Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.184
Cevap
275
Favori
517.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün teknisyen geldi. Watch 4 cihazımı tam fiyattan saydı. Watch 6 classics 43 mm ile takas tamamlandı. Sadece saati verdim. Watch 4 den kalan şarj kablosu bende kaldı. Süreç hakkında sorusu olan varsa yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Bataryanız gözle görülür biçimde iyileşecek böyle farkedersiniz zaten, pil kullanımı ekranında asistanın gözükmemesi bile gerekiyor. Şu Play Hizmetleri sorunuda güncellemeyle çözülünce tam olacak.

Çok kararsızım gümüş mü alsam siyah mı diye. Daha önce 3 Classic ve 4 Classic kullandım hep siyah renk. Pişman oldum gümüş almadım diye ama sanki bu seneki gümüşler ekstra parlak görünüyor emin olamadım bir türlü.

Son olarak 4 classic 46 mm idi. Kordon ve şarj kablosunu vermeyim diyorum kullanırım diye. Çarpı iki mi fiyat kesilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 21 Ağustos 2023; 20:24:14 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Tabiki siyah.. Tartışmaya dahi gerek yok o derece.

www.spigen.com.tr
    Galaxy Watch 6 Classic (43mm) i ile Uyumlu Kılıf, Caseology Vault Matte Black-Matte Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-watch-6-classic-43mm-i-ile-uyumlu-kilif-caseology-vault-matte-black

-Google asistan inik değil ve Play Store'da da mevcut değil, nasıl kurabilirim? Watch 5'te sideload ile bir şey yüklerken gelmişti.

-Yapıkredi Mobil ile NFC çalıştırabilen var mı? Süreç nasıl işliyor?

-Ek olarak APK olarak kurduğunuz ve Play Store'dan indirdiğiniz uygulamalar neler?

www.spigen.com.tr
    Galaxy Watch 6 Classic (47mm) ile Uyumlu Kılıf, Spigen Rugged Armor Pro | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-watch-6-classic-47mm-ile-uyumlu-kilif-spigen-rugged-armor-pro

www.spigen.com.tr
    Galaxy Watch 6 Classic (47mm) Kılıf, Spigen Liquid Air | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-watch-6-classic-47mm-kilif-spigen-liquid-air

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 21 Ağustos 2023; 21:15:50 >

• turklucky kullanıcısına yanıt

Şarj hızı aynı ama watch 5 pro daha uzun sürede tam şarj olurken watch 6 serileri daha kısa sürede şarj oluyor.

Benim için kasası daha büyük ve yüksek çözünürlüklü olması. Bir de malum Ram i daha fazla işlemcisi de bir gıdım daha hızlı.

3d sensörü. En güncel Wear OS ile satışa başlanması... Pixel saatlerden daha güncel.

Birileri beta diyor lakin değil. Google hiçbir firmanın cihazına beta olarak yayinlatmaz. Sertifikaları zaten Google kendisi veriyor onaylarak....

Wear OS beta olarak eski cihazlar için çalışmaya başlandı. Türkiye ye umarım en kısa sürede final sürümü yayınlanır.

• Amazon'dan Galaxy Watch 6 44mm sipariş ettim akşam ama hâlâ aklımda sorular var. Şu an Huawei Watch GT2 Pro kullanıyorum şarj konusunda buna yaklaşamayacağını biliyorum ve bunun uyku takibi çok doğru çalışıyor. Galaxy Watch 6 serisinde uyku takibi ile ilgili çok sorun okudum, saatin tanıtım başlıklarından biri uyku takibiyken bu kadar sorunlu olması benim aklımdaki soru işaretlerinden biri. Ayrıca GT2 Pro'dan geçmeye değer mi hâlâ emin değilim. Google Asistan kullanacağımı sanmıyorum hatta aktif gelmezse daha memnun olurum. Saati sadece sağlık takibi ve bildirimler için kullanıyorum.
    Huawei saatlerden geçen ve iyi ki geçmişim veya geçmesem de olurmuş diyen var mı?

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. Pro model çıkarırsa ona geçmeyi düşünüyorum. Bakalım eğer beğenirsem.

• Çoğumuz telefonu Samsung olduğu için saati tutuyoruz. Değişim kampanyası da cazip. Herkes biliyor ki Huawei ve Apple daha güzel ve sensörleri tutarlı akıllı saatler çıkartıyor. Günün sonunda Watch 6 Classic 43 mm saatimin bezelini döndürmek biraz da olsun stresimi alıyor  

Estetikten uzak tencere gibi tasarımı olacaksa alınmaz.

Watch 5 pro un bezel i kapasatif ve kullanması işkence. Yaşayan bilir.

Pro diye watch 5 pro çizgisine devam edecekse vay halimize...

Snapdragon lu olanı gelseydi. UWB özelliği de umarım gelir.

Ben huawei gt2e den geçtim. Huawei daha basit olduğu için kullanımı kolaydı. Teferruat yoktu. Samsung bildiğin telefon gibi çok karmaşık geldi bana. Telefonun samsung ise menu, ikonlar hersey aynı zaten. Uyku takibi kısa uykuları algılamada zorlanıyor. Otururken uyumaları huawei kayıt ederken samsung edemedi. İki saat kolumda takılı olarak baya deneme yaptım. Burda da sordum hatta uyku ölçümü konusunda kimse cevap vermedi. Benim düşünceme göre huawei sensörleri çok daha tutarlı. Ama samsung da kötü değil. Gündelik ölçümler için yeterli. Watsapp bildirim, cevaplama, okuma samsungun daha iyi. Sarj konusu için kıyaslama yapılacak bir durum yok zaten. Ben evde boşta olduğumda, duşa girerken...vs takıyorum. Huawei den memnundum ama samsung ile sarj konusu hariç başka bir akıllı saat kalite ve deneyimi oldu.

Saatin butun guzelligini almis bence hocam ya

Lian Li O11 Dynamic / Ryzen 3700X /Msi B550 Gamin Edge Wifi / Trident Z RGB 8*2 3200 MHZ Ram/ XFX 6800 XT/ Ocz Vertex 3 120gb SSD / Samsung 970 Evo 256 GB/ Corsair MP600 1 Tb/ Corsair Rm750 / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G935 / Logitech G502 Rgb Spectrum
  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

Saatte de youtube music uygulamasini kurun hocam. Bende o sekilde cikti ve kontrol edebiliyorum. Ilave olarak tum sarkli listemi saate cevrimdisi olarakta ekledim. Cok guzel oldu

Lian Li O11 Dynamic / Ryzen 3700X /Msi B550 Gamin Edge Wifi / Trident Z RGB 8*2 3200 MHZ Ram/ XFX 6800 XT/ Ocz Vertex 3 120gb SSD / Samsung 970 Evo 256 GB/ Corsair MP600 1 Tb/ Corsair Rm750 / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G935 / Logitech G502 Rgb Spectrum
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.