Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
18
Favori
102.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ercan Hocam Gece Saat 4 ten 06:23 e kadar uğraşmış ve videolarda verdiğiniz bilgileri dikkatli dinlememin sonucu telefonum romlanmıştır. Telefonumda 10x performans mevcut bu paylaşımız için sizi kutlarım ve teşekkür ederim.Fakat yapamadığım tek sorun Sd kart ile birleşim bunu bana nasıl oldugunu açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoist

Merhaba Ercan Hocam Gece Saat 4 ten 06:23 e kadar uğraşmış ve videolarda verdiğiniz bilgileri dikkatli dinlememin sonucu telefonum romlanmıştır. Telefonumda 10x performans mevcut bu paylaşımız için sizi kutlarım ve teşekkür ederim.Fakat yapamadığım tek sorun Sd kart ile birleşim bunu bana nasıl oldugunu açıklarsanız sevinirim.

Sd kart swap için gerekli dosyaları ve program bilgilerini verdim.
    Anlatımda gerekli adımları takip ederseniz sorunsuzca onun altından da kalkarsınız.
  • merhabalar. bilgilendirici çok mesaj var. paylaşımlar için emeği geçenlere teşekkürler. benim halledemediğim bir sorunum var hafıza kartını nasıl dahili bellek yapcaz videoyu takip ediyorum fakat oradaki dosyaları bulamadım telefonda mesela sistem dosyası yok farklı isimde mi acaba yoksa biz mi oluşturuyoruz. cevaplarsanız sevinirim telefonum Galaxy ace s5830i Root u başarılı bir şekilde yaptım.
  • Ayrıca room atmalımıyım şuanda atmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25musti

merhabalar. bilgilendirici çok mesaj var. paylaşımlar için emeği geçenlere teşekkürler. benim halledemediğim bir sorunum var hafıza kartını nasıl dahili bellek yapcaz videoyu takip ediyorum fakat oradaki dosyaları bulamadım telefonda mesela sistem dosyası yok farklı isimde mi acaba yoksa biz mi oluşturuyoruz. cevaplarsanız sevinirim telefonum Galaxy ace s5830i Root u başarılı bir şekilde yaptım.

Verdiğim dosyalar Galaxy Wonder değiştirilmiş sistem dosyalarıdır, bu konuda Galaxy Wonder'a ait çalışmalar mevcut.
  • teşekkürler
  • galaxy ace s5830i için hafıza kartını dahili hafıza olarak ayarlamak için yardıma ihtiyacım var bilen arkadaşlar yardımcı olursa srvinirim.. ben de başka sayfalardan araştırıyorum.
  • bulamadım daha nasılyapcam bilemiyorum.. telefonumu yeterince kullanamıyorum hafızası yetmiyor iiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmdddddddddaaaaaaaattttttttttttttt
  • Merhabalar
    şimdi bir hevesle telefomumu root ladım
    CWM Recovery ile sonra ultimate 12v kurdum ama pişman oldum şimdi ben eski haline nasıl dönüş yaparım
    orjinal rom geri dönme olayını yaparsam sorunum çözülürmü
  • kolay gelsin

benim htc sensation telefonum var her arama sırasında gelen ve giden arama da dahil olmak üzere dahili kulaklığında son sesle açılıyor herdafasında yandan kısmak zorunda kalıyorum servisine yoladım ama çözmek bitarafa bakmamışlar bile geri geldi cihazım ben bu konuda yardımınızı istiyecektim

ayrıca ginger board yüklü telefonumda buna Android 4.2.2 jelly bean yükleyebilirmiyim şimdiden teşekkürler ......
  • Galaxy Ace 5830i root attım sonrası telefon yavaşladı ara ara kısa donmalar oluyor.
  • Merhaba hocam ;

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım]

Bu Resimdeki rom u verebilmeniz mümkünmüdür.?
  • galiba telefonu değitircem dün galaxy s4 ü gördüm küçük bir incelemem oldu cihaz harika mutlaka almam lazım ama fiyatının biraz ucuzlamasını bekiyeceği şuanda 650 euro durumu olanlara şiddetle öneririm.
  • arkadaşlar bu hafıza değiştirme işlemini bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoist

Merhaba hocam ;

Samsung Galaxy Wonder I8150 Rootlama ve Cyanogenmod 9 Rom Kurulumu [Videolu Anlatım]

Bu Resimdeki rom u verebilmeniz mümkünmüdür.?

Kardeşim oresimdeki rom cm10 bu siteden indirebilirsin:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1990795
    eğer launcher görüntüsünün onun gbi olmasını istiyorsanda touchwiz temsınıda burdan indirebilirsin:http://www.apkmania.co/2012/08/cm10-aokp-touchwiz-50-theme-v312-apk.html

• ya ben herşeyi yaptım tmm süperde ancak bi iki sorunum var swap işleminde. şimdi ben dahili hafızaya sd kartın yerini değiştirdim işlem tmm ama ayarlara gelip depolamaya bastığımda malesef ayarlar durdu diye bi hata alıyorum ve galiba bu yüzdendir ki telefonu usb ile pc ye bağladığımda pc teli görmüyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1555a

ya ben herşeyi yaptım tmm süperde ancak bi iki sorunum var swap işleminde. şimdi ben dahili hafızaya sd kartın yerini değiştirdim işlem tmm ama ayarlara gelip depolamaya bastığımda malesef ayarlar durdu diye bi hata alıyorum ve galiba bu yüzdendir ki telefonu usb ile pc ye bağladığımda pc teli görmüyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim..

Teli kapatıp açtığında düzelmiyorsa şayet, crash stuck olmuş tel.
    Kapatıp aç bir kaç kere düzelir.
  • samsung gt-s5830i kullanıcısıyım telefonuma uygun sorunsuzca çalışan jelly bean (4.1.1) rom biliyormusun yada önerebiliceğin site varmı link atabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandemirci

quote:

Orijinalden alıntı: 1555a

ya ben herşeyi yaptım tmm süperde ancak bi iki sorunum var swap işleminde. şimdi ben dahili hafızaya sd kartın yerini değiştirdim işlem tmm ama ayarlara gelip depolamaya bastığımda malesef ayarlar durdu diye bi hata alıyorum ve galiba bu yüzdendir ki telefonu usb ile pc ye bağladığımda pc teli görmüyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim..

Teli kapatıp açtığında düzelmiyorsa şayet, crash stuck olmuş tel.
    Kapatıp aç bir kaç kere düzelir.

cevap icin tesekkurler sorun halloldu cm10 kullandigim icin vold dosyalarinda kernel uyumsuzlugu varmis ama rc1 surumu cikti cm10 un bu surumde vold dosyasini kullanmadan sistemden direk hafiza kartini sd kart olarak okutulabiliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.