< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 4 Ekim 2026; 20:27:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch8 | Classic [ANA KONU] (43. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Evet arkadaşlar W8 Classic için kullananlar yorum yapabilirler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
Selamlar herkese,
S26'dan Fold 8'e geçtim, saat olarak da Watch 9 kullanıyorum. Ama geçişten beri Samsung Health tarafında sinir bozucu bir durum var; eski telefondaki adım, uyku ve genel sağlık geçmişimin hiçbiri yeni telefona gelmedi. Fold 8'de Health bomboş duruyor.
Eski bir iPhone ve Apple Watch kullanıcısıyım. Apple tarafında telefonu değiştirip iCloud'a girdiğin an saatin de sağlık geçmişin de tıkır tıkır geri yüklenirdi, bir kez bile böyle bir veri kaybı yaşamadım.
Samsung'da ise güya Samsung Health ayarlarında "Samsung Cloud ile senkronize et" diye bir seçenek var. Eski cihazda eşitlemeyi defalarca yaptım, Fold 8'de aynı hesap açık, butona basıyorum ama hiçbir şey çekmiyor. Buton var ama arkasında hiçbir işlev yokmuş gibi duruyor. Smart Switch ile cihazı aktarırken de bu geçmiş sağlık kayıtlarını çekmedi.
Aynı şekilde Samsung'dan Samsung'a geçerken bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu sağlık verilerini eksiksiz geri getirebilen, bir formülünü veya alternatif bir yolunu bulan var mı aranızda? Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt