< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Titanyum modeli 32.000 tl, siyah ve mor modeli 26.000 TL idi. Ben huawei resmi siteden titantum modelini aldım ancak Türkiyede hali hazırda satışta yok ama Watch 6 modeli bu ay tanıtıldı o yüzden mi bilmiyorum Watch 5 resmi sitede stokta yok. Diğer satıcılar fiyatı epey şişirmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
watch 5 forumdan almıştım esim li 15k ya. sıfır ayarındaydı. 1 saat kolumda tutup cıkarıp sattım. çok ağır çok kaba. göze batiyor bilekte. esimli oldugu icin şarjı 4-5 gün gidiyor. esim icin aylık ücret ediyorsun sağlayıcıya. |
|
Evet titanyum kordon biraz ağır, kordon 50 gr, saatte 50 toplam 100 gr. Ben silikon kordon aldım, bu haliyle toplamda 75 gram. Bence bu ağırlık idare eder. eSIM için aylık ödenen tutar 69 TL, fazla bir şey değil. Ama telefonu yanımda taşıyamacağım durumlarda (tek olarak denize, havuza gittiğimde, spor salonunda vs.) çok çok işime yarıyor. Bu saati tercih etme sebebim zaten bu. Yoksa yeni çıkan Huawei GT 7 pro alırdım. Bu arada Samsung Ultra 2 modeli var bu sene çıkan eSIM li modelin fiyatı 60.000 TL, Huavei nin hemen hemen 2 katı. Şarjda 3 gün gidiyor. Tercih edecekler hangisini tercih eder kendilerine kalmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ultra serisinin şarjı bir tık daha uzun gidiyor, onun dışında pek fark yok. Her biri 1 günü çok rahat çıkarır, halihazırda tüm özellikler açık 1.5 günü görüyor zaten. Watch 9da yeni işlemci var ve yenilenen sensör dizilimi var. Eğer fiyat farkı çok yoksa watch 9 tercih edilebilir ama ben pahalı bulduğum için 1 ay önce watch 8 almıştım. Çok da memnunum. Samsung saatler ilk çıktığında çok pahalı oluyor, kısa zaman içinde fiyatı oldukça düşüyor. Watch 7 lansmanda 11 bin liraydı, ben bir süre sonra 8 bin liraya almıştım, sonradan 3.500-4000 liralara kadar düştü. Bezeli seviyorsanız gw8c öneririm. Oldukça şık bir saat bence. Sağlık takibi daha önemli ise Huawei'ye yönelmenizde fayda var. Ölçümleri daha doğru, şarjı daha uzun gidiyor vs. Ancak saatin "akıllı" olmasını istiyorsanız samsung burada çoook daha önde. |
Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için galiba beyaz watch 8 classic alacağım fiyatı huawei watch gt6 proya göre bile uygun diğer watch ultra modelleri de daha kalın ve kaba geldi. Huawei de şarj iyi gidiyor ama samsung modellerindeki gibi akıllı saat özellikleri yok wifi bağlantıları bile yok haliyle şarjlarının uzun gitmesi normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her şeye çöp demek ne kadar kolay değil mi? Sen beğleniyorsan beğenmezsin, eğenmiyorum der geçersin. Bende 4 yıl samsung saat kullanan biri olarak her gün şarj edilmek zorunda kalınan saat çöptür diyorum. Sesle alarm kuruyormuş, kuramayan çöpmüş. Gerçekten size diyecek bir şey bulamıyorum. Git alarmı telefondan kur. Ben telefonu evde bırakıp dışarı çıkabiliyor, gelen aramalara telefon yanımda değilken cevap verebiliyorum bu bile tek başına yeterli. Her şeye çöp demekten vazgeç geçin o çöp dediğiniz aletleri de kullananlara saygınız olsun. Beğenmiyorum demek kafidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 27 Eylül 2026; 12:32:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|