|
Benimde umudum o yonde. Benzer incelemeleri bende izlemistim.hatta sasirmistim. Tabi bilemiyoruz bunu gosteren yerler samsung desteklide olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

|
Benimde umudum o yonde. Benzer incelemeleri bende izlemistim.hatta sasirmistim. Tabi bilemiyoruz bunu gosteren yerler samsung desteklide olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam teşekkür ederim ilginiz için fakat aksesuar olarak değil de eskiden mesela Samsung %10 indirim kuponu ek takas desteği gibi şeyler yapardı. bunları söylemek istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
fold 6 yı değişim kampanyasına koymuşlar dün yoktu, 512 gb modele 49500 veriyor. ama extra bir indirim felan yok |
|
|
Z Fold 6'yı 65 bine alırsa belki almayı düşünürüm. :D |
|
Ultra kadar büyük olmaması normal. Ultra zaten bir tepsi, alanların içinde tepsi almak istemeyip büyük ekran isteyenler de var. Tek elle kullanması zor bir tepsi bir de açıldığında üç elle kullanmak gerekecekse bir anlamı yok. İnceleme her şeye çok detaylı girmemiş ama Fold 7 video çekimini beğendim diyebilirim. Ama fotoğraflarda sanırım Samsung yine her sene yaptığını yapmış ve S25 Ultra bir tık daha canlı işliyor görselleri. Hani mesele oraya aynı sensörü koymak değil, sonuçta aynı ürünü çıkarmak. Gsmarena vs. incelemeleri çıksın, daha net belli olacak ne iş yapıyor kamera ama çok hoşuma gitmedi bu inceleme ile. |
|
3'e katlanır telefonlar donanım olarak zirve değil hocam. Kullanışlılık tarafında çok daha dar bir kitleye hitap ediyorlar ve sorun olarak çok daha fazla sorun çıkarma potansiyelleri var. Huawei kullanıcılarının videoları vardı, sırf yaptım oldu demek için yapılmış ama her şeyi garip bir telefon diyorlardı. Samsung'un da G Fold hazırlığı var yazılım tarafında, bu lansmanda belki tanıtılır deniyordu ama acele etmediler sanırım. |
|
Hocam, yazılımsal optimizasyonun ne şekilde yapıldığı önemli. Ekran süresi olarak aynı ama aynı uygulamada aynı performansta ne kadar süre veriyor vs. çok da detaylı testleri yok ne yazık ki. Ben o cihazlarla günü çıkarabiliyorlar mı diye bakarım, Fold 6'yı ben iki defaya yakın şarj ediyorum çünkü en az. :D |
|
Fold 6 22:9 idi hocam. Gelişme va daha yaygın bir oran. Benim için artısı daha az hata ile yazı yazacak olmak olur. O da ne kadar etki eder bilemem. Fold 5'ten 6'ya geçerken iyileşme vardı ama parmakların yakın butonlara basması sebepli hatalı yazma azalsa da devam etti yine. Bu cihazla rahat yazılıyor mu denemeden bir şey diyemem. Heyecandan Fold 6'ya hızlı atlamıştım ama Fold7'de çok acelem yok. |
|
Beyler, daha da komik bir şey söyleyeyim. Fold7'nin karbon kılıfı falan var ya, cihazın sadece arka kısmını kaplıyormuş. Dış ekranın olduğu kısma kılıf falan yok. |
|
Olsa da zaten ön taraf 1 aya kırılıyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İdeal boyut olmuş 6,5 ne küçük ne büyük ama sanki çerçeveler daha da ince olabilirmiş oda seneye olur artık gıdım gıdım verdikleri için... |
|
hocam iyi bir kılıf var mı önereceğiniz? samsung silikon kılıfı düşündüm ama sararır diye çekiniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|