arayüzünü değiştirebiliyorum.
    Mp3 çalar olarak kullanabiliyorum.

    Fiyatı yüksek mi? bence değil. Zaten saat zevki olan kişiler ben de dahil kol saatlerine avuç dolusu para döküyoruz.
    Belli başlı markaları geçtim Armani gibi tasarım markası saatler bile ortalam 1.000 TL.
    Samsung gear s2 ve s3'ün de en azından bu seviyede markalardan görsel olarak geride değil, teknolojik avantajları da yanında cabası.




  • s2 biraz küçük gelmişti bu normal saat boyutlarında ise malzeme kalitesi güzelse ve iphone ile entegre kullanabileceksem almak istiyorum bakalım fiyatı uygun olur umarım
  • Eski modeli tasarım olarak daha şık olmuştu.

  • Sony smartband talk ile yıllardır konuşma yapılabiliyor. Üstelik 200-250 tl civarında.. Tam f/p

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatin eğer akıllı özelliklerini kullanacaksan çok işe yarıyor ama saat olarak kullanacaksan sıkıntı yaratıyor. Ekran sürekli açık kalmıyor ekran sürekli açık modundayken 1 günde şarjı bitiyor. Güzel özellikleride var saate müzik atıp bluetooth kulaklık ile dinleyebiliyorsun. TElefonuna gelen bildirimleri görüyorsun vb.

    Gear S3, önceki model S2'nin üzerine koymuş ekran büyümüş gps eklenmiş batarya 380 mah seviyesine yükselmiş. Ben batarya süreleri 1 haftaya çıkmadığı sürece s2'den yeni akıllı saate geçmem.
  • Gear s3 Türkiye satışı ne zaman olur ? S2 nin satışı da devam edecekmiş o zaman fiyatı s2 nin kesinlikle üzerinde konumlanacak diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gajiin

    Gear s3 Türkiye satışı ne zaman olur ? S2 nin satışı da devam edecekmiş o zaman fiyatı s2 nin kesinlikle üzerinde konumlanacak diyebilir miyiz?

    yurtdışında 4 kasımda piyasaya çıkacağı yazıyordu. bizede en erken kasımın ilk haftası gelir. benim tahminim kasımın ortasında satışı başlar. gear s2 de öyle çıkmıştı satışa, ön siparişle ilk alanlardandım. fiyat olarakda 400 euro yazıyordu. kur artışı faizler vs olduğu için gear s2 den bi tık pahalı çıkar diye düşünüyorum. gear s2 900 tl ye çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. s3 te 1099 gibi bi fiyatla giriş yapabilir ama 2. haftaya düşmeye başlar o yüzden ben bekleyip alacağım zaten s2 den memnunum.




  • keopsdd kullanıcısına yanıt
    Umarım 1000 tl altında bi fiyatla girer.

    Artık bekliycez kasımı ne yapalım şu an alacak daha şık bir akıllı saat yok zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı saatin sonu da netbook, tablet piyasası gibi hiç olup gidecek. Son çırpınışlar.
  • Kulağında bluetooth kulaklık, kolunda saat. Kim bilecek saatten konuştuğunu?
  • Sanmıyoum.
    Tam tersine tasarımın konvansiyonel saatlere yaklaşmaya başlamasıyla bu pazarın büyüyeceğini düşünüyorum.

    Olaya akıllı saat ihtiyaç mıdır ya da yetenekleri nedir sorusunu bir tarafa bırakıp sadece kol saati olarak bakın.

    Şimdi normal kol saatleri için konuşıursak: pek çok erkek için saat kullanılabilecek bir takı. Aslında her zaman cebimde olan telefon saati takvimi gösteriyor ve bunun için koluma bir de saat takmam gerekmiyor ama ben de dahil milyonlarca insan saatleri sırf estetik kaygı, model renk, vs. diye gruplayıp çeşit çeşit satın alıyoruz.

    Kot-tshirt çıktığım gün taktığım saatle, işte önemli bir toplantıya giderken takım elbisemle taktığım saatin aynı olmaması lazım. Kaldı ki resmi giyim kurallarına göre önemli ve özel davetlerde klasik saatlerin deri kayışlı olması arana bi özelliktir.

    E şimdi normal kol saati zevki olan biri dahi bu durumda en az 3-4 adet saat sahibi olur ve haftanın günlerinde ihtyiaç ve zevkine göre farklı farklı takar.

    Her bütçeye göre saat olmakla birlikte, orta halli tasarım markaların saatleri de 750-1000 TL bandında (swatch, fossil, diesel, armani vb.)
    Zaten premium lüks markalara girmeye gerek yok onlar başka bir dünya.

    Akıllı saatlere gelirsek:
    Şİmdi Gear s2 ve s3 ile Huawei Watch ile bu akıllı saatler klasik saatlere benzemeye ve şık olmaya başladı. Bir deri kayış bir metal kayışla kombine edip, saat arayüzlerini değiiştirip o gün üstünüzdeki kıyafetin renklerine kombinleme ya da klasik/ dijital kadran seçme opsiyonu ile baya da estetik anlamda tamamlayıcı olabiliyor.
    Bir de bunların üzerine bildirim, adım sayma, takvim not alma vb. ufak pratik detaylar eklenince kanımca mantıklı bir seçenek ortaya çıkıyor.

    Fiyatı pahalı diyen arkadaşlar sanırım şunu atlıyorlar.
    Bu saatlerin hedef kitlesi zaten saati bir ihtiyaç olarak gören değil bir zevk unsuru, takı olarak gören kişiler. Öyle olunca da 1000 TL altında kalan fiyatları bu kullanıcı kitlesi için gayet makul. Gidip Diesel marka bir saat daha alacağıma bunu kullanırım diyen bir kitle.
    Olaya bu yönden bakmak lazım bence.




  • Akilli saatler ilk ciktiginda gereksiz görüyordum, ancak Samsung bu saatlerin tasariminda ve teknolojik gelisiminde devrim yaptigindan beri benim icin önemli yer tutmaya basladi. Heleki Gear S3 ile birlikte saati gösteren ekranin sürekli gercekten acik olmasi ile birlikte bu ürünü beklemeye basladim. Suan Gear Fit2 kullaniyorum severek, ancak Gear S3 cikinca hem teknolojik bir alet hemde tasarimi sebebiyle almayi düsünüyorum. Samsung akilli saat isinde iyi bir is cikariyor, dün AppleWatch tanitildi o kalin ve dikdörtgen sekli insana cok itici geliyor. Cok satamadigindanmidir nedir satis rakamlarini degelrendirirken AppleWatchi Rolex Fossil gibi markalarla eslestirmisler yoksa Akilli saat pazarinda satislari kötü olmaliki akilli saatlerin satis rakamlariyla karsilastirmamislar. Gelen bildirimleri ve aramalari Araba sürerken kolunuzdan görmek cok pratik birsey.
  • Ne zaman gelecek Türkiye'ye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: projist

    Ne zaman gelecek Türkiye'ye?

    Facete avrupada 4 kasımda satışta olacağını okudum.

    Türkiye'de herhalde aynı tarihte gelir.



    Bu arada saatlerde de on sipariş gibi bi uygulama oluyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu niye atıl kaldı böyle, avrupada ön sipariş de! ana konu açılmayacak mı acaba? samsung türkiyede ana sayfada s7 var hayret birşey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.