Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.696
Cevap
138
Favori
141.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Çok güzel durmuş.
    Peki kullanıma zorlaştırıyor mu? Kenarlar çıkıntılı falan? Ekranı kullanımına olumsuz etkisi olur mu diye düşünmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. Biletlerim biraz hassastır ona rağmen rahatsızlık vermedi. Gayet güzel bir hava kattı, tek olumsuz yanı ekran kenarları biraz top topluyor kılıftan dolayı

• frhttprk F kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kordonun markası nedir?

Ben de metal kordon arıyorum bulamadım. Pek çoğunda hafif ton farkı var sanırım. Çok da mühim değil artık ama bir türlü bulamadım. Size zahmet link paylaşabilir misiniz?

• BackConnect kullanıcısına yanıt
  • Amazondan aşağıdaki kordonu aldım. Gayet memnunum.hafif bi renk farkı var ama rahatsız etmiyor.

• Teşekkürler arkadaşlar.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

8300e aldım eğitimden bile ucuz olmasının nedeni ne sence? Birde doğum günü indirimi nasıl kullanılıyor seneye bende doğum günü indirimiyle alayım 1000tl indirimi varsa

• Shadow Temples kullanıcısına yanıt
    8300tl şuan ana mağazada indirimli fiyatı. %10 doğumgünü indirimi ile 7450tl oluyor. Ayrıca avantajix üzerinden alınca %20 iade oluyor yani toplam 6k ya geliyor.

• Arkadaşlar, ben mi bulamıyorum yoksa bu saatin siyah rengi mi yok? Sırf bu yüzden Watch Ultra almak istemiyorum

• PWT P kullanıcısına yanıt
    Yok. Sadece gümüş ve haki renk var. Gümüş tavsiye ederim. Ben çok memnunum.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bu sene yeni saat sızıntıları ne alemde abi? Classic model alabilecek miyiz şöyle bezelli veya görünümü güzel birşey.. ben 7de gelmediği için ultraya da acaip mesafeli olduğum için (hem şeklen hem fiyatı açısından) geçiş yapmadım.. yazın bakalım hangi heyecanları yaşayacağız... :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Ben watch 7 den çok memnun kaldım. Bezeli çok aramıyorum ben. Bezeli sadece görüntüsü için seviyorum. Yoksa hiç kullanmıyorum. Ama bu sene Watch 8 Classic çıkacak o kesin. Ama özellikleri ile ilgili hiç sızıntı yok henüz.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    EKG manuel ölçümde var ama diğer ikisi yok şuan. Aslında var ama bizim ülkede yok. Samsung'a nail attım ama pek umurlarında olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

EKG manuel ölçümde var ama diğer ikisi yok şuan. Aslında var ama bizim ülkede yok. Samsung'a nail attım ama pek umurlarında olduğunu düşünmüyorum.

Huaweide bölge filan değiştirince geliyordu galiba...

• Doğumgünü koduyla saat almak isteyen varsa hediye edebilirim. 6200tlye geliyor watch 7 44mm 4 taksitle.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat ben 8000 e almıştım ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmthntr

Doğumgünü koduyla saat almak isteyen varsa hediye edebilirim. 6200tlye geliyor watch 7 44mm 4 taksitle.
    Bir arkadaşımıza verdim. Bu arada saat efsane. Düşünmeden alınabilir. Kordon, kılıf ve cam alışverişini ise Temu'dan yapacağım.

• Kardeş konuya selamlar bende watch 7 almaktan bezel yüzünden vazgeçtim.
    Watch 6 classic 47mm ve 44mm watch 7 arasında kalanlar varsa marketteki arayüzlerin %80 i cidden rezalet ve birşey arayıp bulmak çok zor. Burası önemli eğer facer gibi geniş ve kaliteli bir arayüz marketi kullanmak isterseniz bu imkansız!
    Google efendi şirket politikasını değiştirdiği için Watch 7 serisi ve sonrasında facer artık kullanılmayacak. Benim gibi arayüz değiştirmeyi sevenler buna dikkat etmeli. O sebeple watch 6 classic 47mm aldım. Kararsız kalanları bilgilendirmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.