< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Z Fold Serisi [ANA KONU] (538. sayfa)
-
-
Mutlaka sorunların olduğu yerler olacaktır. Zaman alacaktır bazı şeyler.
Animasyon benim umrumda değil. Telefonda animasyon meraklısı X'te bir kedi var, sıkıp duruyor Samsung'a. Bense animasyondur efekttir her şeyin süresini hissedilmeyecek kadar kısıyorum oyalamasın diye. :D
_____________________________ -
Evet iphone air gibi çidt eSim duo da. Bunun handikapı ne olabilir. İki hattı da esim kullanmak zorunda kalacağım. Türk Telekom ve Turkcell var bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ciddi telefon kanallarının incelemelerini görün önce bir. Şuan kullandığınız platform ne? Iphone ise Fold 8 yerine Duo geçişi daha kolay olabilir. Çeşitli sorunlar olacaktır tabi ama zamanla düzelecektir hepsi. Samsung tarafı düşünürseniz Fold Ultra modellerine de bakın derim. Ufak modeller bana çok işe yarar görünmedi.
Ekranda sorun var. Üretim kaynaklıdır bence. Mıknatıslar kenara daha yakın olmalı ama yine de etkiliyor olabilir o bölgeyi. Yine de onunla ilgili değildir. Ekran katmanları arasında bir sorun vardı muhtemelen, bastırınca temassızlık gidiyordu. Sorun artık tam olarak kendini belli etti.
Cihazı bugün alacaktım amazon fiyat yükseltmiş idefix n11 de bazı satıcılar samsung Türkiye garantili 125 bine satıyor güvenilir mi ?
Hocam S8'den beri baz model S serisi kullanıyorum. Ondan önce ise ufak iPhoneları kullandım. Yani kompakt cihazlar tercihimdi. Katlanırlar ise ilk kez ince-uzun formdan Fold 7'de biraz daha normal telefona benzer geçişte ilgimi çekti. Şimdi bu pasaport formlu cihazları görünce klasik Fold yine eğreti gelmeye başladı cihazları yan yana gördüğümde, yeni ve farklı olan Fold 8 olsa da. Yine kompakt olması ana sebep gibi.
iOS-Android konusunda ekosistem bazlı bir bağlılığım yok. Sadece son 10 yılın yazılım alışkanlığı var ama fazla bir çekincem yok. Dediğiniz gibi iki telefonun yan yana olduğu incelemeler dahil kullanıcı yorumlarını bir görüp karar vereceğim.
her sene ekran sorunu yasamaktan artık sıkıldım acıkcası. bılgılerı yedekle . whatsapp yedekle. sonra tekrar aktar. her ıslem 1 gunu komple goturuyor. 1 gun telefona cevap verılmeyınce. yada ıletısım kesılınce butun ısler aksıyor.
_____________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ;) (imzamı kullanan kişilerle bir bağlantım yoktur ..) bilende konuşuyor bilmeyende.;) -
ekran kapalıydı. nerden baksan 24 saattır hıc acmadım. ılk actıgımda sıyah ekran vardı.yanı ekran yok. uygulama optımızasyonundan sebep acılmadıgını dusundum . 2ncı actıgımda da gelmedı. 3ncude bu sekıllde ekran geldı. nokta gıbı bır ız var. fakat ne bır darbe ne bır dıs etkene maruz bırakmıyorum ya masamda durur ya cebımde. yıllardır samsung kulanırım. bı telefonumu 3ncu kattan dusurmustum onun harıcınde normal telefonlarımın hıc ekranını kırmadım. foldlarımında hıc on ekranlarını kırmadım. ne hıkmetse bu ıc ekranlar her foldda mutlaka catur cutur gıdıyor.hele 8 ın 15 gunde bu sekle gelmesının hıc bır mantıklı acıklaması yok.
_____________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ;) (imzamı kullanan kişilerle bir bağlantım yoktur ..) bilende konuşuyor bilmeyende.;) -
İlginç bir durum. Fabrikasyon olarak üretim hatası ya da menteşelerin durumu ile ilgili bir sıkınıtı mı var acaba? tüm Foldlarınızda bunu yaşamanız da farklı olmuş; size mi denk geldi hepsi de.. bu şekilde kullanıcılardan gelen bir sorun kronik mi hiç araştırmadım da.
kullandığınız bir kılıf vs var mı
İlginç bi detay var duo da. 8 nesildir samsung nasıl toza ve suya dayanıklı yapamadı şu cihazı? Menteşe kısmı toz almıyor demek mi oluyor duo da. Eğer öyleyse helal olsun. En büyük korkum bu çünkü z fold 7 de denize gittiğimde menteşeye kum girmesi. Z fold 10.yıl beklemektryim artık. Apple'ın pazara girmesi iyi oldu rekabet kızışır böylelikle. En az 20 tane reklam çekti sırf şu duo için samsung farklı farklı ülkelerden. Reklama ayıracağı bütçeyi kameraya suya toza dayanıklılığa yazılıma harcasa keşke. Bi çok özellik edki samsungdan kalma artık yenilik konusunda tıkandığını düşünüyorum.nşallah bu duo satıl rekoru kırar da samsungun aklını başına getirir.
katlama ekranı benım genelde 1 sene sonunda ufak gerılmelerle baslayan ekran kırılması kronik. sogukta bır gun açarken çatur cutur kırıldıgını biliyorum . ama hadı onları gectım 8 iç ekranı cok nazık gorunuyor.
O zman kullanıma, ısıya vs bağlı iç ekranın cam filmi ile ilgili bir sıkıntı oluyor sanki. genleşme ve gerilmede ekran o stress e dayanamıyor olabilir mi ?
Çok teşekkür ederim. İstanbul'daki bir dostuma kargo yapacağım o dediğiniz servise götürecek. Bakalım sonuç ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ alfadanadam -
Cok gecmis olsun hocam valla boyle konida hasarlari gorunce samsung care yaptirayimmi ekrsna diye bir dusunuyorum 6.999 tl 9 gunum kaldi cihazdan bakinca muhtemelen servislrr bu tarz arizalari kullanici hatasi diye tuttururlsr doye ekstra sigorts yapmak mantikli gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ılk ekran kırılımında ucretsız degısıyorlar aslında
Z fold 6 garantisini uzatmaya çalışıyorum, malum garanti bitince saatli bomba. Eğer uzatamazsam, S26U ile değiştireceğim cihazı, Fold9 ile Spen desteği geri gelirse ne ala, gelmez ise ekosistemi huawei'ye taşıyabilirim. Telefon+tablet konfigürayonunda tüm isterlerimi karşılıyor görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ --- -
Benim garantisi bitti. Uzatma yaptırabilir miyim yine? Pil değişimine vereceğim ücreti, garanti uzatmaya verip değiştirtirdim olsa. :D
Cihazın içi sökülüp tam incelenmeden anlayamayacağız. Ancak bu tür cihazlarda IP68 falan deyip güvenilmez. Bu cihaza su ya da toz girmiyor demek değil. Giriyor ama hemen bozulmuyor. Yani menteşe pekala suda kalabilir zaten, bir şey olmaz. Ama uzun süre kaldığında ve basınç olursa cihazın içine sızabilir. Toz için de eskiden fırçalar kullanıyordu Samsung. İşe yaramadı ya da gireni dışarı çıkarmadı belki ki kaldırıldı sonradan.
Kum tozdan farklıdır. Sert parçacıklar içerir. Menteşe dişlilerinde bir yerde sıkışıp zorlanırsa ayırmaya kadar gidebilir. Deniz suyu da testlere dahil değildir, tuz birikimi ve tuzlu su korozyon riski oluşturur, cihazın içine su girmesini engelleyen jöle kıvamında malzemeye zarar verip su girişine sebep olabilir. Deniz kenarında risk her tür var.

Yeni Kayıt

10 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt