Bildirim
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (265. sayfa)

13 oy
Öne Çıkar

35. Sırada
bugün en iyi #17
Giriş
-
-
-
Arayüzleri bu şekilde yüklemenin tek eksik tarafı wearable üzerinden tam kişiselleştirme yapılamıyor. Saat üzerinden yapılabiliyor. Güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylaşım için teşekkürler. Özellikle classic olanlar watch 6 classic te harika durdu :)
Watch 8 Ana Konusunun açılmamış dahi olması, serinin ne kadar beklentilerden uzak olduğu, Samsungun nasıl çuvalladığını gösteriyor galiba....
Konusu acilali günler oldu yalnızquote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Watch 8 Ana Konusunun açılmamış dahi olması, serinin ne kadar beklentilerden uzak olduğu, Samsungun nasıl çuvalladığını gösteriyor galiba....
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161677904
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Temmuz 2025; 13:50:27 >
play.google.com
Color Ribbon - watch face - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.alexeymorozua.colorribbon
Guzel yüz ben beğendim kisa sureli uctetsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farba -- 13 Temmuz 2025; 14:2:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aramalarda çıkmıyordu bana.. teşekkürler.
Tsk ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch 8 çıktı, 7 lerin fiyatı düşer mi?
Watch 7 düşeceği kadar düştü zaten şuan 5k civarında çok bir oynama yapacağını zqnnetmiyorum fakat watch 8 yıl sonuna doğru güzel düşer.
Selam. Arayüzü güzelmiş ama yüklemek için kendi arayüz yükleme yazılımını ayrıca mı yüklemek gerek?
Direk google play den yukluyorsunuz
Teşekkürler, telefondan yükleyince saati gitmemişti, tekrar yükle dedim. Yüklenecek cihaz olarak sadece saati seçtim, bu sefer oldu.
Aod kapalı kullanım senaryosunda, pil kaç yılda eskidim sinyali veriyor galaxy watch cihazlarda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Saatin şarjı 1 gün mü gidecek anlamadım. Sabah taktım doldu çıkardım nerdeyse bitmek üzere... Öyleyse işimiz var demek..
Maalesef Samsung saatlerin en büyük sorunu pil. Aod kapalı iki gün gidiyor bende 44mm.
Başka ne yapabilirim. Hangi özellikleri kapatmam gerekir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X