Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam uyku ile ilgili hic app yok ya instagramdan fit 2 aahiplerine bakiuorum ekranlarinda how did u sleep mi ne yaziuor sureleri falan yaziyor biz herhalde sadece s healthte goruntulecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen uyandigimda uyku geldi 24 saatlik aktivitelere 😂 detayli ama sadece telefondan bakabildim .. kat olayi arkadaslar dogru olcuyo tek eksigiydi belki size gore 11.katta oturuyorum 11 kat saydi helal valla

• horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    Dedim ya sabah uyanınca gelir diye.. Ancak cihazda sürekli kontrol edebileceğimiz bir menü yok bildirim geliyor, kontrol ediyorsun sonra kayıp

Düzenle: Şimdi kontrol ettim 24 saat başlığında varmış, buradan uyku bilgilerine ulaşabiliyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 6 Temmuz 2017; 12:27:31 >
  • Aynen alcak arkadaslara kalp olcum kat vs harika calisiyor uygulama magazasi kisitli sadece bu gear fit 2 deki verilerimizi acaba baska uygulamada daha detayli gorebilirmiyiz 😂 10 gun sonra risk alip havuza gidicem bakalim endomondo ne yapicak

Ben arkadaşı gazlıyorum onu atacak havuza... Bakalım bana geri dönüş yapacak uygulama nasıl çalışıyor göreceğiz.

• Heyecanla bekliyoruz hocam bakalim ) workout trainer vs kullanan var mi bu arada arkadaslar stay fit sanirim baya cok indirilmis

• İki gündür cihaz sürekli bağlantıdan kopuyordu. Çok can sık ıcıydı. Hatta burda arkadaşlarımız dile getirmişti. Başlarda yoktu ama sonra keesilmeler başladı ve sonunda Programı açmadan bağlanmaz olmuştu. Bu da bildirimleri engelliyordu. Ben de tüm uygulamaları eski sürümleriyle değiştirdim. Sadece gear uygulamasını değil, gear plugin ve Samsung acsesory uygulamalarını da eski sürğmleriyşe değiştirdim. Şimdilik her şey güzel...

• tek beklentim rehber
  • son güncellemeden sonra kat ölçümüm sapıttı eski yazılımda tepeye çıkıldığında tam 1 kat sayan cihaz şimdi saymıyor, aksine 100-150 metre yürüyorum 6-7 kat çıktın diyor.

download mode falan kurcalıyorum, becerebilirsem eski yazılımı odinle kurmaya çalışacağım. düzgün çalışan aletten soğudum güncelleme geldi diye sevinmiştim bir de. nemle falan da alakası yok tamamen yazılım.
  • moru cok güzel ben kulanıyorumda baya iyi bir saat
    hocam ben ıphone 6 kullanıyorumda workout trainer nasıl indiriliyo gear fit 2 ye ve spotify
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Gear S3 kapali kutu internetten cok uyguna aldim, pek lükse kactigini söyleyemem. iPhone kullanicisi olarak Gear S3 tende cok memnunum. Kisitli derken yapamadiginiz tek sey aslinda parali saat arayuzlerini satin alamiyorsunuz, onun disinda baska bir kisitlama yok. Yani gelen aramalari saat uzerinden cevaplayabilir (konusabilirsiniz), SMS yazilabilir filan. Samsungla kullanim acisindan avantajlari S Health uygulamasi Samsungda daha gelismis olmasi ve daha cok saat arayuzu yukleyebilmeniz. Ancak Watchmaker gibi uygulamalar iPhone ile calisan gear s3 ler icind cikiyor ve boylelikle guzel saat arayuzleri yukleme imkanida olusuyor.

Apple Watcha gelince fazlalik param olsa yine almam, ben saati aksesuar olarak kullaniyorum bu sebepten Apple Watch bir halta benzemiyor, heleki kare sekli cok itici geliyor. Bedava verseler aninda satarim. Gear S3 Classic ayni saat gibi ve yuklenen muthis arayuzlerle cok daha guzel yapilabiliyor, Always On ekraninin renkli olmasida bir avantaj, Apple Watch o sekle gelene dek bir 10 yili bulur heralde. Apple Watchda bircok gereksiz uygulama mevcut, Apple bunun yerine önce kendi Saglik uygulamasini gelistirmeli, oda bir halta benzemiyor.

Kisitlama konusunda Samsung ve Apple sana ozel muamele yapiyor olmali cunku review'ler hic oyle soylemiyor. Oyle gorunuyor ki telefona cevap verip konusabilme disinda Fit2'den farkli bir ozellik sunmuyor iPhone'da. https://www.youtube.com/watch?v=GePBGwV2Wsg
    veya https://www.youtube.com/watch?v=7xVdzOApPWQ

Gerisi tabi kisisel tercihlerle ilgili, Apple Watch ve ozellikleri vs. onlara girmiyorum. S3'un magaza fiyati 1300 TL civarinda gorunuyor, Sahibinden gibi sitelerde sifir ve faturali 600'e bulsam alir miyim? Bilemiyorum, varolan kisitlamalarla bana 200-300'e alabilecegim Fit2 ile ayni ozellikleri sundugu icin buyuk ihtimalle almam. Bunlarin disinda gerek tasarim, gerek navigasyon (GPS degil, saatin ve menulerin kullanilabilirligi, navigation wheel) olarak wearable'larda cok iyi bir yere geldi. Apple Watch'in kare tasarimi da ilk degil, zilyon yildir dijital saatlerde kullanildi o tasarim zaten, ozellikle Casio'nin odullu cok urunu var. Ama digital crown'i ben pek sevemedim, S2 ve S3 navi tarafinda one geciyor. Son olarak Tizen'deki guvenlik aciklariyla ilgi guzel makaleler var, onlari da bir okumakta fayda var derim.

Gelelim Fit2 yeni surume, Amerika ve Avrupa'da Mayis sonunda cikti, bize gelmesi ise 1 ay kadar sonra Haziran sonunu buldu. Bu bilgiyi bile hicbir yerde bulamadim, ne Samsung Amerika ne de Turkiye'nin en ufak fikirleri yoktu. Yasayarak gormus olduk.

Yeni surumun pile herhangi bir etkisini ben goremedim, varsa da cok ufak olabilir. GPS (auto detect exercise'da da), Always on Screen, ve WiFi kapali, diger tum ozellikleri acik, her gece BT'yi kapatip, Gear'i Power Saving'e alip kullandigimda, min animasyonlu ve hic animasyonsuz 3rd party watchface'lerle ortalama 2.5-3 gunluk bir kullanima ulasabildim. Bu eski surumde de yeni surumde de ayni sekilde.

Yeni surumde yasadigim can sikan birkac sey de var, mesela nedense Gear'i uyandirdigimda saat yarim saniye kadar son uyandigindaki saat ve diger data'lari gosteriyor sonra duzeliyor. Sola kaydirildiginda gelen widget'larin data'lari da ayni sekilde. Gucten tasarruf saglamak icin ekran kapaliyken bu sayaclar guncellenmiyor heralde. Fark eden var mi?

Bildirim ekraninda da benzer bir sorun var.

Cok nadir olsa da, ekran parlakligi 1'deyken bazen kol hareketlerinde ekran aciliyor, bu normal, ancak bazi durumlarda full parlaklikla acildigini gordum.

Yine cok nadir Power Saving'de 1-2 kere kol hareketiyle ekranin acildigini gordum.

Android tarafinda telefondaki app de yenilendi, dolayisiyla home tusuna 3 kere hizlica basip SOS sms gonderimi, watchface'lerin de backup icine dahil edilmesi gibi ozellikleri iPhone tarafinda kullanamiyoruz. Samsung beyler lutfedip iOS app'ini de guncellerseler bunlara ve gelismis S Health (yine kisitli tabi) uygulamasina sahip olabilecegiz.

Gear'i yeni surum ile reset etmedim, hani reset'le gecer o sorunlar gibi bir oneri gelecekse bastan soyliyeyim. iOS app'i once update olsun, watchface'leri de backup'a alabilelim o zaman yapmayi dusunuyorum. Watchface yuklemesi de nedense uzun suruyor, telefona aninda inen Gear'a 40 saatte yukleniyor, dun 35MB bir watchface sanirim rahat 10 dk surdu.

Gear Fit2 ile ilgili bircok sorunuzun cevabini da su PDF'te bulabilirsiniz. http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201701/20170118133307870/SM-R360_UM_MEA_Tizen_Tur_Rev.1.3_170117.pdf
    Daha gunceli ama ingilizce http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201701/20170109161656709/SM-R360_UM_EU_Tizen_Eng_Rev.1.4_161010.pdf

Dip not: Kat bilgisinin calismamasi genelde Gear'in suya maruz kalmasiyla oluyor deniyor, her ne kadar suya dayanikli olsa da waterproof degil. O yuzden dogru calismasi icin ne havuzda ne de dusta kullanmayin. Bununla ilgili guzel aciklamalar PDF'lerde mevcut.

Arama cevaplama ve reddetme'nin yaninda sessize alma da olsaymis, keske. Umarim gelecek update ile bu ozellik de gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 16 Temmuz 2017; 4:24:5 >

• ger fit 2 ile gear s2 arasında kaldım . sizce hangiisini almalıyım ikiside yaklaşık 600 tl
    artılarını eksilerini yazabilirmisiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidgn236

ger fit 2 ile gear s2 arasında kaldım . sizce hangiisini almalıyım ikiside yaklaşık 600 tl
    artılarını eksilerini yazabilirmisiniz .

gear fit2 fiyatları genelde 300 tl civarlarında. araştırırsanız daha iyi olur.
  • 300 tl nerde acaba sıfır olarakmı 300 tl yoksa ikinci elmi çünkü teknoloji marketleri ve internette 600 tl fiyat var
  • hava durumu da geldi güncellemeyle. artık ana ekranda hava durumunu da görebiliyoruz sayfalarda.
    Çok güzel oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

hava durumu da geldi güncellemeyle. artık ana ekranda hava durumunu da görebiliyoruz sayfalarda.
    Çok güzel oldu :)

Vardi zaten?

Bu arada yeni bir guncelleme geldigi yazildi Fit 2 grubunda, daha fazla heart rate verisi ve tum exercises'larda heart rate izlemesi, yeni titresim bildirim secenegi ve Do Not Disturb'u saat araligi vererek ayarlayabilme ozelligi. Guncellemelerin bize 1 ay gecikme ile geldigini dusunursek yabanci ulkelerdeki kullanicilardan alalim ilk izlenimleri. Turbo?
  • Arkadaslar fit 2 ile kullandığınız bluetooth kulaklık varmıdır. varsa önerilerinizi alabilirmiyim
  • albaycan A kullanıcısına yanıt
    Meizu ep-51 kullanıyorum çok memnunum gerek ses kalitesi gerek şarj süresi olsun 5 saat civarı son sese yakın müzik dinliyorum. Tavsiye ederim çinden 30 dolar civarına alabilirsiniz.

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.