Şimdi Ara

Samsung Galaxy W V.S Sony Ericson Xperia Arc (Yardım Edin!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi 2 telefon arasında kararsız kaldım.Gittiğim telefoncu bana Galaxy W önerdi.Sony Ericson ile teknik servis sorunu yaşayacağımı söyledi.Xperia Arc'da beni cezbeden geniş ekran olması diğer telefona göre.Fakat bir sıkıntı olursa da elimde patlamasını istemem.Sizler her yönden hangisini önerirsiniz.Ve ya en fazla 900 tl civarında Xperia Arc gibi geniş ekranlı ve kalite bir telefon olarak ne önerirsiniz.Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToReDox5 -- 24 Temmuz 2012; 23:57:31 >

• Arkadaşlar bir yardım edin telefonu bugün alacağım.Aynı fiyatlarda büyük ekranlı bir telefon tavsiyeniz yok mu ?
  • Sorun falan yaşamazsın bence. i9001 veya i9003 de bakabilirsin. Başka da 900 civarına daha iyi telefonlar yok. Galaxy W yetecekse hiç düşünme al. Güzel telefon. Hepsiburada'ya Ace 2 gelmiş. Ona da bakabilirsin. Özellikleri güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Sorun falan yaşamazsın bence. i9001 veya i9003 de bakabilirsin. Başka da 900 civarına daha iyi telefonlar yok. Galaxy W yetecekse hiç düşünme al. Güzel telefon. Hepsiburada'ya Ace 2 gelmiş. Ona da bakabilirsin. Özellikleri güzel.

Peki Wonder'a Android 4.0.4 yüklersem kasma olur mu ? 512Mb ram biraz az geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToReDox5 -- 25 Temmuz 2012; 14:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToReDox5

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Sorun falan yaşamazsın bence. i9001 veya i9003 de bakabilirsin. Başka da 900 civarına daha iyi telefonlar yok. Galaxy W yetecekse hiç düşünme al. Güzel telefon. Hepsiburada'ya Ace 2 gelmiş. Ona da bakabilirsin. Özellikleri güzel.

Peki Wonder'a Android 4.0.4 yüklersem kasma olur mu ? 512Mb ram biraz az geldi bana.

Evet ram olarak biraz az. 4.1 gelirse pek kasma olmayacaktır ama 4.0.4 ile çok seri olmaz sanırım. Tabi bilgim yok bu konuda. Sadece tahmin yapıyorum. Ana konusuna girip oradan bilgi edinirsen daha iyi olur. Bunun yanında custom rom denen şekilde gereksiz özellikleri atılmış ve hızlandırılmış bir rom yüklersen hızlı çalışacaktır muhtemelen. Vardır mutlaka bu tür romlar Xda'da.

• 900 liraya Ace 2 al derim ekran çok geniş değil ama yeterli (3.8") özellik olarak iki telefondan da daha iyi çift çekirdek işlemcisi 768mb rami var resmi ICS romuda geleceği söyleniyordu bana kalırsa diğer 2 telefonu düşünme bile.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 27 Temmuz 2012; 22:47:22 >
  • W kullanicisiyim tlfmden cok memnunum ama arc cok farkli bir sinifta telefon kesinlikle arc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W kullanicisiyim tlfmden cok memnunum ama arc cok farkli bir sinifta telefon kesinlikle arc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_sola_wh-xperia-sola-cep-telefonu%28beyaz%29/productdetails.aspx?I_ID=61472

aynı fiyatlar dçift çekirdek mali 400 gpu ve wondere gelmeyecek ics belkide jely bean

adam çoktan almış , burdaki konusu eskimiş BANA öyle PM atmış çoktan aldım ben !! gibilerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 27 Temmuz 2012; 22:47:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.