Şimdi Ara

Samsung Gear iconx 2018 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
12.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İos ile kullanan arkadaşlar memnun mu kulaklıktan? Önerirler mi? İcon x ile jabra elite 65t arasında kaldım biraz
  • Merhaba arkadaşlar. Cihazı almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şu; Spotify ile cihazın bütün fonksiyonları kullanılabiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrhyldrm

    Merhaba arkadaşlar. Cihazı almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şu; Spotify ile cihazın bütün fonksiyonları kullanılabiliyor mu?
    hangi fonksiyonu mesela?
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Parmak hareketleriyle yapılan bütün özellikler. Ses açma kapama vs.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Hangi medya oynatıcısını açıp kullanıyor iseniz dokunma kontrolü onda da sorunsuz çalışmaktadır. Ayrıca sadece müzik değil, video izlerkende durdurma, devam ettirme, önceki veya sonraki videoyu oynatma, ses açıp kapama fonksiyonları dokunmatik olarak kulaklıktan yapılmaktadır.
    Aynı zamanda Google Asistan'ın Türkçe destekli son sürümü ile telefonunuza dokunmadan kulaklık aracılığı ile Müzik Çal sesli komutu ile Spotify'den müzik çaldırabiliyorsunuz. Kulaklığa uzun dokunduğunuz zaman Voice Command uyarısı ile "Sesli Komut" almaya hazır olduğunu anlıyorsunuz, Spotify premium üye iseniz sanatçı ve parça ismi ile komut verebiliyorsunuz, değilseniz o isimde oluşturulmuş çalma listesini veya yayın akışını açıyor.
    Google Asistan ile kulaklık çok daha fonksiyonel oldu. Telefona dokunmadan eşi, dostu, arkadaşı arayın; SMS yazdırıp gönderin, dolar kaç lira olmuş öğrenin, maç sonuçlarını sorun, hava durumunu öğrenin, fıkra dinleyin
    Asistan'ında dediği gibi: Siri'de iyi ama bunda Google tarzı var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 18 Ocak 2019; 16:20:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Vay be süper olmuş.Google asistan ile kullanmak hiç aklıma gelmemişti.bana oyuncak çıktı şimdi.2 üç gün oyalar beni bu yeni oyuncak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutusunda oldugu halde kendi kendine sarji bitiyor bu meretin. sacma degil mi yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Kutunun da şarjı bitmiştir.Birkaç gün arayla kutuyu şarj etmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Şuna dikkat edin, kulaklıklar kutusuna (kılıfına) konulduğunda normalde telefon ile bağlantısını kesiyor; eğer kutunun şarjı tamamen bitmiş ise kesmiyor, siz farkedene kadar veya şarjı bitene kadar öyle kalıyor.
    İnşallah bir güncelleme ile bunu çözerler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutusunun da sarji vardi, ama sarji olmasa bile kendini kapatmasi lazim. baya bir problem bu. insani yari yolda birakiyor.



    insallah dediginiz gibi guncelleme ile cozerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her ihtimale karşı 3 gunde bir sarja takiyorum.6 aydır bir problem yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,kulaklığın sağ ve sol ses kısılması problemi yaşıyorum,kutuda fırça ve filtre seti var 5 kere temizlettim telefoncu arkadaşıma ama sadece birkaç hafta kullanabiliyorum sonra yine yapıyor,müşteri hizmetleri ile görüştüm servise yönlendirdi,servisi aradım temizletip göndermeyin ben 5 kere yaptım olmuyor dedim.Değişim için not yazın dediler ama pek umudum yok, muhtemelen temizleyip gönderecekler çünkü temizlenince birkaç hafta gayet iyi çalışıyor.Bu problemi ve süreci yaşayan oldu mu?Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headcoach H kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı kulağınız nemli iken kesinlikle kullanmayın. İki katmandan oluşan filitrenin alttaki beyaz kısmı çok sıkı dokudan oluştuğu için çabuk tıkanıyor. Bir sporcu kulaklığı olarak fazlaca abartılmış bir tedbir. Egzersiz için kullanmama rağmen bende ayda veya iki ayda bir değiştiriyorum; sporcular ne yapıyor merak ediyorum doğrusu. Çok sıkıntı veriyor ise filitrenin alttaki beyaz kısmı ayırıp sadece üstteki siyah daha geniş gözenekli kısmı takın derim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,filtreleri değiştirdim yine düzeldi, ben de spor salonunda kullanıyorum ağırlıklı olarak o amaçla almıştım,böyle giderse filtre dayanmayacak,3 tane kaldı zaten. Bu sefer sizin dediğiniz gibi yapacağın, ayrıca biraz spor salonunda kullanmayacağım bakalım ne kadar zamanda tıkanacak, servise göndermekten vazgeçtim. Olmadı satıp spor için daha uygun bir kulalık alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headcoach H kullanıcısına yanıt
    Sunduğu özellikleride hesaba katınca muadillerine göre tam bir f/p ürünü olduğunu düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda bunu destekler mahiyette. Neticesinde filitre elektronik kısmının bir parçası değil, takmadanda kullanılabilir. Samsung servisi bana oldukça yakın, bitince yine isticem, tekrar bitince tekrar isticem; belki bıkıp bir koli verirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 23 Ocak 2019; 0:58:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslinda o kadar sık tikanmiyor. filtreye azicik su, ter kacsa ses kisiliyor. biraz fon makinesiyle isitinca duzeliyor. ben aslinda kendim ugrasirken, temizliyim ediyim derken filtreyi mahvettim.



    servis yedek filtre verdi, baya uzun sure gider heralde. olmadi yikar yikat temizler kullaniriz. 1-2 sene sonra cikacak olan kulakliklara gecis yapariz. filtre problemi hallolur sanirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tüm yorumları okudum bende bir kulaklık alacağım s9+ ve galaxy watch'tan sonra birde kulaklık alıp kendimi radyasyonlara maruz bırakmak istiyorum

    Şimdi piyasa da bir çok kulaklık var xiaomi airdots pro'lara bile baktım siz inceleme yaptınız icox'i zaten veya diğer kulaklıklarla karşılaştırırsak ne önerirsiniz.

    Not: Bass ağırlıklı müzikler dinliyorum s9+ tan çıkan akg kulaklıkların bassı pek tatmin edici değil ondan yüksek performanslı bir kulaklık arıyorum teşekkürler.
  • Luzbel kullanıcısına yanıt
    Okuduğum yorumlarda genel kanı ses kalitesi konusunda kablosuzların kablolu kulaklıkları yakalayamayacağı yönünde...
    Ses kalitesi önceliğiniz varsa kablolu kaliteli bir kulaklık ile devam edin; konfor ve pratiklik önceliğiniz varsa (özelliklede telefon ve saatiniz Samsung'sa) kesinlikle iconX 2018 derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Luzbel kullanıcısına yanıt
    Samsung cihazlarla birebir uyumlu iconx 2018 kesinlikle tavsiye ederim.Bende sizin gibi galaxy watch ve telefon olaraka da samsung note fe kullanıyorum.3 cihazdan da çok memnunum.İconx 2018 i telefon kullanmadan da samsung galaxy watch ile eşlestirip saatin hafızasına yuklediğiniz şarkıları müstakil kullanabilirsiniz
    Müzik kalitesi, bas tiz sevme olayı kişisel bir zevk neticede...mesela bende basdan ziyade tiz sesleri seviyorum.samsung s9 ve iconx 2018 kullanırsanız en iyi sonuçları almak için telefonunuza poweramp pro uygulamasını yuklemenizi tavsiye ederim.çok kalteli bir uygulama.muhteşem eqolaizer kabaliyeti ile en tizden en basa kadar istediğiniz sesi alabiliyorsunuz.para verip yüklediğim nadir uygulamalardan birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Ocak 2019; 8:4:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleri dikkate aldım muhtemelen hafta sonu ürünü satın alıcam yazarım buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.