Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.696
Cevap
138
Favori
141.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gbord yüklemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt

Ezan vaktinin şu widgetı hayat kurtarıcı Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Gboard ı yükledim ama nasıl bir ayar yapmam gerekiyor ondan sonra.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

Aynen doğru düzgün alternatifi yok.

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

Ayarlar - genel - giriş - klavye listesi varsayılan - varsayılan klavye - gboard

Tamam dır ayarladım .teşekkürler

İlk başta listede yoktu gboard onun için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 16 Şubat 2025; 23:10:40 >
  • Gboard klaveyede emojiler çalışmıyor sizde de öyle mi? Mavi bir çizgi çıkıyor ekranda

• saitates kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de öyle kaç gündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Gboard klaveyede emojiler çalışmıyor sizde de öyle mi? Mavi bir çizgi çıkıyor ekranda
    Evet çalışmıyor bende de

• Ama saati çok beğendim, çok kullanışlı. Apple den daha aktif kullanıyorum ama telçk sıkıntısı pil. Ben her akşam yüzde 20 filan kalıyor , aod açsam oda kalmaz sanırım. Her gün şarj ettiğim için dert değil ama dert edecek kişiler vardır mutlaka

• Yukarıda yazdıklarıma ek olarak; Samsung Watch 7'nin uyku ve spor takibi Huawei Watch 5'den daha iyi, hatta spor algılaması bariz daha iyi. Watch 5 kafasına göre saatin adımlarını da sıralamaya eklerken, bu durum Watch 7'de yaşanmıyor. Ayrıca yürümeye bırakın başlamayı, bitirmesinde bile Otomatik algılama pek olmuyordu, Samsung Watch 7 biraz yürümeye başlayınca hemen algılayıp titriyor ve kayıt yapıldığı bilgisini veriyor. Uyku verileri de Watch 7'nin daha gerçekçi geliyor bana. Uygulama yönünden ise bence Huawei'nin uygulaması daha güzel. Çok basit bir şekilde her bilgiye sahip olabiliyorsunuz, hatta şöyle yap, böyle yap diye akıl veriyor. Saat aldıktan 10 gün sonra yeni saat kaşıntısı başlar normalde bende, bu saati gerçekten çok beğendim, girip yeni saatlere bakmıyorum artık 😀 şu EKG ve Tansiyonu da bi aktif edebilsem tadından yenmeyecek.

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

Hocam en çok otomatik yürüyüş kaydını seviyorum, ben hızlı yürüyen biriyim, bu sekilde detaylı bilgi vermesi + olarak başlangıç ve bitişte tam haber vermesi çok hoşuma gidiyor, bende diğer saatleri merak ediyorum acaba bu şekilde istikrarlı mi diye de , hiç karıştırmak istemiyorum, nfc ödemem var , antrenmanları tak tak anlayıp gösteriyor, yapması gerekenleri eksiksiz yerine getiriyor 😂

• slmlar , saate kılıf dusenenler icin bende aldıgım urunu ekleyeyim dedim . icinde koruma camı da var

urun plastik ve gayet sade , sıkıntı olarak dugmeler birazcık icerde kalıyor , isteyen olursa gercek resim yollayabilirim

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]www.amazon.com.tr
    Jvchengxi 4 + 4 adet kılıf 44 mm Samsung Galaxy Watch 7 Koruyucu, çizilmeye karşı dayanıklı PC kılıf + HD ekran koruyucusu Galaxy Watch 7 44 mm (siyah + gümüş, mavi, bulut + gri)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8TLQHRZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-ül Küttab

Yukarıda yazdıklarıma ek olarak; Samsung Watch 7'nin uyku ve spor takibi Huawei Watch 5'den daha iyi, hatta spor algılaması bariz daha iyi. Watch 5 kafasına göre saatin adımlarını da sıralamaya eklerken, bu durum Watch 7'de yaşanmıyor. Ayrıca yürümeye bırakın başlamayı, bitirmesinde bile Otomatik algılama pek olmuyordu, Samsung Watch 7 biraz yürümeye başlayınca hemen algılayıp titriyor ve kayıt yapıldığı bilgisini veriyor. Uyku verileri de Watch 7'nin daha gerçekçi geliyor bana. Uygulama yönünden ise bence Huawei'nin uygulaması daha güzel. Çok basit bir şekilde her bilgiye sahip olabiliyorsunuz, hatta şöyle yap, böyle yap diye akıl veriyor. Saat aldıktan 10 gün sonra yeni saat kaşıntısı başlar normalde bende, bu saati gerçekten çok beğendim, girip yeni saatlere bakmıyorum artık 😀 şu EKG ve Tansiyonu da bi aktif edebilsem tadından yenmeyecek.
    Tansiyonu ben kalibrasyonu yaptım kolay aslında ama normal bir tansiyon aleti ile 3 kez saat ile aynı anda ölçüm yapılması gerekiyor ondan sonra 28 gün için ölçüm yapılabiliyor saat ile ama 28 günde 1 yine kalibrasyon gerekiyor

• Shadow Temples kullanıcısına yanıt
    Eğitim mağazasında 9.349tl w7 44mm, ana mağazada ise 8.299tl w7 44mm doğumgünü indirimiyle 7.400civarına geliyor. Iyzico kampanyasını kaçırmasam 6k civarına alabilecektim.

• D][ABLO kullanıcısına yanıt

fotoğraf atabilirseniz sevinirim, ekran kısmı kapalı mı

Hocam foto atarsanız sevinirim. Şeffaf silikon kılıf kullanıyorum şimdilik. Şu renk paketinde mavi yerine şeffaf koysalarmış çok ideal bir paket olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 17 Şubat 2025; 13:35:15 >
  • ekran kısmı acık , yani kendinden koruma camı yok .

• Doancrula kullanıcısına yanıt

foto bir onceki kullanıcının yanıtında yolladım . bende alırken neden seffaf olan da koymamıslar diye baya bi sinir olmustum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D][ABLO -- 17 Şubat 2025; 14:2:58 >
    Teşekkürler hocam. Bu malzeme plastik dimi? Silikon gibi görünüyor eğilme bükülme yok dimi?

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.